Samsung Galaxy Tab tillbehör

Beställ dina Samsung Galaxy Tab tillbehör

Letar du efter tillbehör till din Samsung Galaxy Tab så har du kommit helt rätt! Vi på Fix My Phone erbjuder ett brett sortiment av olika tillbehör till Galaxy Tab. Oavsett om du vill skydda din läsplatta genom skärmskydd, se till så din surfplatta är snygg genom att köpa ett trendigt skal. Genom att ha en powerbank kan du få ut det mesta av din läsplatta! Tillbehör till surfplattor är något man aldrig kan ha tillräckligt mycket av. Tillbehör till Samsung Galaxy Tab behövs alltid, oavsett vad för sorts tillbehör det handlar om. På den här sidan har vi listat marknadens snyggaste och bästa tillbehören. Vi jobbar stenhårt med kvalitet bara för att du som kund alltid skall vara säker på att våra produkter håller måttet. Därför är vi stolta över vårt sortiment!

Se till att förhöja säkerheten, funktionaliteten och utseendet på din Samsung Galaxy Tab genom våra tillbehör. Upplevelsen kommer genast att förbättras med rätt tillbehör. Ingen Samsung Galaxy Tab är fullständig utan tillbehör som gör den ännu bättre. Låt säga att du sitter på ett tåg någonstans och vill kolla din favoritserie på Netflix men du har ingen laddare, ingen powerbank, inga hörlurar, inget fodral som gör att du slipper hålla i plattan, hur omständigt vore inte det? Väldigt. Därför finns vi till. För att underlätta din vardag och användandet av din Samsung Galaxy Tab.

Skal Samsung Galaxy Tab

En olycka är ofta svår att förutspå. Därför måste man vara på den säkra sidan, alltid. En surfplatta utan skal är som en olyckshändelse som väntar på att ske. Plattan blir mer inte lika säkrad och därmed känsligare mot diverse skador. Om man tappar en Samsung Galaxy Tab som inte har något skal så är sannolikheten att utfallet blir värre än vad det hade kunnat bli om man hade hade haft skal på. Så för att undvika skador som kan komma att träffa är våra Samsung Galaxy Tab skal en riktigt bra lösning. Här finner du vårt urval!

Samsung Galaxy Tab laddare

Laddningskablar till Galaxy Tab kommer i en rad olika utföranden och kan användas på olika sätt. Varesig man föredrar att ladda genom en dator med hjälp av en USB sladd eller genom ett vägguttag med hjälp av en adapter! Ett tips är att gardera dig helt mot 0% batteri genom att ha en laddare för hemmet. Sedan till det även en powerbank, för man vet faktiskt aldrig när man kan komma att behöva sin Samsung Galaxy Tab. Slipp riskerna, köp din viktiga tillbehör idag!

Powerbank till Samsung Galaxy Tab

Beställ den perfekta powerbanken som passar dina behov bäst! En powerbank är som ett portabelt extrabatteri. Vi gör allt vi kan för att vi skall tillmötesgå alla dina behov. Styrkan på en powerbank mäts ofta i mAh (Mili Ampere hours) och ger en ungefärlig bild av batterilängden, eller hur många laddningar kan ge. Vi har även powerbanks och nödladdare som går på solceller, vilket innebär att man kan med hjälp av dessa ladda sin telefon utan att behöva ha tillgång till en strömkälla.

Skrämskydd och displayskydd till Samsung Galaxy Tab

Ett mycket bra sätt att skydda skärmen på din Samsung Galaxy Tab är att förse skärmen med ett displyskydd. Du slipper repor, krossad skärm eller i värsta fall glassplitter i fingrarna. Att skydda skärmen på din surfplatta är en god idé och du kan vara säker på att vi har skärmskyddet för dig. Vi erbjuder ordentlig variation av skärmskydd till Samsung Galaxy Tab, Allt från plastfilmer till skärmskydd av härdat glas, just detta skyddet är tåligare men lika smidigt!

Få en starkare musikupplevelse med hjälp av våra grymma högtalare. Även här har vi ett av marknadens bredaste sortiment av högtalare till Samsung Galaxy Tab. Varesig du är ute efter en bluetooth högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare eller klockradio så har vi något för dig! Med våra bärbara högtalare har du möjligheten att avnjuta musiken oavsett vart du befinner dig och du behöver absolut inte olika kablar. Se din favoritfilm eller favoritserie på Netflix vart du vill, eller varför inte lyssna på din favoritspellista på Spotify vart du än vill! Nedan finner du olika alternativ på högtalare som du kan välja bland.

Samsung Galaxy Tab hållare

Oavsett om du vill kolla film, ha på GPS:en eller helt enkelt inte orkar hålla i din Samsung Galaxy Tab så är våra hållare perfekta för dig! Om du vill se filmer och serier utan att anstränga dig överhuvudtaget så kanske en vägghållare är något för dig. Samtliga hållare och stativ för Samsung Galaxy Tab finner du nedan!

Samsung Galaxy Tab barntillbehör

Om barnen skall använda Samsung Galaxy Tab så kan det vara en bra idé att säkra enheten med anpassade tillbehör. För att undkomma potentiella olyckor som kan inträffa när små barn använder mobilen så bör man vara förberedd, för utan den här typen av gardering så kan krossade skärmar, fuktskador bli ett faktum. Nedan har vi ett urval av barnanpassade tillbehör som varierar både i utseende och funktionalitet.

Stäng meny
×

Kundvagn