Samsung Galaxy S20+ Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Samsung Galaxy S20+ Tillbehör!

På Fix My Phone finner du tillbehör till din Samsung Galaxy s 20 Plus. Hos oss kan du få tag i alla möjliga tillbehör. Eftersom vi har ett utbud många saknar. Vårt sortiment är allt annat än enformigt. Riktigt snygga och praktiska mobiltillbehör till din Samsung Galaxy S20 Plus. Ett av marknadens bredaste utbud av mobiltillbehör till din Samsung Galaxy S20 Plus hittar du hos oss på Fix My Phone. Förbättra upplevelsen av din Samsung Galaxy S20 Plus! Med hjälp av rätt tillbehör. Det kan du hitta här hos oss. Att praktiska mobiltillbehör är något man aldrig kan få nog av är egentligen ganska självklart. Eftersom vi har både praktiska och riktigt snygga tillbehör kan du räkna med att du hittat rätt. Här kan du hitta allt du kan tänkas vara på jakt efter. Därför att vi erbjuder ett brett urval av smarta och schyssta Samsung Galaxy S20 Plus tillbehör.

Öka funktionaliteten på din  Samsung Galaxy S20 Plus genom grymma tillbehör.

Vårt utbud av tillbehör är bland annat funktionella mobilskal till Samsung Galaxy S20 Plus. Mobilfodral till Samsung Galaxy S20 Plus där vissa även fungerar som en plånbok. Kablar och sladdar av till olika ändamål. Sportarmband, hörlurar och andra tillbehör till din Samsung Galaxy S20 Plus! Det spelar ingen roll vad du behöver. Eftersom du kan vara säker på att vi har det. Ett användbart plånboksfodral till Samsung Galaxy S20 Plus, laddningskablar, laddare, Powerbanks, suveräna Samsunghörlurar eller är det något annat mobiltillbehör du behöver så hittar du det här.

Mobilskal och mobilfodral till  Samsung Galaxy S20+

Skydda din Samsung Galaxy S20 Plus från sprickor i skärmen och andra skador med hjälp av skal eller fodral. Det är så viktigt. Skippar du dessa typer av tillbehör till din Samsung Galaxy S20 Plus kan det bli stora konskvenser. Därför att risken för skador blir större. Eftersom livslängden på din Samsung Galaxy S20 Plus kan förkortas och därmed medföra extra konstnader. För att slippa oförutsedda konstnader. Exempelvis en lagning av skärmen på Samsung Galaxy S20 Plus. Så är ett skal eller fodral en kostnadseffektiv försäkring. Våra skal är inte bara snygga. Utan de är också säkra och praktiska. Majoriteten av våra mobilfodral har även fler funktioner. Som t.ex kortfack, sedelfack eller ger ökad vattentäthet. Vårt sortiment består av från hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, till sportarmband. Silikonskal och mycket mer.

Laddare till  Samsung Galaxy S20 Plus

Fix My Phone har en enorm variation av laddare till din Samsung Galaxy S20 Plus. Vi har laddare till din Samsung Galaxy S20 Plus. Köp laddare till alla möjliga tillfällen. En billaddare tex är utmärkt för dig som åker mycket bil. En USB-laddare är perfekt för dig som föredrar att ladda din Samsung Galaxy S20 Plus via datorn. Kanske under tiden du pluggar eller jobbar så du har mobil nära tillhands. En väggladdare är den ultimata lösningen för dig som vill ha laddaren hemma eller på kontoret. Glöm inte att vi har trådlösa laddare! De är lika smidiga att ha hemma i köket som på jobbet. Det enda du behöver göra är att placera din Samsung Galaxy S20 Plus på laddningsplattan. Sen börjar mobilen att laddas. Enklare än så blir det inte!

Powerbank till  Samsung Galaxy S20 Plus

Har din  Samsung Galaxy S20 Plus en tendens att bli urladdad när du verkligen behöver den? Köp din Powerbank till din Galaxy S10 Plus idag så slipper du oroa dig för att din telefon skall stängas av! Våra extrabatterier finns i olika styrkor och utseenden, så det är bara att hitta dina favoriter. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours). Och ger en indikation på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar mobilen kan få. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en Powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh.

Samsung Galaxy S20 Plus skärmskydd och displayskydd

Undvik sprickor i skärmen på Samsung Galaxy S20 Plus genom att skaffa ett bra displayskydd. Ett skärmskydd är riktigt bra därför att man inte riskerar att få sin skräm krossad. Det hjälper dig också undvika eventuella repor, ger även ett skydd mot damm och diverse stötar. Hos oss sker alla köp på smidigt och säkert. Därför kan du alltid känna dig trygg när du köper tillbehör till Samsung Galaxy S20 Plus hos oss. Alltid tryggt och smidigt. Välj mellan en stor blandning av olika skydd till mobilskärmen. Vi har skydd som är tillverkade av både plastfilmer och härdat glas. Det sistnämnda är ett displayskydd vi kan rekommendera starkt.

Högtalare till  Samsung Galaxy S20 Plus

Förstärk din musikupplevelse med den bästa ljudkvaliteten du kan tänka dig! Vi visar dig hur!

Fix My Phone har en stor variation av Bluetooth-högtalare, portabla högtalare, stationära högtalare.  Med en bärbar bluetooth-högtalare till Samsung Galaxy S20 Plus kan du ta med dig musiken vart du än vill. Men utan att behöva kompromissa. Lyssna på ditt favoritalbum, favoritpodd eller varför inte en bra ljudbok. Allt trassel med sladdar är inte något problem längre!  Nedan finner du en rad olika alternativ som du kan välja mellan.

Hållare till  Samsung Galaxy S20 Plus

Använd din Samsung Galaxy S20 Plus utan att behöva hålla i den! En Samsung Galaxy S20 Plus mobilhållare är svaret på din önskan. Mobilhållare till bilen är perfekt när du exempelvis skall använda navigationsappen. Mobilhållare med bordstativ är ett bra hjälpmedel när man vill ta foto eller spela in filmer och videos. Dessa mobilhållare är också välanpassade för streaming filmer och serier. Här hittar du också mobilhållare till andra fordon, såsom båt, motorcykel och liknande. Om du ser mycket på film med din Samsung Galaxy S20 Plus så kan vi tipsa om våra praktiska våra vägghållare. Därför att det underlättar ditt tittande. Alla typer av hållare och stativ för din Samsung Galaxy S20 Plusfinner du nedan.

Barntillbehör till  Samsung Galaxy S20 Plus

Om ett barn skall låna din Samsung Galaxy S20 Plus kan det vara klokt att utrusta den med rätt tillbehör. Tillbehör som är anpassade för barn. Eftersom fuktskador och skärmskador lätt han inträffa när barn hanterar en Samsung Galaxy S20 Plus. Därför är det viktigt att säkerställa så din enhet är säkrad. På den här sidan finns det skal och fodral för alla smaker och behov. Tillbehör till din Samsung Galaxy S20 Plus som är till för just barn. Ett råd vi kan ge dig är att köpa med dig ett par barnanpassade hörlurar. Dessa hörlurarna är utrustade med en funktion som innebär att det finns maxvolym. Denna funktionen är viktig eftersom den inte kan bli skadlig för barnens öron. Nedan hittar du olika slags tillbehör som är barnanpassade.

VR-GLASÖGON  Samsung Galaxy S20 Plus

Nyfiken på innebörden av virtuell verklighet? Testa idag och entra en helt annan värld! Skaffa dig ett par VR glasögon. Du kan streama 3D-filmer, spela olika spel och uppleva annan VR-underhållning till på Samsung Galaxy S20 Plus. Är du redo för en visuell upplevelse utöver det vanliga?  Appar och spel som är anpassade för VR kan du hitta i Google Play.  Om du vill se filmer som är VR-anpassade så kan vi tipsa om Youtube. YouTube har en hel del VR-filmer som du kan se med dina nya VR brillior! Här kan du ta del av vårt breda utbud av VR glasögon till din  Samsung Galaxy S20 Plus.

Selfie stick  Samsung Galaxy S20 Plus

Köp våra grymma selfie sticks och ta snyggare selfies direkt! Du kan få till vinklar som gör dina bilder mycket finare och mer naturligare. Köp din selfiepinne idag! Hitta den selfie stick till din Samsung Galaxy S20 Plus som passar dig bäst. Eftersom den hjälper till med vinklar som annars är nästintill omöjliga att få till blir bilderna magiska. Selfiepinnar till  Samsung Galaxy S20 Plus är också en grym idé om du vill få med mer av din bakgrund. Därför att de hjälper och få med mer i bilden. Här kan du se vårt utbudet av selfiepinnar till din Samsung Galaxy S20 Plus.

Samsung Galaxy S20 Plus ADAPTER

En adapter till din Samsung Galaxy S20 Plus är något du bör ha. Oavsett om det är till hörlurar eller något annat tillbehör som har en annan kontakt. På den här sidan finner du ett utbud av högsta klass. Vi har adapters till din Samsung Galaxy S20 Plus. En adapter kan gör det lättare för dig att få maximerad upplevelse av din Samsung Galaxy S20 Plus. Kanske har du hörlurar hemma som inte kommer till användning. Eftersom de inte funkar ihop med din  Samsung Galaxy S20 Plus. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget. Oavsett anledning så har vi lösningen trubbel som man kan stöta på när man inte har rätt mobiltillbehör!

Samsung Galaxy S20 Plus BILTILLBEHÖR

Navigera på vägarna utan att behöva hålla mobilen i handen samtidigt som du kör. Du bör du ha rätt tillbehör i bilen. Därigenom minskar du risken för tex olyckor. Kör du bil måste du ha rätt mobiltillbehör till din bil. Därför att det underlättar och gör din bilkörning säkrare för dig och andra. Du bör se till att alltid ha en billaddare i bilen. Och ännu viktigare är det att ha en mobilhållare. Så du själv slipper hålla i din Samsung Galaxy S20 Plus samtidigt som du tex navigerar.  Låt oss hjälpa dig. Upptäck vårt utbud av biltillbehör till din Samsung Galaxy S20 Plus och gör din din bilresa säkrare!