iPad 7th Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

iPad 7th Gen Tillbehör

Alla möjliga tillbehör du kan tänkas vilja ha till din iPad 7th Gen. Hos oss hittar du allt eftersom vi har unikt sortiment som omfattar riktigt fina och praktiska tillbehör till din iPad. Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPad 7th. Svaret på frågan kring hur man får en bättre upplevelse av ens iPad är tillbehör till din iPad 7th. Schyssta och praktiska mobiltillbehör kan man aldrig ha nog av! Här kan du hitta allt du söker. Eftersom vi har ett brett utbud av smarta och snygga iPad tillbehör.

Smarta iPad tillbehör

Köp smarta iPhone och Ipad tillbehör som ökar funktionaliteten på din iPad 7th gen. Mobilskal iPad, mobilfodral iPad, olika typer av kablar och sladdar, hörlurar och andra tillbehör iPad! Det spelar ingen roll vad du är ute efter därför att vi har det. Ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPad, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPad hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här. Soundpods är ett hett tips från oss!

Mobilskal och mobilfodral till iPad 7th Gen!

Man måste tänka på att det är jätteviktigt att skydda sin iPad från skador med hjälp av skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din surfplatta är den i riskzon för skador. Därför att blir risken för skador betydligt större. För att undvika oförutsedda utgifter som kan bli ett faktum, så som reparation. iPad 7th tillbehör så är ett skal eller fodral en väldigt billig säkerhet. Bortsett från det faktum att våra skal skyddar så är de praktiska och innehåller vanligen fler funktioner som t.ex fällbart stöd eller ökad vattentäthet. I vårt sortimentet av iPad 7 tillbehör finns hårda skal, extra tåliga skal, väskfodral, läderfodral, sportarmband, silikon- skal och mycket mer. Allt till din iPad 7th gen hos Fix My Phone.

Laddare till iPad

En iPad laddas via en Lightning-kontakt. Därför att detta är Apples egna anslutning till deras telefoner & surfplattor. Hos oss kan du hitta mängder av olika typer av laddare till din iPad 7th tillbehör som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är utmärkt för dig som åker bil. En USB-laddare funkar för dig som vill ladda iPad via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt i hemmet.

iPad 7th Gen skärmskydd i tempererat glas 9H

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därför att man inte riskerar kros- sad skärm. Ett displayskydd förhindrar även eventuella repor, ger också ett skydd mot damm och diverse stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPad 7th tillbehör hos oss. Eftersom din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot alla möjliga skador. Det finns att välja mellan olika skärmskydd. Plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen.

Powerbank till iPad 7th Gen

Köp ditt extrabatteri eller en Powerbank till din iPad 7th Gen idag! Vi har batterier med varie- rande styrkor och utseenden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh och ger en anvisning på hur länge batteriet kommer att hålla. Eller hur många fulladdningar till surfplattan den ger. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en Powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh.

Hållare till iPad 7th Gen

Behöver du en mobilhållare med stativ till iPad? Klart du gör! En iPad 7th mobilhållare till bilen är perfekt när du vill använda GPS. Hos oss hittar också olika bordsstativ som är bra när man skall fotografera eller när man sitter vid ett bord. Titta på en favoritfilm på Netflix i bekväm höjd. Här hittar du också mobilhållare till din cykel, till båten och mycket mer. Om du ser mycket på film med din iPad 7th gen så borde du ta en titt på en av våra vägghållare. Det hade underlättat ditt tittande avsevärt! Alla typer av hållare och stativ för din iPad 7th Gen hittar du här.

Barntillbehör till iPad 7th Gen!

När barn håller på med teknikprylar i allmänhet och speciellt iPads kan det vara bra att ha iPad tillbehör som är ämnade för just barn. Eftersom barn inte helt ovanligt tappar din iPad i golvet eller råkar spilla ut någon vätska på den är det bra med skydd. Här finner du skal och fodral för din iPad som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende.

VR-GLASÖGON iPad 7th Gen

Vill du också uppleva den verklighetstrogna världen som inte är verklig? Köp våra VR glasögon! Ladda ner spel och VR-underhållning till din iPhone & iPad och låt dig slukas upp av en fantastisk virtuell upplevelse. Appar och spel anpassade för VR finns i App Store och YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till iPad 7th Gen. Du vet inte vad du missar förrän du provat. Upplev idag! iPad 7th Tillbehör hos Fix My Phone.

iPhone & iPad Adapter för laddning

Letar du efter en adapter till en lighting kabel? Eller kanske till hörlurar som har en annan kontakt? Då har du hittat rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iPad. En adapter hjälper dig förenkla men också maximera nyttjandet av din iPad. Kanske har du hörlurar hemma som inte du inte kan använda. Eftersom de inte funkar ihop med din iPad 7th gen. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget. Oavsett anledning så har vi lösningen på dina dilemman! Köp iPad 7th tillbehör idag!

iPad 7th Gen biltillbehör när du är ute och kör

Vare sig du kör bil i korta eller långa sträckor så är det viktigt att bilen utrustad med iPad tillbehör. Därför att det underlättar bilkörningen. Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Det är även viktigt att ha en mobilhållare. Så man själv slipper hålla i telefonen samtidigt. Som tex när man kör och har på GPS:en. Tänk på säkerheten. Låt oss hjälpa till. Kolla in vårt utbud av biltillbehör till din iPad och kör försiktigt.