iPhone 7/8 Plus Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Om du ute efter de nyaste tillbehören till din iPhone 7/8 Plus, så har du hittat rätt.

Hos oss på Fix My Phone hittar du ett unikt sortiment som omfattar riktigt fina och praktiska mobiltillbehör till din iPhone. Vi har även ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone 7/8 Plus. En förbättrad upplevelse av sin iPhone är genom att skaffa sig snygga och praktiska tillbehör. Snygga och hållbara mobiltillbehör kan man aldrig ha för många av! På denna sida har vi samlat marknadens bästa, smartaste och snyggaste iPhone tillbehör för Apples telefonmodeller. Allt i en och samma webbshop – till de mest rimliga priserna dessutom!

Smarta iPhone tillbehör som förhöjer funktionaliteten på din iPhone 7/8 Plus

Är du ute efter mobilskal iPhone, mobilfodral iPhone, kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar eller andra tillbehör iPhone! Spelar det ingen roll! Är du ute efter ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone? Eller varför inte laddningskablar, Powerbank, trendiga iPhone hörlurar eller något annat? Vi har mobiltillbehör för alla som du hittar lätt hos oss.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone 7/8 Plus

En sak som man bör fundera över är vikten att skydda sin iPhone. från olika sorters skador med hjälp av skal eller ett fodral. Om du ej använder ett skal på din iPhone 7/8 Plus, så riskerar du skador på din iPhone. För att undvika onödiga utgifter som kan uppstå, så som mobilreparation av iPhone 7/8 Plus. Skal eller fodral ett mycket billigare alternativ. Utöver det faktum att våra skal skyddar, så är de även snygga och innehåller vanligen fler användbara funktioner. Några funktioner är kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Gör om din iPhone 7/8 Plus till en mer personlig version redan idag! Här på Fix My Phone går det att hitta alla olika skal och fodral som passar till dig. I vårt sortimentet av iPhone 7/8 Plus tillbehör kan du hitta hårda skal, tåliga skal, vattentäta skal, läderfodral, silikonskal och mycket mer. Allt till din iPhone 7/8 Plus!

Laddare till iPhone 7/8 Plus

En iPhone laddas via en så kallad Lightning-kontakt, vilket är Apples egna anslutning till deras mobila enheter. Hos oss kan du hitta flera sorters laddare till din iPhone som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är ett utmärkt val för dig som spenderar en hel del av din tid, inne i en bil! En USB-laddare är extra bra för dig som vill ladda din iPhone via datorn under tiden som du arbetar. En väggladdare är perfekt anpassad för att ha i hemmet. Lägg bara din iPhone 7/8 Plus på laddstationen för att enkelt och smidigt, börja ladda upp telefonens batteri.

Powerbank till iPhone 7/8 Plus

Hitta ett extrabatteri eller en Powerbank till din iPhone 7/8 Plus idag! Vi har batterier med varierande styrkor och utseenden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours) och ger en anvisning på hur länge batteriet kommer att hålla. Men också hur många fulladdningar till mobilen batteriet klarar av. Ju högre mAh en powerbank har, desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till mer eller mindre 3 laddningar av mobilbatteriet. Därför att batteriet har knappt ca 3000 mAh. Hos FixMyPhone går det att finna powerbanks eller nödladdare som laddas med hjälp av solceller, så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan att behöva en strömkälla.

iPhone 7/8 Plus skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra och effektivt sätt att skydda glaset och därmed undvika att på ett eller annat sätt, sabotera skärmen. Ett skärmskydd kommer med flera fördelar. Men framförallt så förhindrar skydden skador som skärmsprickor, eventuella repor och rispor. Det ger även ett skydd mot damm och stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPhone 7/8 Plus hos oss, och veta att din iPhone kommer vara bra skyddad mot alla skador som kan inträffa. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen.

Högtalare till iPhone 7/8 Plus

Är du efter en högtalare som passar ihop med din iPhone 7/8 Plus? Den här sidan visar dig massor av iPhone 7/8 Plus högtalare! Vi har bland annat bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare för alla sorters smaker. En bärbar bluetooth-högtalare till din iPhone 7/8 Plus, innebär helt enkelt att när du vill lyssna på musik via högtalaren, så slipper du använda en sladd mellan högtalaren och telefonen. Detta låter dig därmed lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som vi erbjuder men tveka in på att fråga oss om nyheter!

Hållare till iPhone 7/8 Plus

Är du på jakt efter praktiska mobilhållare med stativ till din iPhone 7/8 Plus? En iPhone mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en på din iPhone 7/8 Plus. Hos oss hittar även olika stabila bordsstativ som är pålitliga när du skall ta bilder eller när du känner dig sugen på att kolla på din favoritfilm på Netflix. Här hittar du dessutom mobilhållare till cykeln, båten och mycket mer. Om du tittar mycket på film eller liknande med din iPhone 7/8 Plus, så borde du ta en titt på en av våra vägghållare, det hade nog underlättat ditt tittande! Alla typer av hållare och stativ för din iPhone 7/8 Plus hittar du här.

Barntillbehör till iPhone 7/8 Plus

Teknikprylar i allmänhet och iPhone i synnerhet är ofta ganska ömtåliga överlag. Men när barn skall handskas med mobila enheter kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPhone i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här finner du skal och fodral för din iPhone 7/8 Plus som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende.

VR-GLASÖGON iPhone 7/8 Plus

Upplev innebörden av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone 7/8 Plus och låt dig omfamnas av en oslagbar visuell upplevelse. Våra VR-Glasögon kan ta dig till en helt annan värld. Appar och spel som är anpassade för VR, finns tillgängliga i App Store. Tänk även på att YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till din iPhone 7/8 Plus.

Selfie stick iPhone 7/8 Plus

Ge ditt Instagramflöde ett rejält lyft med snygga selfies, eller uppdatera din profilbild och gör hela profilen i sig snyggare med hjälp av våra selfiepinnar! Spana in våra grymma selfiesticks till din iPhone 7/8 Plus. En selfiepinne gör så att du får till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket finare. Selfiepinnar till iPhone 7/8 Plus är även riktigt bra om du vill få med mer av din bakgrund när du tar bilderna. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone 7/8 Plus.

iPhone Adapter

Letar du efter en adapter till din lightingkabel? Eller behöver du möjligtvis en adapter till hörlurar? Grattis! Du har hamnat helt rätt. På den här sidan finner du hela vårt utbud av adaptrar till din iPhone 7/8 Plus. Med hjälp av en adapter, kan du förenkla men också maximera nyttjandet av din iPhone 7/8 Plus. Kanske har du hörlurar hemma som inte du inte kan använda på grund av kompatibiliteten. Dvs att de inte funkar ihop med din iPhone 7/8 Plus. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget, oavsett anledning så har vi lösningen på dina bekymmer!

iPhone Biltillbehör

Oavsett om du brukar köra in bil i korta eller långa sträckor. Så är det viktigt att se till så att ens bil är utrustad med olika typer av mobiltillbehör som underlättar bilkörningen. Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Sedan är det även viktigt att ha en mobilhållare. Då man själv slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör när man använder GPS. Tänk på säkerheten. Vi hjälper dig, kolla in vår utbud av biltillbehör till din iPhone och känn dig säkrare på vägen idag!