iPhone 8 Tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Vill du skaffa tillbehör till din iPhone 8 så är vi säkra på att vi kan hjälpa dig.

Är du ute efter ett brett urval så har du hittat rätt.

Hos oss på Fix My Phone, kan du hitta ett unikt sortiment som omfattar riktigt fina och praktiska mobiltillbehör till din iPhone. Vi har även ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone 8. Ett av tillvägagångssätten vad gäller förbättrad upplevelse av iPhone 8, är genom att skaffa sig snygga och praktiska tillbehör. Snygga och hållbara mobiltillbehör kan man aldrig skaffa för många av! På denna sida har vi samlat marknadens bästa, smarta och snyggaste iPhone 8 tillbehör. Allt i en och samma webbshop – till de mest rimliga priserna dessutom!

Smarta iPhone tillbehör som förhöjer funktionaliteten på din iPhone 8

Är du ute efter mobilskal iPhone, mobilfodral iPhone, kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar eller andra tillbehör iPhone! Spelar det ingen roll! Är du ute efter ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone, laddningskablar, laddare, bärbara batterier som Powerbank, trendiga iPhone hörlurar eller något annat mobiltillbehör så ska vi se till så att du hittar det här hos oss.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone 8

Att skydda sin iPhone 8 från olika typer av skador är jätteviktigt. Detta gör du bäst med hjälp av skal eller ett fodral. Om du väljer att inte använda ett skal på din iPhone 8 ökar risken för att skador skall inträffa på din iPhone. För att på vara säker på att man undviker onödiga utgifter som kan uppstå du vänder  du dig till oss. Förutom faktumet att våra skal skyddar, så är de även snygga och innehåller i många fall en hel del användbara funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Förnya om din iPhone 8 och gör den mer personlig idag! Här på Fix My Phone går det att hitta en rad olika typer av skal och fodral som passar till just ditt tillfälle. I vårt sortimentet av tillbehör som passar till iPhone 8 finner du hitta hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikonskal och mycket mer. Allt till din iPhone 8 från välkända märken. Sitt inte och vänta, hitta dina tillbehör och beställ idag!

Laddare till iPhone 8

En iPhone laddas via en så kallad Lightning-kontakt, vilket alltså är Apples egna anslutning till deras mobila enheter. I vår webbshop kan du hitta olika typer av laddare till din iPhone 8. De kommer i olika utföranden och funkar till alla tillfällen. En billaddare är ett praktiskt sätt att ladda din iPhone 8 för dig som spenderar en hel av din tid inne i en bil! En USB-laddare passar för att ladda din iPhone 8 via datorn under tiden som du arbetar men också hemma. En väggladdare är perfekt anpassad för att ha i hemmet. Lägg bara din iPhone 8 på laddstationen för att enkelt och smidigt men också snabbt ladda upp telefonens batteri.

Powerbank till iPhone 8 

Hitta ett extrabatteri eller en Powerbank till din iPhone 8 idag! Vi har batterier som har olika nivåer av kapacitet och estetiska utföranden. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours) och gestaltar på det sättet hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar till mobilen batteriet klarar av. Ju högre mAh en powerbank har, desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till mer eller mindre 3 laddningar av mobilbatteriet. Detta i och med att batteriet har knappt ca 3000 mAh. Hos FixMyPhone har vi powerbanks eller nödladdare som laddas med hjälp av solceller, så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan att behöva en strömkälla.

iPhone 8 skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett fantastiskt och effektivt sätt att skydda skärmglaset. Därmed undviker du att sabotera skärmen vid en olycka. Ett skärmskydd har många fördelar. Det displayskyddet huvudsakligen gör är att förhindra skador som skärmsprickor och eventuella repor men ger även ett skydd mot damm och stötar. Du kan känna dig trygg när du köper tillbehör till iPhone 8 hos oss, och veta att din iPhone kommer att ha ett bra skydd mot alla möjliga skador som kan inträffa. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd vars glas är tillverkat av härdat glas. Skyddet av härdat glas är mer tåligt utan att dra ner på kvaliteten av upplevelsen.

Högtalare till iPhone 8

Vill du ha en högtalare som passar till din iPhone 8? Här visar vi dig massor av iPhone 8 högtalare, såsom bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och klockradior för alla sorters smaker. En bärbar bluetooth-högtalare till din iPhone 8, innebär helt enkelt att när och var du vill lyssna på musik via högtalaren. På så sätt slipper du alla sladdar mellan högtalaren och telefonen. Men låter dig ändå lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som vi erbjuder dig!

Hållare till iPhone 8

Är du på jakt efter praktiska mobilhållare med stativ till din iPhone 8? En iPhone mobilhållare till bilen är perfekt när du använder GPS:en på din iPhone 8. Hos oss hittar du även olika stabila bordsstativ som är pålitliga när du skall ta bilder. Eller varför inte när du känner dig sugen på att kolla på Netflix. Här kan du dessutom hitta mobilhållare till din exempelvis cykel eller båt. Ser du mycket på film eller liknande på din iPhone 8, så borde du definitivt ta en titt på en av våra vägghållare, det hade nog gjort dig gott! Alla typer av hållare och stativ för din iPhone 7 eller 8 kan du hitta här.

Barntillbehör till iPhone 8

Teknikprylar i allmänhet och iPhone i synnerhet är ofta ganska ömtåliga överlag. Men när barn skall handskas med mobila enheter kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPhone i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här finner du mobilskal och mobilfodral för din iPhone 8 som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du tillbehör som är ämnade för barn, både när det kommer till funktionalitet och utseende.

VR-GLASÖGON iPhone 8

Upplev innebörden av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone 8. Tillåt dig själv bevittna en visuell upplevelse utöver det vanliga. Våra VR-Glasögon kan ta dig till en helt annan värld. Appstore har en hel del olika spel som är anpassade för VR. YouTube erbjuder även VR-filmer. Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till din iPhone 8.

Selfie stick iPhone 8

Ge ditt Instagramflöde ett rejält lyft med snygga selfies, eller uppdatera din profilbild och gör hela profilen i sig snyggare med hjälp av våra selfiepinnar! Spana in våra grymma selfiesticks till din iPhone 8. En selfiepinne gör så att du får till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket finare. Selfiepinnar till iPhone 8 är även riktigt bra om du vill få med mer av din bakgrund när du tar bilderna. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone 8.

iPhone Adapter

Är en adapter till din lightingkabel något som du behöver? Eller är det kanske en adapter till dina hörlurar som du är ute efter? Gratulerar! Då har du hamnat helt rätt. På denna sidan finner du hela vårt utbud av adapters till din iPhone 8. Med hjälp av en adapter, kan du förenkla men också maximera nyttjandet av din iPhone 8. Kanske har du hörlurar hemma som inte kommer till användning på grund av avsaknaden av kompatibilitet. Dvs att de inte funkar ihop med din iPhone 8. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till vägguttaget. Oavsett vilka problem det är du har så har vi lösningen på dina bekymmer!

iPHONE BILTILLBEHÖR

Det är irrelevant om du brukar köra din bil korta eller långa sträckor men det är viktigt att se till så att ens bil är utrustad rätt. Med olika typer av mobiltillbehör underlättar bilkörningen men också nöjet i resan. Tänk på att det är viktigt att alltid ha billaddare till hands i bilen. Sedan är det även viktigt att ha en mobilhållare, därför att man slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör. Som med GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe. Tänk på säkerheten. Vi hjälper dig, kolla in vår utbud av biltillbehör till din iPhone och känn dig säkrare på vägen idag!