Simkortsöppnare

39.00kr

BESKRIVNING

Simkortsöppnare för de flesta telefoner

Med detta verktyg kan du enkelt öppna simkortsluckan på i princip alla telefoner som inte har avtagbar baksida. Såväl som att den är mångsidig är den även väldigt lätt att tappa bort dessvärre. Men vad gör det? Du köper enkelt en ny ifrån oss här på Fix My Phone till lågt pris. Vi erbjuder såklart en snabb frakt för Simkortsöppnare

Simkortsöppnare för de flesta telefoner

Med detta verktyg kan du enkelt öppna simkortsluckan på i princip alla telefoner som inte har avtagbar baksida. Såväl som att den är mångsidig är den även väldigt lätt att tappa bort dessvärre. Men vad gör det? Du köper enkelt en ny ifrån oss här på Fix My Phone till lågt pris. Vi erbjuder såklart en snabb frakt för Simkortsöppnare. Sim-kortet är det som gör att du kan ringa och skicka meddelanden med telefonen. Du får ett sim-kort ifrån in operatör i samband med att du köper abonnemang eller kontantkort.

Ett utbud som tilltalar alla på ett eller annat vis!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda dig som kund det du behöver, oavsett vad det kan vara eller till vilken mobil enhet just du har. Kolla gärna igenom vår hemsida för att hitta precis det du söker eller använd sökfunktionen ovan!

Hur man använder verktyget

Vet du inte hur du använder produkten kan du titta på denna video! Det är dock väldigt simpelt att använda, du för bara in den smalaste delen på verktyget i det lilla hålet som är placerat på sidan på mobilen. Detta gör att simkortsluckan pressas utåt och du kan enkelt plocka ut den med händerna och byta sim-kort!