Skip to content

iPhone SE 2020 Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

iPhone SE 2020 Mobiltillbehör för alla lägen!

Köp nya och snygga tillbehör till din iPhone SE2020 idag! Hos oss hittar du bland det bredaste urvalet av alla möjliga schyssta mobiltillbehör till din iPhone SE 2020.

På Fix My Phone, kan vi erbjuda ett brett sortiment med snygga och prisvärda mobiltillbehör till just din iPhone SE 2020. Ett sätt att få bättre upplevelse av din iPhone SE 2020, är genom att skaffa snygga accessoarer. Det bästa med våra mobiltillbehör till iPhone SE 2020 är att man aldrig ha tillräckligt många! Snygga och praktiska mobiltillbehör kan man aldrig få tag i för många av! På den här sidan finner du några av marknadens bästa, smartaste och snyggaste iPhone SE 2020 tillbehör till riktigt schyssta priser!

Smarta iPhone tillbehör som förhöjer funktionaliteten på din iPhone SE 2020

Det finns massor av olika tillbehör till iPhone SE 2020 som du kan utrusta mobilen med, eftersom alla mobiler kräver skydd! Vi erbjuder mobilskal, mobilfodral, kablar och sladdar till olika ändamål, sportarmband, hörlurar men också andra typer av tillbehör. Hos oss finns allt! Vi kan tillexempel tipsa om ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som ett plånboksfodral till din iPhone SE 2020. Våra Wallet Cases är väldigt användbara. På denna webbshoppen kan du hitta allt från mobilfodral, mobilskal, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank. Eftersom iPhone SE stödjer trådlös laddning hittar du också trådlösa laddare.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone SE 2020

Att skydda sin iPhone SE 2020 från olika typer av skador är något du bör ta på allvar. Det lyckas du bäst med hjälp av mobilskal eller ett fodral. Om du väljer att inte lägga på ett skal på din iPhone SE 2020, så ökar riskerna för att större skador skall inträffa.

För att inte behöva hantera onödiga utgifter kan du vända dig till oss. Mobilreparation av en iPhone SE 2020 kan bli kostsamt. Våra skal är inte bara användbara när det kommer till att skydda din iPhone SE 2020 utan de är superläckra också!  Många av skalen/fodralen innehåller också en hel del användbara funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Förnya din iPhone SE 2020 och gör den mer personlig redan idag! Här på Fix My Phone går det att hitta en rad olika typer av skal och fodral som passar till just det tillfälle du är ute efter. I vårt sortimentet av tillbehör som passar till iPhone SE 2020, kan du hitta hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikonskal och mycket mer. Allt till din iPhone SE 2020 från välkända märken. Sitt inte och vänta på en skada, gör ett smart val och hitta tillbehör till din iPhone idag!

Laddare till iPhone SE 2020

En iPhone laddas via en så kallad Lightning-kontakt, vilket alltså är Apples egna anslutning till deras mobila enheter. I vår webbutik kan du hitta laddare till din iPhone SE 2. De kommer i olika utföranden och funkar till alla tillfällen. En billaddare är ett praktiskt sätt att ladda din iPhone SE 2 i en bil! Har du tillgång till bil borde du ha tillgång till en billaddare också! En USB-laddare passar dig som vill ladda din iPhone SE 2 via datorn under tiden som du arbetar eller pluggar. En väggladdare är perfekt anpassad att ha i hemma. Vi har även trådlösa laddare. De är så lätta att anävnda. Lägg bara din iPhone SE 2 på laddstationen för att enkelt och smidigt, börja ladda upp telefonens batteri.

Powerbank till iPhone SE

Hitta ett extrabatteri eller en Powerbank till din iPhone SE 2 idag! Vi har batterier som har olika styrkor och utseenden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours) och ger en ungefärlig bild av hur länge batteriet kommer att hålla. Ju högre mAh en powerbank har, desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till mer eller mindre 3 laddningar av mobilbatteriet. Detta i och med att ett mobilbatteriet har ca 3000 mAh.

iPhone SE 2 skärmskydd och displayskydd

Ett displayskydd och skärmskydd är ett effektivt sätt att skydda skärmglaset på och därmed undvika krossad skärm. Det displayskyddet huvudsakligen gör är att förhindra skador som skärmsprickor, eventuella repor, ger även ett skydd mot damm och stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPhone SE 2 hos oss. För din iPhone SE 2 kommer att ha ett bra skydd mot alla möjliga skador som kan inträffa. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd vars glas är tillverkat av härdat glas. Skyddet av härdat glas är mer tåligt utan att dra ner på kvaliteten av upplevelsen. Vi rekommenderar dessa starkt!

Hållare till iPhone SE 2

Är du på jakt efter praktiska mobilhållare med stativ till din iPhone SE 2? En iPhone mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en på din iPhone SE 2. Här på Fix My Phone hittar du även olika stabila bordsstativ som är pålitliga när du skall ta bilder eller när du önskar se på din favoritfilm på Netflix. Här kan du dessutom hitta mobilhållare till din exempelvis cykel eller båt. Ser du mycket på film eller liknande på din iPhone SE 2, så borde du definitivt ta en titt på en av våra vägghållare. Hitta alla våra mobilhållare och stativ för din iPhone SE 2 här.

Barntillbehörtill iPhone SE 2020

En iPhone SE 2 utan barntillbehör i händerna på ett barn är en olycka som väntar på att inträffa. Mobiler är ofta ganska ömtåliga överlag. Men när barn skall handskas med mobila enheter kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom det händer ofta att barn tappar och spiller saker. Här kan du beställa du mobilskal och mobilfodral för din iPhone SE 2 som är barnanpassade. Glöm inte att beställa till ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan får du överblick av de tillbehör som är ämnade för barn, både när det kommer till funktionalitet och utseende.

Selfie stick iPhone SE 2

Upptäck nya sätt att ta bilder med hjälp av våra selfiepinnar! Ge ditt Instagramflöde det lyftet det förtjänar, med snygga selfies eller varför inte uppdatera din profilbild. Spana in våra selfiesticks välj den som passar till dig och din iPhone SE 2. En selfiepinne gör så att du får till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket snyggare. Selfiepinnar till iPhone SE 2 är har en hel del fördelar men av de främsta fördelarna är att man kan få med mycket mer av bakgrunden när man tar bild. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone SE 2.

Apple iPhone Adapter

Behöver du en adapter till din lightingkabel? Eller möjligtvis en adapter till dina hörlurar? Bra jobbat! Då har du hittat hem. På den här sidan finner du hela vårt sortiment när det kommer till adapters till din iPhone SE 2. En adapter förbättrar helt enkelt din upplevelse av din iPhone SE 2.. Har du eventuellt hörlurar hemma som inte kommer till användning, eftersom att det saknas en kompatibilitet. Dvs. att den inte funkar ihop med din iPhone SE 2. Eller så har du möjligtvis ett behov av en extra adapter till vägguttaget. Oroa dig inte! Vilka problem du än kan tänkas ha, så har vi lösningarna!

Biltillbehör för iPhone

Vare sig det handlar om korta eller långa sträckor som du brukar köra, så är det ytterst viktigt att se till så att ens bil är rätt utrustad. Olika typer av mobiltillbehör uppfyller olika typer av behov och kan därmed förenkla din bilkörning. Tänk på att det alltid är bra att ha en mobilladdare nära till hands i bilen. Låt oss inte glömma vikten är av att erhålla en mobilhållare, detta för att inte behöva hålla i sin iPhone SE 2 medan man kör, om man exempelvis har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt eller nytt ställe. Tänk på din och andras säkerhet. Vi hjälper dig, utforska vår utbud av biltillbehör till din iPhone och kör säkrare!

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.