Skip to content

iPhone XR tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Sök bland fina iPhone XR tillbehör du kan tänkas behöva

Hittta bland alla typer av tillbehör som du kan tänkas vilja ha till din iPhone XR. Känner du att du vill uppdatera ditt bibliotek av tillbehör till din iPhone så har du kommit helt rätt. Fix My Phone erbjuder ett unikt sortiment med produkter som är riktigt fina och praktiska. Grymma mobiltillbehör till din iPhone. I vår webbshop hittar du ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone XR.  Vi har iPhone tillbehör för alla Apples telefonmodeller. Allting i en och samma webbshop – till kanonpriser dessutom!

Smarta iPhone XR tillbehör

Skal, mobilfodral, kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar och andra tillbehör iPhone XR! Det spelar ingen roll vilken typ av dessa produkter som du är utefter för vi har det. Om du är på jakt efter ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPhone hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det på denna sida.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone XR

Ta hand om sin iPhone Xr och se till och skydda den från skador med hjälp av skal eller ett fodral är något man som konsument alltid måste tänka på och ständigt ha i åtanke. Om du inte använder ett skal på din iPhone XR så blir risken för skador betydligt mer sannolik. För att ducka oförutsedda kostnader, som kan bli ett faktum, så som mobilreparation av iPhone XR så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Bortsett från det faktum att våra skal skyddar så är de snygga och innehåller vanligen fler funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Gör din iPhone XR mer personlig direkt med våra schyssta mobiltillbehör! Här kan du hitta alla möjliga sortens mobilskal och plånboksfodral som passar till alla tillfällen. I vårt sortimentet av iPhone XR tillbehör finner du hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikonskal och mycket mer. Allt till din iPhone XR och från välkända märken.

Laddare till iPhone XR

Via en Lightning-kontakt laddas en Iphone, alltså Apples egna anslutning till deras mobiltelefoner. Hos oss kan du hitta mängder av olika laddare till din iPhone som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är väldigt användbart för dig som kör. En USB-laddare är bra för dig som vill ladda iPhone via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt anpassad för att ha i hemmet. Qi-tekniken är det som är inbyggt i iPhone 8 och senare modeller, denna tekniken möjliggör det för dig så du kan ladda upp din iPhone utan att riskera massa trassel med kablar. För att ladda telefonen, placerar du bara din iPhone XR på laddstationen!

Powerbank till iPhone XR

Hitta ett extrabatteri eller en Powerbank till din iPhone XR idag! Vi har powerbank som varierar både vad gäller styrka och utseende. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours) och ger en anvisning på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar till mobilen. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om ett powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh. Hos oss kan du hitta powerbanks eller nödladdare som laddas med hjälp av solceller så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan strömkälla.

iPhone XR skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därmed undvika att krossa skärmen. Ett skärmskydd förhindrar även eventuella repor, ger också ett skydd mot damm och stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPhone XR hos oss, och veta med dig att din iPhone XR kommer att ha ett stabilt skydd mot alla möjliga skador som kan komma att inträffa. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen.

Högtalare till iPhone XR

Letar du efter en högtalare som passar ihop med iPhone telefoner. Här kan du finna massor av iPhone högtalare såsom bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och klockradior för alla smaker. En bärbar bluetooth-högtalare till iPhone innebär helt enkelt att när du vill lyssna på musik via högtalaren slipper du använda en sladd mellan högtalaren och telefonen och låter dig därmed lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du olika alternativ som du kan välja och vraka bland.

Hållare till iPhone XR

Behöver du praktiska mobilhållare med stativ till iPhone? En mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en på din iPhone XR. Hos oss på Fix my Phone hittar också olika bordsstativ som är bra när man skall fotografera, filma eller bara binga favoritserien på Netflix. Här hittar du också mobilhållare till cykel, till båten och mycket mer. Om du kollar mycket på film eller serier med din iPhone så kan vi tipsa dig om att ta en titt på en av våra vägghållare, det hade nog underlättat ditt tittande! Alla typer av hållare och stativ för din iPhone XR hittar du här.

Barntillbehör till iPhone XR

När barn handskas med teknikprylar i allmänhet och iPhone i synnerhet kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom det är lätthänt att barn kan enheten i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här finner du skal och fodral för din iPhone som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte skadar barnens öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende.

VR-GLASÖGON iPhone XR

Upplev hypen av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone och låt dig förtrollas av en fantastisk visuell upplevelse. Våra VR Glasögon kan ta dig till en helt annan värld. Appar och spel anpassade för VR finns att tillgå i App Store. Tänk även på att YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till Iphone.

Selfie stick iPhone XR

Ge ditt instagramflöde ett rejält lyft med snygga selfies, eller uppdatera din profilbild på Facebook med hjälp av våra selfiepinnar! kolla in våra grymma selfiesticks till din iPhone XR. Med en selfiepinne kan du få till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket finare, vinklar som annars är väldigt svåra att få till utan en selfie stick. Selfiepinnar till mobilen är även riktigt bra om du vill få med mer av din bakgrund när du tar bilderna. Utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din telefon finner du nedan.

iPHONE Xr ADAPTER

Letar du efter en adapter till din lighting kabel? Eller kanske en adapter till dina hörlurar? Då har du hittat rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iphone. Med hjälp av en adapter kan du förenkla men också maximera nyttjandet av din iPhone. Har du ett par hörlurar som ligger där hemma och som du verkligen vill använda men som inte funkar ihop med din iPhone XR eller är det kanske så att du tappat bort din adapter till vägguttaget, oavsett anledning så har vi lösningen på dina dilemman!

iPHONE Xr BILTILLBEHÖR

Varesig du brukar köra in bil i korta eller långa sträckor så är det viktigt att utrusta bilen med mobiltillbehör som underlättar bilkörningen. Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Sedan är det också viktigt att ha en mobilhållare, då man själv inte behöver hålla i telefonen samtidigt som man kör bil och har på GPS:en. Tänk på trafiksäkerheten. Vi hjälper dig, kolla in vår utbud av biltillbehör till din iPhone och kör säkrare idag!

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.