Skip to content

Mobiltillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Mobiltillbehör

Se till att ha rätt tillbehör för dina mobila enheter! Stilrena och smarta mobiltillbehör höjer din mobilupplevelse och ökar samtidigt glädjen du får av din telefon. Med rätt skal och displayskydd så skyddar du telefonen på bästa möjliga sätt och förlänger således livet på den. Utöver att telefonen hålls fri från repor och skador så blir den också riktigt snygg! Vi har bland annat skal som förespråkar ett miljötänk tillverkade av återvunnen plast & 100% nedbrytbart material!

Skärmskydd, det absolut viktigaste för din mobil!

Våra displayskydd är av högsta möjliga kvalité och ser till att din skärm håller sig som ny! Kolla in vårt stora utbud av tillbehör till Apple iPhone, Samsung, Sony Xperia, HTC, Huawei och många fler märken och modeller. Fix My Phone är rätt väg för ett bättre, säkrare och roligare mobilt liv!

Hörlurar i Världsklass!

Nästan alla idag lyssnar på musik/poddar eller tittar på film på sin mobiltelefon eller iPad, för att kunna nyttja detta till fullo och verkligen få en riktigt bra upplevelse krävs riktigt bra ljud som du definitivt får med våra grymma SoundPods, helt trådlösa i snygg design och magiskt ljud!

Mobilskal för alla

Hos Fix My Phone hittar du mobilskal och fodral till alla kända varumärken och modeller. Vi har allt ifrån Samsung Galaxy, Apple iPhone, Apple iPad, Sony Xperia, Huawei, LG, Oneplus med mera. Du kan vara säker på att du hittar något för dig eftersom vi har ett av marknadens bredaste utbud. Vare sig du föredrar en enkel baksida i silikon eller ett plånbok fodral så har vi det du söker. Miljövänliga växt baserade mobilskal, återvunnen plast eller läder & konstläder. Välj bland massor av olika varianter för din mobil!

Trådlösa laddare, det nya sättet att ladda mobilen!

I vårat sortiment finner du laddare av olika slag för alla enheter. Vare sig du vill ladda traditionellt med sladd eller helt trådlöst med hjälp av en laddningsplatta så har vi det du söker! Upplev friheten att ladda din iPhone, samsung, huawei eller annan enhet helt trådlöst! Placera bara mobilen på plattan och se hur den laddar utan kabel. Fort går det också! Våra trådlösa laddare har snabbladdning vilket gör att de laddas med 10W i effekt istället för 5w som är standard. Dubbelt så fort, dubbelt så bra! Inte nog med det är dem riktigt snygga och blir som en inredningsdetalj i hemmet eller på kontoret!

Barntillbehör för mobilen eller iPaden

Vi har ett brett sortiment även för de små, många barn idag har iPads redan från tidig ålder och även mobiler blir vanligare i yngre åldrar. Det är ytterst viktigt att skydda enheterna barnen använder då man aldrig vet när dem åker i golvet eller i handfatet! Köp massor med tillbehör anpassade för barn. Välj och vraka mellan olika varianter och färger. Vattenskyddat skal? Hörlurar med lägre maxvolym? Roliga barnteman på skal och produkter? Vi har det!

Laddare och övrigt!

Söker du en ny laddare eller någon annan typ av laddningsprodukt som behövs så finns det såklart också i vårt stora sortiment av laddare, Lightning-USB, USB-C sladd, trådlösa laddare & Powerbanks! Gör vardagen lite roligare och lättare genom att skaffa riktigt bra mobiltillbehör redan idag – du kommer inte att ångra dig. Om du har några frågor och funderingar kring din order eller något annat är du välkommen att kontakta oss på service@fixmyphone.se.

Tips från oss!

Skal och fodral skyddar inte lika bra om du redan har en spricka i skärmen! Fixa det enkelt genom att kika in vår tjänst Fix Box! Få din telefon lagad enkelt, smidigt och snabbt genom att boka direkt på nätet! För din trygghet har vi på Fix My Phone snabba leveranser från vårt lager i Sverige, säkra betalningar och en fast fraktkostnad på 29 kronor oavsett hur mycket du beställer.

PS. Beställer du mobiltillbehör i samband med Fix Box får du fri frakt på köpet! Annars gäller 29kr fast frakt oavsett storlek på beställning!

Fix My Phone, din butik för allt som rör mobilen och surfplattan!

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.