Skip to content

Huawei P20 Lite Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Ge din Huawei P20 Lite ett lyft med hjälp av våra grymma tillbehör

Ge din Huawei P20 Lite den utrustning den behöver för den bästa upplevelsen, Med våra fantastiska tillbehör. Vi erbjuder dig alla möjliga tillbehör. Tackvare vårt enormt breda sortiment kan du vara säker på att vi har det du söker. Detta eftersom vi har ett utbud som många saknar. Ett av marknadens bredaste sortiment av mobiltillbehör till din Huawei P20 Lite finns hos Fix My Phone. Vill du förnya din Huawei P20 Lite? Med hjälp av rätt tillbehör är det möjligt. Tillbehören hittar du här. Praktiska tillbehör till mobilen är något man bör ha. Dessa hittar du hos oss. Eftersom vi har både funktionella och tjusiga tillbehör! Här kan du hitta allt du kan tänkas leta efter. Därför att vi har att brett sortiment av smarta och schyssta Huawei P20 Lite tillbehör.

Ha alltid ett extra batteri till din Huawei P20 Lite. Köp din Powerbank här.

Laddas din Huawei ur ofta? Köp då Powerbank till din Huawei P20 Lite idag så slipper du den ständiga oron! Våra extrabatterier finns i olika styrkor och utseenden, så det är bara att hitta dina favoriter. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours). Och ger en indikation på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar mobilen kan få. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en Powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh.

Fräscha upp och snygga till din Huawei P20 Lite med våra mobilskal och mobilfodral

Rätt skal eller fodral skyddar du din Huawei P20 Lite från skador. Väljer du att använda din Huawei P20 Lite måste du vara förberedd på att livslängden på din mobil kan bli kortare. Därför att chansen för skador ökar. För att slippa oförutsedda despenser. Som till exempel en lagning av skärmen på Huawei P20 Lite. Så är ett skal eller fodral en billigförsäkring. Förutom att våra skal är säkra och praktiska så är de även riktigt snygga. De innehåller ofta fler funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ger ökad vattentäthet. Vi har allt från hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, till sportarmband. Silikonskal och mycket mer.

Håll din Huawei P20 Lite laddad

Vi på Fix My Phone erbjuder laddare till din Huawei P20 Lite i alla möjliga utföranden. Gör så du kan hitta laddare som passar . Och aldrig riskera att få mobilen urladdad. En billaddare är utmärkt alternativ för dig som har bil. En USB-laddare är perfekt för dig som föredrar att ladda din Huawei P20 Lite via en dator. En väggladdare är den ultimata lösningen för dig som vill ha den i sovrummet eller kontoret.

Inga skärmsprickor med våra displayskydd

Säkra skärmen på din Huawei P20 Lite genom att köpa ett ordentligt displayskydd. Ett skärmskydd är fördelaktigt därför att risken att få sin mobilskärm förstörd försvinner. Ett displayskydd skyddar din telefon även mot repor. Graderar också mot damm och olika former av stötar. Samtliga köp hos oss är alltid säkra och sker på ett enkelt sätt. Därför kan du alltid känna dig trygg när du köper tillbehör till Huawei P20 Lite hos oss. Det finns en stor variation av skärmskydd. Vi har skydd tillverkad av både plastfilmer och härdat glas. Skärmskyddet i härdat glas är extra tåligt och något vi starkt rekommenderar.

Sätt musiken fri med våra högtalare till din Huawei P20 Lite

Ge dina favoritlåtar en magisk ljudkvalite! Köpa våra högtalare idag! Vi har en stor variation av Bluetooth-högtalare, portabla högtalare, stationära högtalare.  Våra bärbara högtalare till  Huawei P20 Lite gör att du kan lyssna på din musik vart du vill. Utan att kompromissa. Lyssna på din favoritmusik, favoritpodd eller varför inte en ljudbok. Irritationsmomentet med allt kabelstrul är som bortblåst! Nedan finner du en rad olika alternativ som du kan välja mellan.

Använd din Huawei P20 Lite utan att behöva hålla i den

Undrar du hur du skall kunna använda mobilens funktioner utan att behöva hålla i den. En Huawei P20 Lite mobilhållare är svaret du letar efter. Till bilen är det ultimata hjälpmedlet en hållare som är optimalt under tiden man kör och är i behov av GPS navigationshjälp. Mobilhållare med bordstativ är ett perfekt komplement när man skall ta foto eller spela in filmer och videos. Dessa hållare fungerar också riktigt bra när du man vill streama filmer och serier. Här hittar du också mobilhållare till andra fordon, såsom båt, motorcykel och liknande. Är du en filmfantast? Kollar du mycket på film med din Huawei P20 Lite? Då är våra vägghållare något för dig. Alla typer av hållare och stativ för din Huawei P20 Lite finner du nedan.

Barnsäkra din Huawei P20 med tillbehör som är barnanpassade

Om ett barn skall ha en Huawei P20 Lite är det klokt att se till så den har rätt tillbehör. Tillbehör som är barnanpassade. Eftersom fuktskador och skärmskador kan lätt hända när barn hanterar din Huawei P20 Lite. Därför är det viktigt att se till så din enhet är säkrad. På den här sidan kan du hitta skal och fodral och andra mobiltillbehör som är ämnade för barn. Vi rekommenderar dig även att köpa ett par barnanpassade hörlurar. Hörlurarna har en funktion som innebär att det finns maxvolym. Dvs att det de inte överstiger en volym som blir skadlig för barn. Nedan hittar du våra barnanpassade tillbehör.

Mobiltillbehör till din Huawei P20 Lite att ha i bilen.

Kör man bil utan att vara 100% uppmärksam på vägen kan det sluta väldigt dåligt. Eftersom bilkörning kan bli riskabelt om man inte har rätt tillbehör i bilen. På så sätt minskar du risken för tex olyckor. Därför att det underlättar för dig när det kommer till fokus. Och gör din bilkörning säkrare för dig och andra. Du bör se till att alltid ha en billaddare i bilen. Och ännu viktigare är det att ha en mobilhållare. Så du själv slipper hålla i din Huawei P20 Lite samtidigt som du tex navigerar.  Låt oss hjälpa dig. Upptäck vårt utbud av biltillbehör till din Huawei P20 Lite och gör trafiken säkrare!

Snyggare selfies med våra selfie sticks

Förbättra ditt selfie game med hjälp av våra grymma selfie sticks! Köp din selfiepinne idag! Hitta den selfie stick till din Huawei P20 Lite du gillar bäst. En selfiepinne ger dig finare bilder. Eftersom den hjälper till med vinklar som annars är omöjliga att få till. Dina selfies som naturliga och fina. Selfiepinnar till Huawei P20 Lite är också en grym idé om du vill få med mer av din bakgrund. Därför att de hjälper och få med mer i bilden. Ett riktigt bra tips när du du är ute och reser till exempel. Här kan du se vårt utbudet av selfiepinnar till din Huawei P20 Lite.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.