XO Super FastCharge 18W

299.00kr

BESKRIVNING

Här har du en laddnings-adapter för dig som inte har tid att vänta, med en laddningshastighet på ca 50% inom 20 minuter hinner du med allt som behöver göras utan att behöva vänta på en långsam laddning av din enhet.

Känn dig trygg med laddaren som erbjuder 2 portar om du har fler enheter som behöver laddas samtidigt, ena porten på 18w och den andra porten på 12w med riktigt snabb laddning. Smidig design i vitt som passar även de trängre utrymmena.

Snabb leverans som alltid, kombinera gärna med en laddningskabel som du hittar här!

För dig som älskar när det går fort!

XO Super FastCharge 18W är laddnings-adaptern för dig som vill att det går fort, riktigt fort. När du använder dig av USB-C porten till din vanliga port så får du ut hissnande 18W. Detta motsvarar ungefär 1-100% batteri på ynka 40 minuter, magiskt! Har man inte tillgång till en sådan kabel kan du självklart använda den vanliga USB-porten och även där få ut 12W som ger dig samma laddning på ca 70 minuter. Riktigt bra!

Klassiskt & funktionellt med XO Super FastCharge 18W

Laddnings-adaptern erbjuder en klassisk & enkel design i nätt format. Anpassad för att passa i alla vägguttag med EU-standard. Smidig plug-in även i trängre utrymmen.

Fungerar till alla olika enheter med USB-laddning. Perfekt med andra ord oavsett vilken modell du använder idag. Glöm inte att köpa till USB-kabel som du behöver för att ladda mobilen, du hittar dem här!

Relaterade produkter du kanske också behöver!

Vill du hellre ladda trådlöst? Då ska du definitivt kolla in våra trådlösa laddare som finns att köpa på denna sida! Våra trådlösa laddare levererar snabbladdning på upp till 10W, fungerar utmärkt att kombinera med denna adapter för maximal effekt så att din telefon laddas fort. Du kan välja mellan färgerna i mörkt trä eller ljust trä, med andra ord passar det in oavsett färgskala i hemmet. XO Super FastCharge 18W passar alla!

Köp med displayskydd också!