iPhone 5/5S/SE tillbehör för alla tillfällen!

På Fix My Phone har vi alla möjliga tillbehör du kan tänkas vilja ha och behöva till din iPhone 5/5S/SE. Om du vill ha senaste tillbehören till din iPhone så har du kommit till rätt ställe. Vi har ett sortiment utan dess like som består av riktigt fina och praktiska mobiltillbehör till din iPhone. Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone 5/5S/SE. Svaret på frågan kring hur man kan få en förbättrad upplevelse av ens iPhone är helt enkelt genom att införskaffa dig snygga och riktigt bra tillbehör iPhone. Snygga och praktiska mobiltillbehör kan man aldrig ha för många av! På denna sida i har vi listat en samling av marknadens bästa, smarta och snyggaste iPhone tillbehör för alla Apples telefonmodeller. Allt det här kan hitta hos oss, i en och samma webbshop – till de oslagbara priser dessutom! 

Smarta iPhone tillbehör som ökar funktionaliteten på din iPhone 5, 5S och SE

Mobilskal iPhone, mobilfodral iPhone, kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar och andra tillbehör iPhone! Det spelar ingen roll om du är ute efter ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPhone hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här. 

Skal och fodral till iPhone

Man bör ha i åtanke att vikten av ha rätt tillbehör och skydda sin iPhone från skador med hjälp av skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din iPhone 5/5S/SE så ökar risken för skador. För att undvika oförutsedda utgifter som kan bli ett faktum. Som en mobilreparation av iPhone 5/5S/SE så är ett mobilskal eller mobilfodral en kostnadseffektiv försäkring. Förutom att våra skal skyddar så är de väldigt snygga och har ofta fler funktioner. Kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet är bara några av dessa. Gör din iPhone mer personlig redan idag! Här kan du hitta alla möjliga skal och skal som är vattentäta, textra tåliga, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikonskal och mycket mer. Allt till din iPhone 5/5S/SE och från välkända märken. 

Laddare till iPhone

iPhone laddas via en Lightning-kontakt, Apples egna anslutning till deras mobila enheter. Du kan hitta mängder med olika laddare till din iPhone som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är perfekt för dig som t.ex pendlar eller navigerar. En USB-laddare är bra för dig som vill ladda iPhone via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt anpassad i hemmet. Med hjälp av Qi-teknik (som är inbyggt i iPhone 8 och senare modeller) så kan du ladda upp din smartphone utan några kablar. Bara lägg din iPhone 8 Plus på laddstationen för att börja ladda upp telefonens batteri.

Powerbank till iPhone

Hitta extrabatteri eller Powerbank till din iPhone. Hitta batterier med olika styrkor, färger, utformningar och mått. Många av extra-batterierna kan även ladda iPads. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere timmar) och ger en indikation för hur länge bateriet kommer att räcka eller hur många gånger det går att ladda mobilen. Ju högre mAh ett batteri har desto längre laddning kan batteriet ge. Låt oss säga att om ett extrabatteri har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av batteriet i telefonen vars interna batteri har knappt ca 3000 mAh. Hos oss finner du även powerbanks eller nödladdare som laddas med hjälp av solceller så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan strömkälla.

iPhone skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därmed undvika att krossa skärmen. Ett skärmskydd förhindrar även eventuella repor, ger också ett skydd mot damm och stötar. Du kan vara säker på att din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot yttre påfrestningar med hjälp av ett skyddsglas. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen. 

Högtalare till iPhone

Letar du efter en högtalare som passar ihop med iPhone telefoner. Den här sidan visar dig massor av iPhone högtalare såsom bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och klockradior för alla smaker. En bärbar bluetooth-högtalare till iPhone innebär helt enkelt att när du vill lyssna på musik via högtalaren slipper du använda en sladd mellan högtalaren och telefonen och låter dig därmed lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som du kan välja mellan.

iPhone hållare

Är du på jakt efter praktiska mobilhållare med stativ till iPhone? En iPhone mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en på din iPhone. Hos oss hittar också olika bordsstativ som är bra när man skall ta foto eller när du vill titta på din favoritfilm på Netflix. Här hittar du också mobilhållare till cykel, till båten och mycket mer. Om du tittar mycket på film eller liknande med din iPhone så borde du ta en titt på en av våra vägghållare, det hade nog underlättat ditt tittande! Alla typer av hållare och stativ för din iPhone 5/5S/SE hittar du här.

iPHONE  BARNTILLBEHÖR

När barn ska hålla på med teknikprylar i allmänhet och iPhone i synnerhet kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPhone i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här finner du skal och fodral för din iPhone som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende.

iPHONE 5, 5S, 5SE VR-GLASÖGON

Upplev innebörden av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. Våra VR Glasögon kan ta dig till en helt annan värld. Appar och spel anpassade för VR finns att tillgå i App Store. Tänk även på att YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till Iphone. 

iPHONE SELFIE STICK

Snygga till ditt instagramflöde med snygga selfies, eller uppdatera din profilbild på Facebook med hjälp av våra selfiepinnar! kolla in våra grymma selfiesticks till din iPhone 5, 5S eller 5SE. En selfiepinne gör så du får till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket finare. Selfiepinnar till iPhone 5 iPhone 5S och iPhone 5SE är även riktigt bra om du vill få med mer av din bakgrund när du tar bilderna. Här hittar du vårt utbud av selfiepinnar till din iPhone 5, 5S, 5SE.

iPHONE ADAPTER

Letar du efter en adapter till din lighting kabel? Eller kanske till hörlurar? Då har du hittat rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iphone. Med hjälp av en adapter kan du förenkla men också maximera nyttjandet av din iPhone. Kanske har du ett par schyssta hörlurar där hemma som inte funkar ihop med din iPhone 5 eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget, oavsett anledning så har vi lösningen! 

iPHONE BILTILLBEHÖR

Oavsett om du brukar köra in bil i korta eller långa sträckor så är det viktigt att bilen utrustad med mobiltillbehör som underlättar bilkörningen. Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Sedan är det också viktigt att ha en mobilhållare, då man själv slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör om man har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe. Tänk på säkerheten. Vi hjälper dig, kolla in vår utbud av biltillbehör till din iPhone och kör säkrare idag!