iPad Mini 4 Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din enhet post till oss för reparation. Klicka i så fall på “skicka in mobilen” i menyn.

  • Skärmskydd iPad mini 4
iPad Mini 4 Tillbehör

iPad Mini 4 Tillbehör

Alla möjliga tillbehör du kan tänkas vilja ha till din iPad mini 4. Hos oss hittar du allt eftersom vi har unikt sortiment som omfattar riktigt fina och praktiska tillbehör till din iPad. Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPad mini. Svaret på frågan kring hur man får en bättre upplevelse av ens iPad är tillbehör till din iPad mini. Schyssta och praktiska mobiltillbehör kan man aldrig ha nog av! Här kan du hitta allt du söker. Eftersom vi har ett brett utbud av smarta och snygga iPad tillbehör.

Smarta iPad tillbehör

Köp smarta iPhone och Ipad tillbehör som ökar funktionaliteten på din iPad 6th gen. Mobilskal iPad, mobilfodral iPad, olika typer av kablar och sladdar sportarmband, hörlurar och andra tillbehör iPad! Det spelar ingen roll om du är ute efter därför att vi har det. Ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPad, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPad hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här.

Mobilskal och mobilfodral till iPad mini 4!

Man måste tänka på att det är jätteviktigt att skydda sin iPad från skador med hjälp av skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din surfplatta är det i riskzon för skador. Därför att blir risken för skador betydligt större. För att undvika oförutsedda utgifter som kan bli ett faktum, så som reparation av iPad mini så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Bortsett från det faktum att våra skal skyddar så är de snygga och innehåller vanligen fler funktioner som t.ex fällbart stöd eller ökad vattentäthet. I vårt sortimentet av iPad mini tillbehör finns hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, väskfodral, läderfodral, sportarmband, silikon- skal och mycket mer. Allt till din iPad mini 4.

Laddare till iPad

En iPad laddas via en så kallad Lightning-kontakt. Därför att detta Apples egna anslutning till deras telefoner. Hos oss kan du hitta mängder av olika typer av laddare. Till din iPad 6th som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är utmärkt för dig som åker bil. En USB-laddare funkar för dig som vill ladda iPad via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt hemmet.

iPad mini 4 skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därför att man inte riskerar kros- sad skärm. Ett displayskydd förhindrar även eventuella repor, ger också ett skydd mot damm och diverse stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPad mini hos oss. Eftersom din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot alla möjliga skador. Det finns att välja mellan olika skärmskydd. Plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen.

Högtalare till iPad mini 4!

Letar du efter en högtalare som passar ihop med iPad mini. Den här sidan visar dig massor av iPhone & iPad högtalare. Bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare. En portabel blue- tooth-högtalare till iPad mini 4 innebär att du kan ta med musiken vart du vill. Men utan att kompromissa. Lyssna på musik via högtalaren slipper du använda en sladd mellan högtalaren och surfplattan. Lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som du kan välja mellan.

Hållare till iPad mini

Behöver du en mobilhållare med stativ till iPad? En iPad mini 4 mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en. Hos oss hittar också olika bordsstativ som är bra när man skall fotografera. Eller när titta på en favoritfilm på Netflix. Här hittar du också mobilhållare till din cykel, till båten och dylikt. Om du ser mycket på film med din iPad mini 4 så borde du ta en titt på en av våra vägghållare. Det hade underlättat ditt tittande! Alla typer av hållare och stativ för din iPad mini hittar du här.

Barntillbehör till iPad mini 4!

När barn ska hålla på med teknikprylar i allmänhet och iPads i synnerhet kan det vara bra att ha iPad tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPad i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här finner du skal och fodral för din iPad som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende.

iPhone & iPad ADAPTER

Letar du efter en adapter till en lighting kabel? Eller kanske till hörlurar som har en annan kontakt? Då har du hittat rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iPad. En adapter hjälper dig förenkla men också maximera nyttjandet av din iPad. Kanske har du hörlurar hemma som inte du inte kan använda. Eftersom de inte funkar ihop med din iPad mini 4. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget. Oavsett anledning så har vi lösningen på dina dilemman!

iPad mini 4 BILTILLBEHÖR

Vare sig du kör bil i korta eller långa sträckor så är det viktigt att bilen utrustad med iPad tillbehör. iPad mini 4 är perfekt i bilen pga sin storlek. Därför att det underlättar bilkörningen. Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Det är även viktigt att ha en mobilhållare. Så man själv slipper hålla i telefonen samtidigt. Som tex när man kör och har på GPS:en. Tänk på säkerheten. Låt oss hjälpa till. Kolla in vårt utbud av biltillbehör till din iPad och kör försiktigt.