iPhone 6/6S Tillbehör och Mobiltillbehör!

På Fix My Phone har vi alla möjliga tillbehör du kan tänkas vilja ha till din iPhone 6/6S. Vill du ha senaste tillbehören till din iPhone så har du kommit helt rätt. Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone 6/6S. Svaret kring hur man får en bättre upplevelse av iPhone är genom att skaffa snygga men riktigt bra tillbehör iPhone. Snygga och praktiska mobiltillbehör kan man aldrig ha för många av! På denna sida finns samlat marknadens bästa, smartaste och snyggaste iPhone tillbehör för alla Apples telefonmodeller. Allt i en och samma webbshop – till de bästa priserna dessutom!

Smarta iPhone tillbehör som ökar funktionaliteten på din iPhone 6 / 6S

Mobilskal iPhone, mobilfodral iPhone, kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar och andra tillbehör iPhone! Det spelar ingen roll om du är ute efter ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPhone hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone 6/6S

Det är jätteviktigt att skydda sin iPhone från skador med hjälp av skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din iPhone 6/6S så blir risken för skador betydligt större. För att undvika oförutsedda utgifter som kan bli ett faktum, så som mobilreparation av iPhone 6/6S  så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Bortsett från det faktum att våra skal skyddar så är de snygga. Dem innehåller dessutom vanligen fler funktioner som kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Gör din iPhone 6/6S mer personlig redan idag! Här kan du hitta alla möjliga skal och fodral som passar till alla tillfällen. I vårt sortimentet av iPhone tillbehör kan du hitta hårda skal, lätta skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, silikonskal och mycket mer. Allt till din iPhone 6/6S och från välkända märken.

Laddare till iPhone 6 / 6S

En iPhone laddas via en så kallad Lightning-kontakt, detta är alltså Apples egna anslutning till deras mobila enheter. Hos oss kan du hitta mängder av olika laddare till din iPhone som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är utmärkt för dig som åker bil mycket. En USB-laddare är bra för dig som vill ladda iPhone via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt anpassad för att ha i hemmet. Med hjälp av Qi-teknik (som är inbyggt i iPhone 8 och senare modeller) så kan du ladda upp din smartphone utan att riskera massa trassel med kablar. Lägg bara din iPhone 6 / 6S på laddstationen för att börja ladda upp telefonens batteri.

Powerbank till iPhone 6 / 6S

Hitta ett extrabatteri eller en Powerbank till din iPhone 6 / 6S idag! Vi har batterier med varierande styrkor och utseenden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours) och ger en anvisning på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar till mobilen. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om ett powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh. Hos oss kan du hitta powerbanks eller nödladdare som laddas med hjälp av solceller så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan strömkälla.

iPhone 6 / 6S skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därmed undvika att krossa skärmen. Ett skärmskydd förhindrar även eventuella repor, ger också ett skydd mot damm och stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPhone 6 / 6S hos oss, och veta att din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot alla möjliga skador. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas som också är mer tåligt utan att försämra upplevelsen.

Högtalare till iPhone 6 / 6S

Letar du efter en högtalare som passar ihop med iPhone telefoner. Den här sidan visar dig massor av iPhone högtalare såsom bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och klockradior för alla smaker. En bärbar bluetooth-högtalare till iPhone innebär helt enkelt att när du vill lyssna på musik via högtalaren slipper du använda en sladd mellan högtalaren och telefonen och låter dig därmed lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som du kan välja mellan.

Hållare till iPhone 6 / 6S

Är du på jakt efter praktiska mobilhållare med stativ till iPhone? En iPhone mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en på din iPhone. Hos oss hittar också olika bordsstativ som är bra när man skall ta foto eller när du vill titta på din favoritfilm på Netflix. Här hittar du också mobilhållare till cykel, till båten och mycket mer. Om du tittar mycket på film eller liknande med din iPhone så borde du ta en titt på en av våra vägghållare, det hade nog underlättat ditt tittande! Alla typer av hållare och stativ för din iPhone 5, 5S eller 5SE hittar du här.

Barntillbehör till iPhone 6 / 6S

När barn ska hålla på med teknikprylar i allmänhet och iPhone i synnerhet kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPhone i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här finner du skal och fodral för din iPhone som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende.

VR-GLASÖGON iPhone 6 / 6S

Upplev innebörden av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. Våra VR Glasögon kan ta dig till en helt annan värld. Appar och spel anpassade för VR finns att tillgå i App Store. Tänk även på att YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till Iphone.

Selfie stick iPhone 6 / 6S

Ge ditt instagramflöde ett rejält lyft med snygga selfies, eller uppdatera din profilbild på Facebook med hjälp av våra selfiepinnar! kolla in våra grymma selfiesticks till din iPhone 6 / 6S En selfiepinne gör så du får till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket finare. Selfiepinnar till iPhone 6 / 6S är även riktigt bra om du vill få med mer av din bakgrund när du tar bilderna. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone 6 / 6S

iPHONE ADAPTER

Letar du efter en adapter till din lighting kabel? Eller kanske till hörlurar? Då har du hittat rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iphone. Med hjälp av en adapter kan du förenkla men också maximera nyttjandet av din iPhone. Kanske har du hörlurar hemma som inte du inte kan använda eftersom de inte funkar ihop med din iPhone 6 / 6S eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget, oavsett anledning så har vi lösningen på dina dilemman!

iPHONE BILTILLBEHÖR

Oavsett om du brukar köra in bil i korta eller långa sträckor så är det viktigt att bilen utrustad med mobiltillbehör som underlättar bilkörningen. Tänk på att det är viktigt att alltid ha en billaddare i till hands i bilen. Sedan är det också viktigt att ha en mobilhållare, då man själv slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör om man har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe. Tänk på säkerheten. Vi hjälper dig, kolla in vår utbud av biltillbehör till din iPhone och kör säkrare idag!