Samsung Galaxy tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Beställ Samsung Galaxy tillbehör – mobiltillbehör

Hitta bland de senaste inom Samsung Galaxy mobiltillbehör. På Fix My Phone erbjuder vi ett stort urval av olika tillbehör till Samsung Galaxy Smartphone. Vare sig du vill skydda mobilen genom skärmskydd till Samsung Galaxy, genom mobilskal eller maximera användandet genom en powerbank till mobilen så har vi det!

Vi är nog alla eniga om att mobiltillbehör är något man aldrig kan överkonsumera, mobiltillbehör till Samsung Galaxy behövs alltid, oavsett vilken typ av tillbehör du söker. På denna sida har vi samlat marknadens snyggaste och bästa tillbehör. Du som kund kan alltid vara säker på att vi på Fix My Phone levererar mobiltillbehör till Samsung av högsta kvalitet.

Med våra smarta Samsung tillbehör förhöjer du funktionaliteten på din samsung.

Skyddande mobilfodral till samsung, mobilskal till samsung, displayskydd till Samsung Galaxy eller om du vill komma i form med hjälp av sportarmband. Mobiltillbehör till Samsung Galaxy hjälper dig att få maximal nytta av din telefon. En powerbank är ett sådan tillbehör till Samsung Galaxy som ser till att du kan använda mobilen även när den har lite batteri. Om du inte har tillgång till en laddare eller uttag, eller båda. Powerbank till Samsung Galaxy är en räddning och lösningen på många problem som kan komma att uppstå när man är på vift!

Mobilskal och mobilfodral till Samsung

Man vet aldrig vilken olycka ens mobil kan komma att utsättas för, därför är det viktigt att vara garderad. Vi har mobiltillbehören du behöver till din samsung. En mobil utan fodral eller skal är en säkerhetsrisk. Utan skydd är enheten mer mottaglig för skador när man inte skyddar den med skal eller skärmskydd. För att undvika eventuella skador (som ofta leder till andra problem såsom förlust av data, behovet av ny telefon och andra oplanerade utgifter). Våra mobilskal och mobilfodral till Samsung Galaxy är en riktigt bra lösning.

Laddare till Samsung Galaxy

En laddare till en Samsung Galaxy finns i olika former. USB kabel där man kan koppla USB sladden till en adapter och sedan i vägguttag, eller koppla USB kabeln in i datorn och ladda via datorn. Sedan finns det även alternativet trådlös laddning. Genom en Qi-teknik möjliggörs det att ladda telefonen via en laddningsstation utan kablar, det enda man behöver göra är att placera mobilen på laddstationen och den börjar laddas. En smidig lösning är att ha två olika laddare där man har den ena i hemmet och den andra i jobbväskan, perfekt för den som tex pendlar. Och ett perfekt komplement till dessa är en Powerbank, ett extra batteri helt enkelt!

Powerbank till Samsung Galaxy

Vi har den perfekta powerbanken för dig och dina behov! En powerbank fungerar som ett extrabatteri och de powerbanks som vi erbjuder kommer i olika estetiska utföranden och kapaciteter. Vi gör allt vi kan för att vi skall tillmötesgå alla dina behov. Styrkan på en powerbank ofta i MAh (Mili Ampere hours) och ger en fingervisning på batterilängden, eller hur många laddningar powerbanken kan förse din mobil med. Allting hänger på hur högt mAh en powerbank har. Om vi talar om en powerbank som har ca 10.000 Mah, så räcker det upptill tre laddningar av mobilen då batteriet har knappt tre tusen mAh. Vi erbjuder även powerbanks och nödladdare som laddas med hjälp av solceller, vilket innebär att du som kund kan ladda mobilen utan en strömkälla.

Samsung Galaxy skärmskydd och displayskydd

Ett utmärkt sätt att skydda mobilskärmen är att ha skärmskydd eller displayskydd, Med hjälp av skärmskyddet kan man förhindra krossat skärmglas. Vilket i många fall leder till andra problem som man vill undvika. Och det gör man bäst med våra displayskydd! Våra skärmskydd hjälper även till med repor, damm och stötar. Vi erbjuder en gedigen variation av displayskydd till samsung. Allt från plastfilmer till härdat glas. Våra skärmskydd som är utförda i härdat glas är tåligare men lika smidigt!

Högtalare till Samsung Galaxy

Förstärk musikupplevelsen med hjälp av våra grymma högtalare. Även här har vi ett av marknadens bredaste sortiment av högtalare till samsung. Varesig du är ute efter en bluetooth högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare eller klockradio så har vi något för dig! Med våra bärbara högtalare kan du njuta av musiken vart du än är utan att behöva tänka på sladdar och annat. Kolla på din favoritfilm eller lyssna på din favorit vart du än vill! Nedan finns olika alternativ för dig att välja bland.

Samsung Galaxy hållare

Underlätta användandet av din Samsung Galaxy mobil med hjälp av en mobilhållare med stativ! En mobilhållare till din Samsung Galaxy är ett perfekt tillbehör att ha i bilen när GPS:en är på. För dig som gillar att fotografera med din Samsung Galaxy eller se på film har vi bordstativ. Här finner du även mobilhållare till din cykel, båten och golfrundan. Om du är ett stort fan av filmer eller serier så kanske en vägghållare är något för dig. Samtliga hållare och stativ för Samsung Galaxy finner du nedan!

Samsung Galaxy barntillbehör

Om barnen skall använda Samsung Galaxy så kan det vara en bra idé att säkra enheten med anpassade tillbehör. För att undkomma potentiella olyckor som kan inträffa när små barn använder mobilen. Man bör vara förberedd, för utan den här typen av gardering så kan krossade skärmar, fuktskador bli ett faktum. Nedan har vi ett urval av barnanpassade tillbehör som varierar både i utseende och funktionalitet.