iPhone XS Max Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

iPhone XS Max Mobiltillbehör

Vill du piffa till din iPhone Xs Max? Beställ nya och snygga tillbehör hos oss! Vi kan erbjuda dig ett brett urval av alla möjliga schyssta mobiltillbehör till din iPhone Xs Max

På Fix My Phone, kan du hitta ett unikt sortiment med riktigt fina och praktiska mobiltillbehör till din iPhone XS Max. Vi har ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone XS Max. Ett sätt att få en förbättrad upplevelse av din iPhone XS Max är genom tillbehör. Utrusta enheten med snygga men praktiska tillbehör. Snygga och hållbara mobiltillbehör kan man aldrig skaffa för många av! På denna sida har vi kan du hitta några av marknadens bästa, smartaste och snyggaste iPhone Xs Max tillbehör till riktigt bra priser!

Smarta iPhone tillbehör som förhöjer funktionaliteten på din iPhone Xs Max 

Är du ute efter mobilskal iPhone XS Max, mobilfodral iPhone Xs Max, kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar eller andra tillbehör iPhone Xs Max! Men oavsett vad du är på jakt efter är vi säkra på att vi kan möta dina önskemål! Därför att ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone något du vill ha? Vi har mobilfodral, mobilskal, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank. Trendiga iPhone hörlurar eller något annat mobiltillbehör så ska vi se till så att du hittar det här hos oss.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone XS Max

Att skydda sin iPhone Xs Max från olika typer av skador är jätteviktigt. Men detta gör du bäst med hjälp av skal eller ett fodral. Skippa inte skal på din iPhone Xs Max. Då blir risken större men också att skador skall inträffa på din iPhone. Därför att på undvika onödiga utgifter som kan mycket väl bli ett faktum. Kan du vända dig till oss. Mobilreparation av iPhone Xs Max kan bli kostsamt. Mobilskal eller ett fodral ett mycket effektivt alternativ. Förutom faktumet att våra skal skyddar. Så är de även snygga och innehåller i många fall en hel del användbara funktioner. Som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet men också andra nyttor. Förnya om din iPhone Xs Max och gör den mer personlig idag! Här på Fix My Phone går det att hitta en rad olika typer av skal och fodral som passar till just dig men också till vänner och familj.

Laddare till iPhone XS Max 

En iPhone laddas via en så kallad Lightning-kontakt men många gånger också trådlöst. Vilket alltså är Apples egna anslutning till deras mobila enheter. I vår webbshop kan du hitta olika typer av laddare till din iPhone XS Max. De kommer i olika utföranden men funkar till alla tillfällen. En billaddare är ett praktiskt sätt att ladda din iPhone XS Max. För dig som spenderar en del av din tid inne i en bil! En USB-laddare passar dig som vill kunna ladda din iPhone XS Max via datorn medan du arbetar men också hemma. En väggladdare är perfekt anpassad för att ha i hemmet. Men det optimala är en trådlös laddare. Lägg bara din iPhone Xs Max laddstationen därför att enkelt och smidigt ladda telefonens batteri.

Powerbank till iPhone Xs Max 

Hitta ett extrabatteri eller en Powerbank till din iPhone XS Max idag! Vi har batterier som har olika nivåer av kapacitet och estetiska utföranden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours). Och gestaltar på det sättet hur länge batteriet kommer att hålla men också hur många fulladdningar till mobilen batteriet får. Ju högre mAh en powerbank har. Desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till mer eller mindre 3 laddningar av mobilbatteriet. Därför att batteriet har knappt ca 3000 mAh.

iPhone Xs Max skärmskydd men också displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett fantastiskt och effektivt sätt att skydda skärmglaset. Men också undvika att på ett eller annat sätt sabotera skärmen. Ett skärmskydd har många fördelar. Det displayskyddet huvudsakligen gör är att förhindra skador som skärmsprickor men också eventuella repor. Det ger även ett skydd mot damm och stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPhone Xs Max hos oss. Men veta att din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot olika skador som kan inträffa. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd vars glas är tillverkat av härdat glas. Skyddet av härdat glas är mer tåligt utan att dra ner på kvaliteten av upplevelsen.

Högtalare till iPhone Xs Max

Vill du ha en högtalare som passar till din iPhone Xs Max? Här visar vi dig massor av iPhone Xs Max högtalare. Som bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare. En bärbar bluetooth-högtalare till din iPhone Xs Max, gör så du kan lyssna på musik via högtalare när och var du vill men med bra ljud. Då behövs inga sladdar mellan högtalaren och telefonen. Du kanrmed lyssna på musik men också se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som vi erbjuder dig!

Hållare till iPhone Xs Max

Är du på jakt efter praktiska mobilhållare med stativ till din iPhone Xs Max? En iPhone mobilhållare till bilen är perfekt därför att när du använder GPS:en på din iPhone Xs Max slipper du hålla. Här på Fix My Phone hittar du även olika stabila bordsstativ som är pålitliga. Texr du skall ta bilder eller när du önskar se på din favoritfilm på Netflix. Här kan du dessutom hitta mobilhållare till din exempelvis cykel eller båt. Ser du mycketfilm eller liknande på din iPhone Xs Max, så borde du definitivt ta en titt på en av våra vägghållare. Alla sorters hållare men också stativ för din iPhone Xs Max kan du hitta här.

Barntillbehör till iPhone Xs Max

Teknikprylar i allmänhet men även iPhone i synnerhet är ofta ganska ömtåliga överlag. Om barn skall handskas med mobila enheter kan det vara bra att ha iPhone tillbehör därför att dom är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPhone i golvet. Eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här kan du beställa mobilskal och mobilfodral för din iPhone Xs Max som är barnanpassade. Men glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn. De har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron eftersom dem har känsligare öron. Nedan finner du tillbehör som är ämnade för barn. Både när det kommer till funktionalitet och utseende.

VR-GLASÖGON iPhone Xs Max

Ta en paus från verkligheten och upptäck en virtuell värld! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone Xs Max. Tillåt dig själv bevittna en visuell upplevelse utöver det vanliga. Våra VR-Glasögon kan ta dig till en helt annan värld men utan att lämna soffan. Appstore har en hel del olika spel som är anpassade för VR. YouTube erbjuder även VR-filmer. Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till din iPhone Xs Max.

Selfie stick iPhone Xs Max

Ge ditt Instagramflöde ett rejält lyft med snygga selfies. Eller uppdatera din profilbild och gör hela profilen i sig snyggare. Eftersom du förtjänar det bästa med hjälp av våra selfiepinnar! Spana in våra selfiesticks som passar din iPhone Xs Max. En selfiepinne gör så att du får till nya vinklar i dina selfies. Vinklar som mer naturliga och mycket snyggare. Selfiepinnar till iPhone Xs Max är har en hel del fördelar men en av de största fördelarna är att man kan få med mycket mer av bakgrunden när man tar bild. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone Xs Max.

iPHONE ADAPTER

Är en adapter till din lightingkabel något som du behöver? Kanske en adapter till dina hörlurar som du är ute efter? Gratulerar! Då har du hamnat helt rätt. På denna sidan finner du hela vårt utbud av adapters till din iPhone Xs Max. Med hjälp av en adapter, kan du göra det enklare för dig själv att använda din enhet. Men också maximera nyttjandet av din iPhone Xs Max. Kanske har du hörlurar hemma som inte kommer till användning. Därför att det inte råder en kompatibilitet. Med andra ord att de inte funkar ihop med din iPhone Xs Max. Eller så kanske har du ett behov av en extra adapter till vägguttaget. Vilka problem du än kan tänkas ha så har vi lösningarna!

iPHONE BILTILLBEHÖR

Vare sig det handlar om korta eller långa sträckor som du brukar köra. Så är det väldigt viktigt att se till så att ens bil är rätt utrustad. Olika typer av mobiltillbehör förenklar bilkörningen men Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Sedan är det även viktigt att ha en mobilhållare. Därför att slippa hålla i iPhone Xs Max samtidigt som man kör om man har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe. Tänk på säkerheten. Vi hjälper dig. Utforska vår utbud av biltillbehör till din iPhone och kör säkrare!