LG mobile tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Hitta fina LG tillbehör – LG mobile mobiltillbehör

Söker du efter de senaste LG tillbehör till din mobiltelefon? Fix My Phone erbjuder ett fantastiskt urval av olika tillbehör till LG. Vare sig du vill skydda mobilen genom skärmskydd, snygga till den genom mobilskal eller maximera användandet genom en powerbank så kan du räkna med oss! Många är eniga om att tillbehör till mobilen är något som man aldrig kan överkonsumera, mobiltillbehör till LG Mobile behövs alltid, oavsett vilken typ av tillbehör det rör sig om. Med våra smarta tillbehör förhöjer du funktionaliteten på din mobiltelefon. På den här sidan har vi gjort en samling av marknadens snyggaste och bästa tillbehör.

Mobilskal och mobilfodral till LG telefon

Man vet aldrig vilken olycka ens mobil kan komma att hamna i därför är det viktigt att vara på den säkra sidan. Vi har alla möjliga mobiltillbehör som du kan tänkas behöva till din LG mobiltelefon. En mobil utan fodral eller skal är riskabelt då enheten är känsligare mot skador när man inte skyddar den med skal, skärmskydd och liknande. För att undvika eventuella skador (som ofta leder till andra problem såsom förlust av data, behovet av ny telefon och andra oplanerade utgifter) är våra mobilskal och mobilfodral en riktigt bra lösning.

Laddare till LG telefonen

Det finns olika tillvägagångssätt att ladda en LG på. USB kabel där man kan koppla USB sladden till en adapter och sedan i vägguttag, eller koppla USB sladden in i datorn och ladda via datorn direkt. Sedan finns det även alternativet som handlar om trådlös laddning. Genom en såkallad Qi-teknik är det möjligt att ladda telefonen via en laddningsstation utan kablar, det enda man behöver göra är att placera mobilen på laddstationen och den börjar laddas. Ett tips på en vattentät lösning är att ha två olika laddare där man har den hemma i tex sovrummet och den andra i jobbväskan, perfekt för den som tex pendlar. Och ett perfekt komplement till dessa är en Powerbank, ett extra batteri helt enkelt! Med våra Powerbanks är lågt batteriprocent inget stressmoment.

Powerbank till LG mobiltelefon

Vi har den perfekta powerbanken för dig och dina behov! En powerbank fungerar som ett extrabatteri och de powerbanks som vi erbjuder kommer i olika estetiska utföranden och kapaciteter. Vi gör allt vi kan för att vi skall tillmötesgå alla dina behov. Styrkan på en powerbank ofta i mAh (Mili Ampere hours) och ger en fingervisning på batterilängden, eller hur många laddningar powerbanken kan förse din mobil med.

LG skärmskydd och displayskydd

Ett utmärkt sätt att skydda mobilskärmen är att ha skärmskydd eller displayskydd, Med hjälp av skärmskyddet kan man förhindra krossat skärmglas, vilket i många fall leder till andra problem som man vill undvika. Och det gör man bäst med våra displayskydd! Våra skärmskydd hjälper även till med repor, damm och stötar. Vi erbjuder en gedigen variation av displayskydd till LG. Allt från plastfilmer till härdat glas. Våra skärmskydd som är utförda i härdat glas är tåligare men lika smidigt!

Högtalare till LG

Förstärk musikupplevelsen med hjälp av våra grymma högtalare. Även här har vi ett av marknadens bredaste sortiment av högtalare till LG. Vi har bluetooth högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och mycket mer, kika in vad vi har för dig! Med våra bärbara högtalare kan du njuta av musiken oavsett vart du är. Och det utan att behöva tänka på sladdar och annat. Se din favoritfilm eller lyssna på din favoritartist vart du än vill! Nedan finns en rad olika alternativ för dig att välja bland.

LG hållare

Underlätta användandet av din LG mobil med hjälp av en mobilhållare! En hållare till din telefon är ett perfekt tillbehör att ha i bilen när GPS:en är på. För dig som gillar att fotografera med din mobiltelefon eller se på film har vi bordstativ. Här finner du även mobilhållare till din cykel, båten och golfrundan. Om du är ett stort fan av filmer eller serier så kanske en vägghållare är något för dig. Samtliga hållare och stativ för mobiltelefonen finner du nedan!

LG barntillbehör

Om barnen skall använda LG Mobile så kan det vara en bra idé att säkra enheten med anpassade tillbehör. För att undkomma potentiella olyckor som kan inträffa när små barn använder mobilen så bör man vara förberedd, för utan den här typen av gardering så kan krossade skärmar, fuktskador bli ett faktum. Nedan har vi ett urval av barnanpassade tillbehör som varierar både i utseende och funktionalitet.

LG VR-GLASÖGON

Upplev innebörden av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din LG och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. Våra VR Glasögon kan ta dig till en helt annan värld. Appar och spel anpassade för VR finns att tillgå i App Store. Tänk även på att YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till mobiltelefon.

LG SELFIE STICK

Uppdatera ditt instagramflöde och andra kanaler med nya och snygga selfies, kika in på vår sida och utbudet av våra grymma selfiesticks till din LG. En selfiepinne gör så du får till vinklar i dina selfies som är bättre, och mer naturliga. Spelfiepinnar är även superbra om du vill få med mer av din bakgrund när du tar selfies. Nedan hittar du vårt sortiment av selfiepinnar till mobilen.

LG ADAPTER

Behöver du en adapter till din USB sladd? Eller kanske till hörlurar? Då har du hittat helt rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din LG. En Adapter ser till så du kan maximera nyttjandet av din mpbil och även förenkla användandet av din mobil. Om du har ett par snygga hörlurar där hemma som inte funkar ihop med din mobil eller tappat bort din adapter till vägguttaget så har vi lösningen till ditt problem.

LG BILTILLBEHÖR

Vare sig du tänkt åka bil i kort eller lång sträcka så är det väldigt viktigt att bilen utrustad med mobiltillbehör som underlättar bilkörningen. Till exempel är det viktigt att alltid ha en billaddare i bilen. Sedan är det också viktigt att ha en mobilhållare, då man själv slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör om man har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe.
Vi hjälper dig, kolla in vårt utbud av biltillbehör till din LG och säkra din bilresa direkt!