iPhone 7 Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Apple Iphone 7  tillbehör & accessoarer!

Välj bland ett stort urval av mobila tillbehör för iPhone 7, vi har produkter för alla tillfällen. Vi förespråkar ett hållbart samhälle vilket också innebär hela telefoner, vi lagar och förser med rätt tillbehör för just dig. Smarta och designade tillbehör ger dig möjligheten att uppleva mer utav din mobil, köp dina produkter idag! Vi erbjuder alltid snabb leverans och billiga priser. Passa på idag!

Skärmskydd & Displayskydd, ett nödvändigt skydd!

Skärmskydd till Apple iPhone 7 är det viktigaste tillbehöret till telefonen. Det skyddar din skärm från skador när du tappar den och olyckan är framme. Men det skyddar också mot vardagliga skador så som repor och annat som kan orsakas av nycklar och annat i väskan eller fickan. Med våra Displayskydd & skärmskydd är din display alltid skyddat från hot och du kan känna dig trygg. Vi har både skärmskydd i tempererat glas som är tåligare men fortfarande väldigt smidiga. Vi har också lättare alternativ i form av en elastisk film som är i princip oförstörbar med självläkande effekt och lätta applicering. Köp ditt idag!

Mobilskal & Fodral i stilren svensk Design!

Välj mellan massor med modeller av mobilskal till iPhone. Vi har fodral alternativ och vanliga enklare alternativ för den som vill bevara smidigheten i telefonen även med skydd. Ta miljön med i tanken när du köper våra natur och miljövänliga skal från Beeco. Välj mellan 100% återvunnen plast eller 100% nedbrytbart material, fantastiskt grepp och snygg design. Beeco Recycled påminner om ett silikon-skal med bra greppkänsla och dämpande effekt för bättre skydd vid tapp. Beeco Degradable ger dig en fullständig känsla av naturen med struktur som gör att du praktiskt taget kan känna vetet som skalet är byggt på. Vilket väljer du?

Trådlöst eller sladd för att ladda?

De flesta Apple iPhone telefoner idag har stöd för trådlös laddning, en funktion man inte tror man behöver förrän man provat och känt enkelheten i det. Fördelar med trådlös laddning är att man slipper att bråka med sladdar men fortfarande får samma funktion. Hur många gånger går inte kabeln sönder? Hur många gånger får man inte tända lampan för att sätta sladden rätt? Ofta trasslar man inte med sladden? Lös problemet genom att skaffa en trådlös laddningsplatta. Inte nog med att du bara behöver lägga telefonen på plattan för att ladda så erbjuder den oftast snabbare laddning än den vanliga medföljande laddaren. Fungerar också väldigt bra som en inredningsdetalj, våra alternativ i mörkt & ljust trä smälter in i vilket hem som helst!

Lightning-kontakt är den typ av uttag som Apple iPhone använder, köp laddare som håller länge och laddar fort. Våra USB kablar är gjorda utav koppar för bäst och snabbast överföring. Dem är också täckta utav nylon-flätat material för att öka tåligheten så att dem inte går av. Du kan vara lugn i att denna sladd kommer att hålla länge! Behöver du 1 meter, 2 meter eller 3 meter. Vi har det!

Rätt adapter för Apple iPhone!

Med våra laddning adaptrar får du ut maximal kvalitet och fart. Ladda din Apple iPhone snabbt, förvara den enkelt i fickan eller väskan perfekt på resande fot. Välj mellan supersnabb laddning för den kräsne som vill att det går riktigt fort eller smidighet och enkelhet med dubbla portar för den som vill ladda flera enheter samtidigt. Upplev skillnaden med snabb laddning på riktigt!

Hörlurar som ger frihet i ditt Musik lyssnande

Alla förtjänar riktigt bra hörlurar, vare sig du lyssnar på musik, pratar i telefon eller tittar på film. Våra hörlurar med mikrofon erhåller högsta kvalitet och ger en riktig WOW-effekt för användaren. Vi förespråkar utveckling och jobbar ständigt med produktutveckling och optimering när det kommer till våra olika hörlurar och headset. Flagskeppet är utan tvivel våra SoundPods, ett vinnande koncept till fantastiskt pris. Alla behöver ett par Soundpods, friheten och känslan är oslagbar när man väl prövat. Dina öron förtjänar det bästa, köp ditt par idag och njut av musik som men bör göra!