XO-USB Charger Dual Port

149.00kr

BESKRIVNING

Här har du en laddnings-adapter som klarar allt du behöver, ladda upp till två enheter samtidigt utan avbrott. Perfekt om du behöver ladda både mobil och surfplatta, eller varför inte dela med dig till någon bredvid!

Känn dig trygg med laddaren oavsett om du är hemma eller på resande fot, går smidigt ner i fickan eller väskan utan bekymmer och är redo för närmsta el-uttag. Smidig design i vitt som passar även de trängre utrymmena.

Snabb leverans som alltid, kombinera gärna med en laddningskabel som du hittar här!

XO-USB Charger Dual Port, för dig som vill ladda flera enheter samtidigt!

XO-USB Charger Dual Port är laddnings-adaptern för dig som har flera enheter som behöver laddas. Klockrent om man har telefon och surfplatta, eller varför inte dina trådlösa hörlurar. Enkelheten är fokuset på denna produkt och är våran standardladdare som får jobbet gjort utan problem. Ladda tryggt, säkert och snabbt.

Klassiskt & funktionellt

Laddnings-adaptern erbjuder en klassisk & enkel design i nätt format. Anpassad för att passa i alla vägguttag med EU-standard. Smidig plug-in även i trängre utrymmen. Storleken är optimal för en rese-laddare och får plats till och med i fickan utan bekymmer men är stor nog för att inte försvinna bland nycklar och annat i väskan.

Laddnings-adapter, allt du behöver i en adapter.

Fungerar till alla olika enheter med USB-laddning. Köp din laddare idag, eller varför inte två så att du kan ha en i väskan. Vi laddar i regel våra telefoner och surfplattor varje dag. Med denna adapter är du alltid redo att plugga in när du behöver. Fungerar lika bra som hemmaladdare som på resande fot. Iphone laddare, Iphone adapter, Android laddare, spelar ingen roll vilken typ av enhet du har, jobbet blir alltid gjort! XO-USB Charger Dual Port är ett måste!

Ps! Glöm inte att köpa till en USB-kabel av bästa kvalité för ett komplett kit. Du hittar våra sladdar här men också andra riktigt bra produkter!