iPhone 11 Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

iPhone 11 mobiltillbehör

Vill du uppdatera utseendet på din iPhone 11 mer personlig? Föreställ dig din iPhone 11 med nya och snygga tillbehör! Beställ dina tillbehör hos oss idag. Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av mobiltillbehör till din iPhone 11. 

På Fix My Phones webbshop hittar du sortiment med riktigt fina och praktiska mobiltillbehör till din iPhone 11. Vi har ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone 11. Utrusta din iPhone med snygga och praktiska mobiltillbehör med ett klick. Snygga och hållbara mobiltillbehör svåra att få nog av! Ge din iPhone 11 ett lyft!

Smarta iPhone tillbehör som förhöjer funktionaliteten på din iPhone 11

Säkra din iPhone 11 med mobilskal till din iPhone 11 eller mobilfodral iPhone 11. Förutom skal har vi kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar eller andra tillbehör iPhone 11! Vi har mobilfodral, mobilskal, laddningskablar, laddare, portabla batterier eller Powerbank som de också kallas. Läckra hörlurar, övriga mobiltillbehör och mycket annat hittar du här.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone 11

Skydda din iPhone 11 från exempelvis skärmsprickor med hjälp av rätt mobiltillbehör. Att inte ha skal till din iPhone 11, gör så din mobil löper större risk att bli skadad. För att slippa stå för oplanerade kostnader kan du vända dig till oss. Mobilreparation av iPhone 11 kan många fall kosta en hel del. Ett mobilskal kan vara en billig försäkring. Våra skal är både är snygga och innehåller i många fall en hel del användbara funktioner. Som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Uppdatera din iPhone 11 och gör den mer anpassad efter just din smak! Här på Fix My Phone kan vi erbjuda dig olika typer av skal och fodral som passar till alla möjliga tillfällen. Allt till din iPhone 11 från välkända märken. Hitta tillbehören för dig och beställ idag!

Laddare till iPhone 11

Via en lightingkontakt laddas en iPhone 11. Lightningkontakt är Apples egenutvecklade anslutning till deras mobila enheter. I vår webbshop kan du hitta olika typer av laddare till din iPhone 11. Laddarna är anpassade efter olika behov. En billaddare är ett superbra sätt att ladda din iPhone 11 för dig som spenderar merparten av din vardag i ett fordon. En USB-laddare passar perfekt för dig som vill ha möjligheten att ladda din iPhone 11 via datorn. En väggladdare är praktiskt att ha i hemmet eller kontoret. Vidare har vi också trådlösa laddare. Våra trådlösa laddare är lätta att använda. Placera bara din iPhone 11 laddstationen för att enkelt och smidigt ladda mobilbatteriet.

Powerbank till iPhone 11

Med en Powerbank till din iPhone 11 slipper du oroa dig över att ditt batteri skall dö. Beställ din Powerbank redan idag! Vårt utbud präglas av variation så du kan vara säker på att vi kan uppfylla dina önskemål! Kapaciteten på en Powerbank mäts vanligen i mAh (milli Ampere hours) och gestaltar på det sättet hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar till mobilen batteriet klarar av. Ju högre mAh en powerbank har, desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till mer eller mindre 3 laddningar av mobilbatteriet. Detta i och med att batteriet har knappt ca 3000 mAh.

iPhone 11 skärmskydd och displayskydd

Genom att ha skärmskydd på din iPhone 11 kan du skydda skärmglaset och därmed undvika diverse skärmskador. Ett skärmskydd har många fördelar. Det displayskyddet huvudsakligen gör är att förhindra skador som skärmsprickor. Eventuella repor slipper du oroa dig över också. Detta gäller även damm och stötar. per du iPhone 11 tillbehör hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder dig allt från plastfilmer till skärmskydd tillverkat av härdat glas. Displayskyddet av härdat glas är mer tåligt utan att dra ner på upplevelsen.

Högtalare till iPhone 11

Maximera din musikupplevelse med hjälp av högtalare iPhone 11! Vi har högtalarna du söker! Bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare vi har allt! En portabel bluetooth-högtalare till din iPhone 11 gör så du kan lyssna på din favoritmusik när och var du vill. Krånglet när det kommer till kablar mellan högtalaren och telefonen blir som bortblåsta. Här finner du flertalet olika alternativ som vi kan erbjuda dig!

Hållare till iPhone 11

Behöver du praktiska mobilhållare med stativ till iPhone 11? På Fix My Phone hittar du stabila bordsstativ som är ett perfekt komplement r du skall fotografera eller när du önskar se på din favoritfilm på Netflix. Här kan du dessutom hitta mobilhållare till din exempelvis cykel eller båt. Ser du mycketfilm eller liknande på din iPhone 11, så borde du definitivt ta en titt på en av våra vägghållare. Alla sortens hållare och stativ för din iPhone 11 kan du hitta här.

Barntillbehör till iPhone 11

Att låta barn hantera iPhone 11 är alltid en risk om man inte har barntillbehör. Därför att barn lätt kantappa din iPhone 11 i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den. Hos oss kan du beställa du mobilskal och mobilfodral för din iPhone 11 som är barnanpassade. Glöm inte att att vi erbjuder hörlurar som är anpassade för barn. De har en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Tillbehör som är ämnade för barn finner du nedan. Även här erbjuder vi en stor variation av produkter.

VR-GLASÖGON iPhone 11.

Se filmer i 3D, spela spel och upplev annan VR-underhållning till din iPhone 11. Ett tips är att kolla in Appstore, de har en hel del olika spel som är anpassade för VR. På YouTube kan du även VR-filmer. Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till din iPhone 11.

Selfie stick iPhone 11

Snygga till din instagram eller uppdatera din profilbild med hjälp av en schysst selfie stick! Kolla in vårt utbud av selfie sticks och hitta den som passar din iPhone 11. Med en  selfiepinne kan du få till vinklar som är naturliga och mycket snyggare. Selfiepinnar till iPhone 11 är har en hel del fördelar men an av de största fördelarna är att man kan få med mycket mer av bakgrunden när man tar bild. Passar perfekt när man befinner sig på en vacker plats. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone 11.

iPHONE ADAPTER

Har du ett par hörlurar på 3,5mm kontakt som inte passar din iPhone 11 och vill använda dessa? Vilken tur! För vi har adaptern du söker. Här kan du utforska hela vårt utbud av adapters till din iPhone 11. Med hjälp av en adapter, öppnar du upp en hel del andra möjligheter att använda din iPhone 11 på. Maximera funktionerna av din iPhone 11 med en adapter direkt.

iPHONE BILTILLBEHÖR

Oavsett hur mycket tid du spenderar i ett fordon är det viktigt att se till så fordonet har mobiltillbehör. Tänk på att mobiltillbehör förenklar bilkörningen väldigt mycket. Det är viktigt att ha händerna på ratten när man kör och inte hålla i en mobil. Därför är våra mobilhållare perfekt hjkälpmedel. Har du tillexempel påGPS:en medan du försöker hitta till ett ställe bör du ha en mobilhållare. Tänk på säkerheten. Här hittar du vårt utbud!