Skip to content

Reparation

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Mobilreparation – Laga Mobiltelefon / surfplatta reparation

Det har aldrig varit enklare för dig som kund att genomföra mobilreparation på din mobiltelefon eller surfplatta. Hos oss kan du lag modeller från kända varumärken såsom Apple iPhone / iPad, Samsung Galaxy och Huawei med flera.

Hos oss  kan du laga din mobil snabbt och säkert. Vi har gedigen erfarenhet och har sedan 2011 lagat oräkneliga mobiltelefoner. När vi utför en mobilreparation använder vi oss enbart av delar av högsta kvalité, såsom originaldelar och OEM delar – Detta för att säkerställa att mobilen lagas på korrekt sätt och bibehåller dess ursprungliga kvalitet och funktioner.

Laga Mobiltelefon – Laga mobilen inom 30 minuter

Idag har vi hela vårt liv i telefonen, datorn eller surfplattan. Därför är vår vision att alltid finnas nära till hands när du behöver hjälp så fort det bara går. Att laga en mobiltelefon görs vanligen inom 30 minuter. Detta gäller de vanligaste reparationerna såsom att byta skärm / glas och byta batteri på mobiltelefon. När det värsta har inträffat, att din smartphone är trasig. Då finns vi där för dig! Välkommen att skicka in din skadade telefon eller surfplatta via postorder. Det spelar ingen roll var i Sverige du bor. Du skickar den. Vi lagar den. Och vi ser till att du alltid är nöjd.

Byta skärm på din mobil

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas / skärm eller display? Inga problem, besök oss så hjälper vi dig med skärmbyte! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset. Du kan laga sprucken skärm på alla modeller av mobiltelefoner såsom iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Lg, Oneplus etc.

Byta batteri på din mobil

Laddar din telefon ur alldeles för snabbt? Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din mobiltelefon. Priset för att byta batteri på mobiltelefon kostar endast några hundralappar. Det tar inte lång stund att byta mobilbatteri, ofta kan vi göra det medan du väntar!

Välkommern till Fix My Phone.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.