iPhone tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Köp Apple iPhone tillbehör ( mobiltillbehör )

Välj bland ett urval av smarta iPhone tillbehör. Om du söker efter de senaste tillbehören till iPhone så har du kommit mycket rätt. Vi har ett rikt sortiment av fina och funktionella iPhone tillbehör och du behöver bara välja den modell du har och surfa runt efter lite fina prylar som passar din smak. Välj bland marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone. Lösningen för en bättre iPhone-upplevelse är genom att skaffa dig snygga och riktigt bra tillbehör iPhone. Snygga och praktiska mobiltillbehör kan man aldrig få för mycket av! I denna kategori med dess underkategori har vi samlat alla marknadens bästa, smarta och snyggaste iPhone tillbehör för alla Apples telefonmodeller. Allt under ett och samma tak – till de bästa priserna dessutom!

Smarta iPhone tillbehör som förhöjer funktionaliteten
iPhone skal, iPhone fodral, kablar, sportarmband, hörlurar och andra tillbehör iPhone! Varesig du är ute efter ett praktiskt mobilfodral, laddningskablar, laddare, portabla batterier som Powerbank, schyssta iPhone hörlurar eller något annat mobiltillbehör så hittar du det här.

Skal och fodral till iPhone

Det är viktigt att skydda iPhone från skador med skal eller ett fodral. Om du inte använder ett skal på din iPhone så ökar risken för skador betydligt mycket. Då en reparation av en skadad iPhone kan kosta mycket så är ett skal eller fodral en väldigt billig försäkring. Förutom skyddande effekten är de ofta väldigt snygga och innehåller vanligen fler funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Här hittar du alla möjliga skal och fodral för olika tillfällen. I sortimentet hittar du hårda skal, extra tåliga skal, vattentäta skal, plånboksfodral, läderfodral, sportarmband, silikonskal och mycket mer till iPhone från välkända märken.

Laddare till iPhone

iPhone laddas via en Lightning-kontakt, Apples egna anslutning till deras mobila enheter. Du kan hitta mängder med olika laddare till din iPhone som är anpassade till olika tillfällen. En billaddare är perfekt för dig som t.ex pendlar eller navigerar. En USB-laddare är bra för dig som vill ladda iPhone via datorn under tiden du arbetar. En väggladdare är perfekt anpassad i hemmet. Med hjälp av Qi-teknik (som är inbyggt i iPhone 8 och senare modeller) så kan du ladda upp din smartphone utan några kablar. Bara lägg din iPhone 8 Plus på laddstationen för att börja ladda upp telefonens batteri.

Powerbank till iPhone

Hitta extrabatteri eller Powerbank till din iPhone. Hitta batterier med olika styrkor, färger, utformningar och mått. Många av extra-batterierna kan även ladda iPads. Kapaciteten på en Powerbank mäts ofta i mAh (milli Ampere timmar) och ger en indikation för hur länge bateriet kommer att räcka eller hur många gånger det går att ladda mobilen. Ju högre mAh ett batteri har desto längre laddning kan batteriet ge. Låt säga om ett extrabatteri har ca 10 000 mAh, så räcker det upp till 3 laddningar av batteriet i telefonen vars interna batteri har knappt ca 3000 mAh. Hos oss finner du även powerbanks eller nödladdare som laddas med hjälp av solceller så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan strömkälla.

iPhone skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett bra sätt att skydda glaset och därmed undvika att krossa skärmen. Ett skärmskydd hjälper också mot repor, damm och stötar. Skärmen på din telefon kommer att skyddas väl mot yttre påfrestningar med hjälp av ett skyddsglas. Det finns att välja mellan olika plastfilmer och skydd tillverkad av härdat glas. Det sistnämnda är lite tåligare och tjockare men ger ändå samma smidiga känsla.

Högtalare till iPhone

Letar du efter en högtalare som passar ihop med iPhone telefoner. Här hittar du massor av iPhone högtalare såsom bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och klockradior för alla smaker. En bärbar bluetooth-högtalare till iPhone gör att du slipper använda en sladd mellan högtalaren och telefonen och låter dig därmed lyssna på musik eller se på film vart du vill. Nedan finner du flertalet olika alternativ som du kan välja mellan.

iPhone hållare

Smarta mobilhållare med stativ till iPhone. En iPhone mobilhållare till bilen är perfekt när du navigerar med hjälp av din iPhone. Du finner även olika bordsstativ för t.ex fotografering eller när du skall titta på en film. Här hittar du också mobilhållare till cykel, till båten och till golfrundan. Om du tittar mycket på film eller liknande med din iPhone så är det en vägghållare du kanske behöver. Alla typer av hållare och stativ för iPhone hittar du här.

iPhone Barntillbehör

När barn skall hantera en iPhone kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Olyckan är lätt framme brukar man säga, speciellt när ett barn att tappa din iPhone i golvet eller råkar spilla ut någon vätska på den eller liknande. Här finner du skal och fodral för iPhone anpassade för barn. Köpa gärna ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du barnanpassade tillbehör både i funktionalitet och utseende. Välj typ av barntillbehör

Skriv till dessa rubriker också är du snäll. Googla och hitta inspiration och gör en egen version

iPhone VR-glasögon

Upptäck en helt annan värld eller plats med Virtual Reality-glasögon till din mobil. Kombinationen av VR-glasögon och appar på din smartphone låter dig utforska nya ställen, spela 3D-spel eller kolla på hisnande 3D-filmer på YouTube. Våra VR-headset finns för både iPhone och andra mobiltelefoner från Android.

iPhone Selfiepinne Selfie Stick

Ta snygga selfies med en selfiepinne till din iPhone. Med en Selfiepinne eller också kallad Selfie stick får du en bättre och naturlig vinkel när du tar dina selfies på egen hand. Perfekt för lite vidare bilder där du får med mer av bakgrunden. En selfiepinne har ofta en fjärrutlösare som styrs via Bluetooth eller via en vanlig sladd inbyggt i selfiepinnen.  De flesta sefliepinnar är av teleskoptyp och därmed tar de liten plats när de är ihopfällda.

iPhone adapter

Bättre upplevelse med en iPhone adapter! Med en iPhone så är det tyvärr svårt att ladda mobilen och lyssna på musik samtidigt. med hjälp av en iPhone adapter får du ut mer av din mobil och kan ladda den samtidigt som du lyssnar på musik. Hitta en bra adapter och kolla in vårt sortiment online. Välj bland marknadens bästa adaptrar för din mobil – till de bästa priserna! Rätt lurar med iPhone adapter! Anledningar är många till att skaffa en riktigt bra adapter till iPhone. Till exempel vill du kanske använda dig utav 3,5 mm hörlurar så måste du skaffa en Lightning till 3,5 mm audio AUX kabel för din iPhone.

Biltillbehör till iPhone

I denna kategori hittar du biltillbehör till din iPhone. AUX kablar för att kunna lyssna på din favoritmusik eller ljudbok i bilen. Hitta smidiga laddare till iPhone som gör att du har batteri hela resan och när du kommer fram. Bilhållare till telefonen kan underlätta om du behöver använda den som gps eller vill ha den synlig under färden.

iPhone VR-GLASÖGON

Optimera innebörden av virtuell verklighet! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. Våra VR Glasögon hjälper dig att uppleva en helt annan värld. Appar och spel anpassade för VR finns att tillgå i App Store. Tänk även på att YouTube erbjuder VR-filmer! Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till mobiltelefon.

iPhone anpassade SELFIE STICK

Uppdatera ditt instagramflöde och andra socialmedia sidor med nya och snygga selfies, kolla in utbudet av våra grymma selfiesticks till din iPhone mobiltelefon. En selfiepinne gör så du får till vinklar i dina selfies som är bättre, och mer naturliga. Spelfiepinnar är även superbra om du vill få med mer av din bakgrund när du tar selfies.

iPhone ADAPTER

Behöver du en adapter till din USB sladd för att ladda din iPhone? Eller kanske till hörlurar då de nyare iPhone modellerna inte har 3.5 mm jack? Då har du hittat helt rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din iPhone telefon. En Adapter ser till så du kan maximera nyttjandet av din mpbil och även förenkla användandet av din mobil. Om du har ett par snygga hörlurar där hemma som inte funkar ihop med din mobil eller tappat bort din adapter till vägguttaget så har vi lösningen till ditt problem.

iPhone BILTILLBEHÖR såsom Bilhållare

Tänker du åka bil i kort eller lång sträcka så är det oavsett vad viktigt att bilen utrustad med mobiltillbehör som underlättar bilkörningen. Till exempel är det bra att alltid ha en billaddare i bilen, man vet aldrig när batteri-procenten börjar ta slut. Sedan är det också viktigt att ha en mobilhållare, då man själv slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör om man har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe.
Vi hjälper dig, kolla in vårt utbud av biltillbehör till din iPhone och säkra din bilresa direkt!