iPad mini 5 Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

iPad mini 5 Tillbehör & produkter

Alla möjliga tillbehör du behöver för din iPad mini 5. Hos oss hittar du allt eftersom vi har unikt sortiment som omfattar praktiska tillbehör till din iPad. Vi har ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPad mini 5. Svaret på frågan kring hur man får en bättre upplevelse av ens iPad är tillbehör. Schyssta och praktiska mobiltillbehör & iPadtillbehör kan man aldrig ha nog av! Här kan du hitta allt du söker. Eftersom vi har ett brett utbud av smarta och snygga iPad mini 5 tillbehör.

Smarta iPad tillbehör

Köp smarta iPhone och Ipad tillbehör som ökar funktionaliteten på din iPad mini 5. Mobilskal iPad, mobilfodral iPad, olika typer av kablar och sladdar sportarmband, hörlurar och andra tillbehör iPad! Det spelar ingen roll om du är ute efter därför att vi har det. Ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPad, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPad hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här.

iPadskal och iPad-fodral till iPad 5 mini!

Man måste tänka på att det är jätteviktigt att skydda sin iPad från skador med hjälp av skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din surfplatta är det i riskzon för skador. Därför att blir risken för skador betydligt större. För att undvika oförutsedda utgifter som kan bli ett faktum, så som reparation av iPad mini så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Bortsett från det faktum att våra skal skyddar så är de snygga och innehåller vanligen fler funktioner som t.ex fällbart stöd eller ökad vattentäthet. I vårt sortimentet av iPad mini tillbehör finns hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, väskfodral, läderfodral, sportarmband, silikon- skal och mycket mer. Allt till din iPad mini 5.

iPad mini 5 skärmskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därför att man inte riskerar kros- sad skärm. Ett displayskydd förhindrar även eventuella repor, ger också ett skydd mot damm och diverse stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPad 5 hos oss. Eftersom din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot alla möjliga skador. Det finns att välja mellan olika skärmskydd. Plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen.

Powerbank till iPad mini 5!

Köp ditt extrabatteri eller en Powerbank till din iPad mini 5 idag! Vi har batterier med varie- rande styrkor och utseenden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours) och ger en anvisning på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar till mo- bilen. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en Powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh.

Högtalare till iPad mini 5

Letar du efter en högtalare som passar ihop med iPad. Den här sidan visar dig massor av iPhone & iPad högtalare. Bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare. En portabel blue- tooth-högtalare till surfplattor innebär att du kan ta med musiken vart du vill. Men utan att kompromissa. Lyssna på musik via högtalaren slipper du använda en sladd mellan högtalaren och surfplattan. Lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som du kan välja mellan.

Hållare till iPad mini 5!

Behöver du en mobilhållare med stativ till iPad? En iPad mini 5 mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en. Hos oss hittar också olika bordsstativ som är bra när man skall fotografera. Eller när titta på en favoritfilm på Netflix. Här hittar du också mobilhållare till din cykel, till båten och dylikt. Om du ser mycket på film med din iPad så borde du ta en titt på en av våra vägghållare. Det hade underlättat ditt tittande! Alla typer av hållare och stativ för din iPad mini hittar du här.

VR-GLASÖGON iPad mini 5 hos Fix My Phone!

Vill du också uppleva den virtuella världen? Köp våra VR glasögon! Skaffa 3D-filmer, spel och underhållning till din iPad och låt dig slukas upp av en fantastisk upplevelse. Appar och spel anpassade för VR finns i App Store och YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till iPad.

iPhone & iPad ADAPTER

Letar du efter en adapter till en lighting kabel? Eller kanske till hörlurar som har en annan kontakt? Då har du hittat rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iPad. En adapter hjälper dig förenkla men också maximera nyttjandet av din iPad. Kanske har du hörlurar hemma som inte du inte kan använda. Eftersom de inte funkar ihop med din iPad mini 5. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget. Oavsett anledning så har vi lösningen på dina dilemman!