Sony Xperia tillbehör (Ej Tillgänglig)

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Säljer inte längre Xperia tillbehör!

Köp dina Sony Xperia tillbehör – Hitta ett stort utbud av mobiltillbehör

Är du på jakt efter de senaste inom mobiltillbehör för din Sony Xperia så har du kommit till rätt e-handel! Vi på Fix My Phone erbjuder ett fantastiskt urval av olika tillbehör till Xperia. Vare sig du vill skydda mobilen genom skärmskydd eller mobilskal till Xperia. Hos hos finner du tillbehör som maximerar användandet genom en powerbank till Xperia! Det är nog ganska underförstått att mobiltillbehör är något man aldrig kan köpa för mycket av. Mobiltillbehör behövs alltid, oavsett vilken typ av tillbehör det handlar om. Här har vi samlat marknadens snyggaste och bästa tillbehör för dig. Du som kund kan alltid vara säker på att vi på Fix My Phone levererar mobiltillbehör till Xperia av högsta kvalitet, vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet.

Med våra smarta Sony Xperia tillbehör blir funktionaliteten på din mobiltelefon uppdraperad minst sagt.

Mobilfodral som skyddar, mobilskal, displayskydd till Xperia eller om du vill komma i form med hjälp av sportarmband. Mobiltillbehör till Sony Xperia hjälper dig att få maximal nytta av din telefon. En powerbank är ett tillbehör som gör så att du kan använda din telefon även när den har lite batteri och du inte har tillgång till en laddare eller uttag, Powerbank till Xperia är en räddning och lösningen på många problem som kan komma att uppstå när man är på vift med dåligt batteri

Sony Xperia mobilskal och mobilfodral

Det kan vara väldigt svårt att se vilka olyckor som kan hända med ens telefon. Det är anledningen till att det är viktigt att ha de tillbehör som behövs för att se till så mobilen är så säkrad som den går att vara. Det hjälper vi dig gärna med, för vi vet att en mobil utan tillbehör är aldrig fullständing och kan aldrig leva upp till sin fulla potential. Så för att vara på den säkra sidan, och se till så din Sony Xperia blir mer personlig och säker, köp våra snygga skal idag!

Sony Xperia laddare

Det finns olika sätt man kan ladda en Xperia på, USB kabel där man kan koppla USB sladden till en adapter och sedan i sin tur vägguttag, eller koppla USB kabeln in i datorn och ladda via datorn. Sedan finns det också ett alternativ som är trådlös laddning. Qi-tekniken möjliggör laddning av telefonen via en laddningsstation som är utan kablar, det enda man behöver göra är att placera mobilen på laddstationen och den börjar laddas. Detta är en riktigt smidig lösning. Om man vill vara helt bekymmersfri när det kommer till mobilbatteriet så är ett tips att ha två olika laddare där man har den ena i hemmet och den andra i jobbväskan, perfekt för den som tex pendlar. Och ett perfekt komplement till dessa är en Powerbank, ett extra batteri helt enkelt!

Powerbank till Sony Xperia

Hos oss på Fix My Phone hittar du den perfekta Powerbanken till dig! En powerbank fungerar som ett extrabatteri. Vi gör allt vi kan för att vi skall tillmötesgå alla dina behov. Styrkan på en powerbank ofta i MAh (Mili Ampere hours) och ger en uppskattning vad gäller batterilängden, eller hur många laddningar powerbanken kan förse din mobil med. Det hela går ut på hur högt mAh en enheten har. Om till exempel har en powerbank vars mAh ligger på ca 10.000 mAh, så räcker det upptill tre laddningar av mobilen då batteriet har knappt tre tusen mAh. Vi erbjuder dig även powerbanks och nödladdare som laddas med hjälp av solceller, detta betyder alltså att man kan ladda sin telefon utan att behöva koppla in den till en strömkälla.

Sony Xperia skärmskydd och displayskydd

Ett utmärkt sätt att skydda mobilskärmen är att ha skärmskydd eller displayskydd, Med hjälp av skärmskyddet kan man undvika att få skärmen krossad, vilket i många fall kan leda till andra problem som man vill undvika. Och det gör man bäst med våra displayskydd! Våra skärmskydd hjälper även till med repor, damm och stötar. Vi erbjuder en rad olika variationer av displayskydd till din Xperia. Allt från plastfilmer till härdat glas. Våra skärmskydd som är utförda i härdat glas är tåligare men lika smidigt!

Högtalare till Sony Xperia

Våra grymma högtalare ger dig en livligare musikupplevelse. Nedan finner du ett av marknadens bredaste sortiment av högtalare till Xperia. Oavsett om du vill ha en bluetooth högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare eller klockradio så har vi något för dig! Med våra bärbara högtalare kan du njuta av musiken vart du än är utan att behöva tänka på sladdar och annat. Titta på din favoritfilm eller lyssna på din favoritlåt vart du än vill! Låt inget begränsa dig!

Sony Xperia hållare

Underlätta användandet av din telefon med hjälp av en mobilhållare med stativ! En mobilhållare till din Xperia är ett perfekt tillbehör att ha i bilen när GPS:en är på. För dig som tycker om att fotografera med din mobiltelefon , filma eller bara se på film har vi bordstativ. Här finner du också mobilhållare till din cykel, båten och golfrundan. Om du är ett stort fan av filmer eller serier så har vi också vägghållare! Samtliga hållare och stativ för Xperia finner du nedan!

Sony Xperia barntillbehör

Om barnen skall använda Sony Xperia så kan det vara en bra idé att säkra enheten med anpassade tillbehör. För att slippa undan eventuella olyckor som kan inträffa när små barn använder mobilen så måste man vara förberedd, för utan den här typen av gardering så kan krossade skärmar, fuktskador bli ett faktum. Köp våra barntillbehör idag och undvik oförutsedda kostnader i form av inköp av nya enheter! Nedan har vi ett urval av barnanpassade tillbehör som varierar både i utseende och funktionalitet.

Sony XPERIA VR-GLASÖGON

Upplev innebörden av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din Xperia och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. Våra VR Glasögon kan ta dig till en helt annan värld. Appar och spel anpassade för VR finns att tillgå i App Store. Ett tips är att kika på Youtube, de erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till din mobiltelefon.

SonyXperia SELFIE STICK

Uppdatera din instagram och andra kanaler med snygga selfies, utforska bland våra grymma selfiesticks till din mobil. En selfiepinne gör så du får till vinklar i dina selfies som är bättre, och mer naturliga. Spelfiepinnar är även bra om du vill få med din bakgrund när du tar bilderna. Nedan hittar du vårt utbud av Selfie sticks till din Xperia

Sony Xperia ADAPTER

Behöver du en adapter till din USB kabel? Eller kanske till hörlurar? Då har du kommit till rätt sida! Hos oss finner du ett brett utbud av adapters till din Xperia. Har du ett par snygga hörlurar där hemma som inte funkar ihop med din Xperia eller tappat bort din adapter till vägguttaget så har vi lösningen till ditt problem.

Sony Xperia BILTILLBEHÖR

Oavsett om du kör bil i korta eller långa sträckor så är det viktigt att din bil utrustad med mobiltillbehör som underlättar bilkörningen. Till exempel är det viktigt att alltid ha en billaddare i bilen. Sedan är det också viktigt att ha en mobilhållare, då man själv slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör om man har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe.
Vi hjälper dig, kika på vår utbud av biltillbehör till din Xperia och säkra din bilresa idag!