Skip to content

OM FIX MY PHONE

VI GER DIN MOBILTELEFON ETT MER LEKFULLT OCH LÄNGRE LIV

Privatperson, företagare, mamma, pappa, barn, flickvän eller pojkvän – alla har rätt till en hel och fungerande telefon – Det är därför vi erbjuder både service av din mobiltelefon och ett stort utbud av tillbehör som dels skyddar, men också ger dig möjlighet att få ut det mesta av din käraste och mest användbara verktyg.

Det är lönsamt att laga din mobil än att köpa en ny, vare sig det gäller iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony eller HTC. Marknaden för att reparera mobiltelefoner har växt de senaste åren, men för dig som kund är det inte alltid lätt att hitta en bra verkstad.

Vi hjälper över 20 000 kunder varje år genom vårt sätt att arbeta: snabba, hållbara och nära dig. Förutom en kunnig expert tycker vi också att det är viktigt att du skall träffa en ödmjuk och vänlig tekniker som tar sig tid att hjälpa dig när du vänder dig till oss.

BESÖK OSS I BLAND ANNAT GÖTEBORG, STOCKHOLM FÖR ATT LAGA IPHONE ELLER REPARERA IPAD

Hos oss kan direkt få din mobiltelefon lagad. Vare sig det gäller iPhone och iPad reparation eller service på flera andra kända märken så som HTC, Samsung Galaxy, Sony och LG. Behöver du laga krossat glas på mobilen eller byta skärm på din läsplatta. Hos oss på Fix My Phone behöver du aldrig vänta länge när du utför din reparation. De flesta trasiga telefonerna blir vanligen reparerade inom en timme!

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.