BESKRIVNING​

Wireless Charger Mirror White

Din telefon behöver laddning nästan varje dag, med denna trådlösa laddare får du det enkelt och snabbt. Inga kablar behöver kopplas in utan genom att endast lägga telefonen på plattan så laddar den direkt. Fungerar lika bra vid nattduksbordet som på kontoret.

Stilren spegeldesign. Detta skapar stilren känsla och ger en genuin känsla, fungerar lika bra som inredningsdetalj som laddare. Perfekt för hemmet!

Passa på redan idag, känn enkelheten, när du väl provat kommer du vilja ha en i varje rum!

Stilrent snygga och bra trådlösa laddare!

Design & Funktion, perfektion.

Med denna Wireless Charger Mirror White får du det bästa av två världar, en snygg inredning med praktiskt funktion. Vår idé med denna produkt var att kombinera nytta med nöje, en stilren design i mörkt spegeldesign med inbyggd snabbladdning för optimal prestanda. Passar perfekt på alla platser så som soffbordet, nattduksbordet, skrivbordet eller varför inte i köket?

Trådlös & Snabbt med Wireless Charger Mirror White!

Trådlös laddare när den är som bäst, i detta lilla kraftpaket får du ut hela 15W i effekt. Detta innebär att den laddar dubbelt så snabbt som den vanliga laddaren som oftast medföljer telefonen. Men du slipper helt och hållet att behöva trycka i sladden i telefonen varje gång du ska ladda, du placerar bara telefonen på laddningsplattan och låter den göra jobbet. Du vet inte hur mycket du behöver detta förrän du provat! Trådlös laddare är en räddare i vardagen!

Kompatibilitet

Våra trådlösa laddare är utav högsta kvalité och signumet är enkelhet, både för ögat men också för användningen. Fungerar till alla mobila enheter med stöd för QI laddning, detta gäller följande modeller;

Apple iPhone 8,8 Plus,X,XS,XR,XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max.

Samsung S7,S8,S9,S10,S20, Note 8,9 (Även Plusmodellerna av dessa)

Huawei P30 Pro

Samt alla andra mobiler med Qi funktion.

Kolla in våra andra produkter här!

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Beställningen kan sammanfattas i tre enkla steg.

1. Beställ din Fix Box, lägg beställningen här genom att välja vilket märke, vilken modell och vad du vill reparera. Skulle vi inte ha det valet du är ute efter, så är du välkommen att kontakta oss så ska vi ordna det.

2. Vi skickar din Fix Box till dig som du sedan paketerar ner din enhet i, sen är det bara att skicka tillbaka Fix Boxen till oss. Det medföljer en retursedel på returpaketet du skall skicka din Fix Box i.

3. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång.

Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att paketera ner din mobiltelefon och skicka från närmsta postlåda/ombud. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar (kan dröja om vi inte har delen i lager). För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag. Betalning görs med klarna faktura, eller via en betallänk som du får skickat till dig per mail eller sms. 

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Priset för en Fix Box reparation och att reparera i butik är samma. Enda skillnaden är hanteringsavgiften som ligger på 49kr. Väljer du att lägga till PostNord REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så går det på 199 kr!

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till FixBox@FixMyPhone.se, för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på FixBox@fixmyphone.se eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.