Låt våra tillbehör ge din Huawei P20 en uppgradering

Utrusta din Huawei P20 till fullo med våra fantastiska tillbehör. Vi erbjuder dig alla möjliga tillbehör. Tackvare vårt enormt breda sortiment kan du vara säker på att vi har det du söker. Detta eftersom vi har ett utbud som många saknar. Ett av marknadens bredaste sortiment av mobiltillbehör till  Huawei P20 hittar du hos oss på Fix My Phone. Vill du maximera upplevelsen av din Huawei P20? Med hjälp av rätt tillbehör är det möjligt. Tillbehören hittar du här. Praktiska tillbehör till mobilen är något man bör ha. Dessa hittar du hos oss. Eftersom vi har både praktiska och riktigt snygga tillbehör! Här kan du hitta allt du kan tänkas leta efter. Därför att vi erbjuder ett brett urval av smarta och schyssta Huawei P20 tillbehör.

Maximera funktionaliteten på din Huawei P20.

Mobilskal till Huawei P20, mobilfodral till  Huawei P20. Sladdar och kablar av olika slag. Sportarmband, hörlurar och andra tillbehör till din Huawei P20! Ja, det spelar faktiskt ingen roll vad du behöver. Eftersom du kan alltid vara säker på att vi har det.  Plånboksfodral till  Huawei P20, laddningskablar, laddare, Powerbanks, schyssta hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här.

Nya skal och fodral till din Huawei P20 hittar du här.

Våra skal och fodral skyddar din Huawei P20 från skador. Använder du inte skal på din Huawei P20 måste du vara förberedd på att livslängden på din mobil blir kortare. Därför att chansen för skador blir ökar. För att slippa oförutsedda utgifter. En lagning av skärmen på Huawei P20. Så är ett skal eller fodral en billig försäkring. Förutom att våra skal är säkra och praktiska så är samtliga skalen riktigt snygga. De innehåller vanligen fler funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ger ökad vattentäthet. Vi har allt från hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, till sportarmband. Silikonskal och mycket mer.

Laddar för Huawei P20

Den variation av laddare vi på Fix My Phone erbjuder till din Huawei P20 är enorm. Vårt utbud av laddare till din Huawei P20 funkar till vilket tillfälle du än önskar. En billaddare är utmärkt alternativ för dig som har bil. En USB-laddare utan adapter är perfekt för dig som föredrar att ladda din Huawei P20 via en USB-port på en dator. En väggladdare är den ultimata lösningen för dig som vill ha den i sovrummet eller kontoret.

Powerbank till Huawei P20

Laddas din Huawei P20 ur ofta? Köp din Powerbank till din Huawei P20 idag. Så behöver du inte oroa dig för att mobilen skall laddas ur! Våra extrabatterier finns i olika styrkor och utseenden, så det är bara att hitta dina favoriter. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere hours). Och ger en indikation på hur länge batteriet kommer att hålla eller hur många fulladdningar mobilen kan få. Ju högre mAh en powerbank har desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en Powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till ca 3 laddningar av mobilbatteriet då batteriet har knappt ca 3000 mAh.

Inga skärmprickor på din Huawei P20 tackvare våra displayskydd.

Köp dig ett ordentligt skärmskydd idag! Ett skärmskydd är fördelaktigt därför att risken att få sin mobilskärm förstörd försvinner. Ett displayskydd skyddar även mot repor. Graderar också mot damm och olika former av stötar. Samtliga köp hos oss är alltid säkra och sker på ett enkelt sätt. Därför kan du alltid känna dig trygg när du köper tillbehör till Huawei P20 hos oss. Det finns en stor variation av skärmskydd. Vi har skydd tillverkad av både plastfilmer och härdat glas. Skärmskyddet i härdat glas är extra tåligt och något vi starkt rekommenderar.

Sätt din musik fri och dela med dig av dina favoritlåtar tackvare våra högtalare till din Huawei P20

Ge dina favoritlåtar en magisk ljudkvalite! Köpa våra högtalare idag! Vi har en stor variation av Bluetooth-högtalare, portabla högtalare, stationära högtalare.  Våra bärbara högtalare till  Huawei P20 gör att du kan lyssna på din musik vart du vill. Utan att kompromissa. Lyssna på din favoritmusik, favoritpodd eller varför inte en ljudbok. Irritationsmomentet med allt kabelstrul är som bortblåst! Nedan finner du en rad olika alternativ som du kan välja mellan.

Stativ och mobilhållare till din Huawei P20

Undrar du hur du skall kunna använda mobilens funktioner utan att behöva hålla i den. En Huawei P20 mobilhållare är svaret du letar efter. Mobilhållare till bilen är det ultimata hjälpmedlet under tiden man kör och behöver navigationshjälp. Mobilhållare med bordstativ är ett perfekt komplement när man skall ta foto eller spela in filmer och videos. Dessa hållare fungerar också riktigt bra när du man vill streama filmer och serier. Här hittar du också mobilhållare till andra fordon, såsom båt, motorcykel och liknande. Är du en filmfantast? Kollar du mycket på film med din Huawei P20?
Då är våra vägghållare något för dig. Alla typer av hållare och stativ för din Huawei P20 finner du nedan.

Barnsäkra din Huawei P20

Om ett barn skall ha en Huawei P20 är det klokt att se till så den har rätt tillbehör. Tillbehör som är barnanpassade. Eftersom fuktskador och skärmskador kan lätt hända när barn hanterar din Huawei P20. Därför är det viktigt att se till så din enhet är säkrad. På den här sidan kan du hitta skal och fodral och andra mobiltillbehör som är ämnade för barn. Vi rekommenderar dig även att köpa ett par barnanpassade hörlurar. Hörlurarna har en funktion som innebär att det finns maxvolym. Dvs att det de inte överstiger en volym som blir skadlig för barn. Nedan hittar du våra barnanpassade tillbehör.

Ta snyggare selfies med Huawei P20 tack vare våra selfiepinnar

Förbättra ditt selfie game med hjälp av våra grymma selfie sticks! Köp din selfiepinne idag! Hitta den selfie stick till din Huawei P20 du gillar bäst. En selfiepinne ger dig finare bilder. Eftersom den hjälper till med vinklar som annars är omöjliga att få till. Dina selfies som naturliga och fina. Selfiepinnar till Huawei P20 är också en grym idé om du vill få med mer av din bakgrund. Därför att de hjälper och få med mer i bilden. Ett riktigt bra tips när du du är ute och reser till exempel. Här kan du se vårt utbudet av selfiepinnar till din Huawei P20.

En adapter till din Huawei P20 öppnar upp många möjligheter

På den här sidan finner du ett utbud av adapters med en hög kvalité. Vi har adapters till din Huawei P20. En adapter kan ger dig maximerad upplevelse av din  Huawei P20. Kanske har du hörlurar hemma som inte kommer till användning. Eftersom de inte funkar ihop med din  Huawei P20. Eller så kanske har du tappat bort din adapter till väggladdaren. Oavsett anledning så har vi lösningen.

Säkrare bilresa med hjälp av våra mobiltillbehör till bilen

Kör man bil utan att vara 100% uppmärksam på vägen kan det sluta väldigt dåligt. Eftersom bilkörning kan bli riskabelt om man inte har rätt tillbehör i bilen. På så sätt minskar du risken för tex olyckor. Därför att det underlättar för dig när det kommer till fokus. Och gör din bilkörning säkrare för dig och andra. Du bör se till att alltid ha en billaddare i bilen. Och ännu viktigare är det att ha en mobilhållare. Så du själv slipper hålla i din Huawei P20 samtidigt som du tex navigerar. Låt oss hjälpa dig. Upptäck vårt utbud av biltillbehör till din Huawei P20 Mate och gör trafiken säkrare!