iPhone 6/6S Plus Tillbehör

Alla möjliga tillbehör du kan tänkas vilja ha till din iPhone 6/6S. Hos oss hittar du allt eftersom vi har unikt sortiment som omfattar riktigt fina och praktiska mobiltillbehör till din iPhone. Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone 6/6s Plus. Svaret på frågan kring hur man får en bättre upplevelse av ens iPhone är tillbehör till din iPhone 6/6S Plus. Schyssta och praktiska mobiltillbehör kan man aldrig nog av! Här kan du hitta allt du söker. Eftersom vi har ett brett utbud av smarta och snygga iPhone 6/6S Plus tillbehör.

Smarta iPhone tillbehör

Köp smarta iPhone tillbehör som ökar funktionaliteten på din iPhone 6/6s Plus. Mobilskal iPhone, mobilfodral iPhone, olika typer av kablar och sladdar sportarmband, hörlurar och andra tillbehör iPhone! Det spelar ingen roll om du är ute efter därför att vi har det. Ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPhone hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone 6/6s Plus

Man måste tänka på att det är jätteviktigt att skydda sin iPhone från skador med hjälp av skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din iPhone 6/6s Plus är det dåligt. Därför att blir risken för skador betydligt större. För att undvika oförutsedda utgifter som kan bli ett faktum, så som mo- bilreparation av iPhone 6/6s Plus så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Bortsett från det faktum att våra skal skyddar så är de snygga och innehåller vanligen fler funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. I vårt sortimentet av iPhone 6/6S Plus tillbehör finns hit- ta hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikon- skal och mycket mer. Allt till din iPhone 6/6s Plus.

Laddare till iPhone 6/6s Plus

En iPhone laddas via en så kallad Lightning-kontakt. Därför att detta Apples egna anslutning till deras telefoner. Hos oss kan du hitta mängder av olika typer av laddare. Till din iPhone 6/6S Plus som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är utmärkt för dig som åker bil. En USB-laddare funkar för dig som vill ladda iPhone via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt hemmet.

Powerbank till iPhone 6/6s Plus

Köp ditt extrabatteri eller en Powerbank till din iPhone 6/6s Plus idag! Vi har batterier med varie- rande styrkor och utseenden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours) och ger en anvisning på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar till mo- bilen. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en Powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh.

iPhone 6/6s Plus skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därför att man inte riskerar kros- sad skärm. Ett displayskydd förhindrar även eventuella repor, ger också ett skydd mot damm och diverse stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPhone 6/6s Plus hos oss. Eftersom din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot alla möjliga skador. Det finns att välja mellan olika skärmskydd. Plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen.

Högtalare till iPhone 6/6s Plus

Letar du efter en högtalare som passar ihop med iPhone 6/6S Plus. Den här sidan visar dig massor av iPhone högtalare. Bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare. En portabel blue- tooth-högtalare till iPhone 6/6S Plus innebär att du kan ta med musiken vart du vill. Men utan att kompromissa. Lyssna på musik via högtalaren slipper du använda en sladd mellan högtalaren och telefonen. Lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som du kan välja mellan.

Hållare till iPhone 6/6s Plus

Behöver du en mobilhållare med stativ till iPhone 6/6S Plus? En iPhone 6/6S Plus mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en. Hos oss hittar också olika bordsstativ som är bra när man skall fotografera. Eller när titta på en favoritfilm på Netflix. Här hittar du också mobilhållare till din cykel, till båten och dylikt. Om du ser mycket på film med din iPhone 6/6S Plus så borde du ta en titt på en av våra vägghållare. Det hade underlättat ditt tittande! Alla typer av hållare och stativ för din iPhone 6/6S Plus hittar du här.

Barntillbehör till iPhone 6/6s Plus

När barn ska hålla på med teknikprylar i allmänhet och iPhone i synnerhet kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPhone i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här finner du skal och fodral för din iPhone som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende.

VR-GLASÖGON iPhone 6/6s Plus

Vill du också uppleva den virtuella världen? Kör våra VR glasögon! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. Appar och spel anpassade för VR finns i App Store och YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till iPhone 6/6S Plus.

Selfie stick iPhone 6/6s Plus

Ta nya och snygga selfies. Eller uppdatera din profilbild på Facebook med hjälp av våra selfiepin- nar! kolla in våra grymma selfiesticks till din iPhone 6/6s Plus. En selfiepinne ger snyggare bilder. Eftersom de gör så du får till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket finare. Selfiepin- nar till iPhone 6/6s Plus är även riktigt bra om du vill få med mer av din bakgrund. Därför att de hjälper o få med mer i bilden. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepin- nar till din iPhone 6/6s Plus

iPHONE ADAPTER

Letar du efter en adapter till en lighting kabel? Eller kanske till hörlurar som har en annan kontakt? Då har du hittat rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iPhone 6/6S Plus. En adapter hjälper dig förenkla men också maximera nyttjandet av din iPhone. Kanske har du hörlurar hemma som inte du inte kan använda. Eftersom de inte funkar ihop med din iPhone 6/6s Plus. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget. Oavsett anledning så har vi lösningen på dina dilemman!

iPHONE BILTILLBEHÖR

Vare sig du kör bil i korta eller långa sträckor så är det viktigt att bilen utrustad med mobiltillbehör. Därför att det underlättar bilkörningen. Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Det är viktigt att ha en mobilhållare. Så man själv slipper hålla i telefonen samtidigt. Som tex när man kör och har på GPS:en. Tänk på säkerheten. Låt oss hjälpa till. Kolla in vårt utbud av biltillbehör till din iPhone och kör försiktigt.