Trådlös laddare med QI - Mörkbrun

BESKRIVNING

Produkt ej längre i sortiment.

Din telefon behöver laddning nästan varje dag, med denna trådlösa laddare får du det enkelt och snabbt. Inga kablar behöver kopplas in utan genom att endast lägga telefonen på plattan så laddar den direkt. Fungerar lika bra vid nattduksbordet som på kontoret.

Design inspirerad av naturen, tillverkad utav valnötsträ. Detta skapar naturligt fina mönster och ger en genuin känsla, fungerar lika bra som inredningsdetalj som laddare. Perfekt för hemmet!

Passa på redan idag, känn enkelheten, när du väl provat kommer du vilja ha en i varje rum!

Just nu prissänkt!

Design & Funktion, perfektion.

Med denna Trådlös laddare med QI – Mörkbrun får du det bästa av två världar, en snygg inredning med praktiskt funktion. Vår idé med denna produkt var att kombinera nytta med nöje, en stilren design i mörkt valnötsträ med inbyggd snabbladdning för optimal prestanda. Passar perfekt på alla platser så som soffbordet, nattduksbordet, skrivbordet eller varför inte i köket?

Trådlös & Snabbt med Trådlös laddare med QI – Mörkbrun!

Trådlös laddare när den är som bäst, i detta lilla kraftpaket får du ut hela 10W i effekt. Detta innebär att den laddar dubbelt så snabbt som den vanliga laddaren som oftast medföljer telefonen. Men du slipper helt och hållet att behöva trycka i sladden i telefonen varje gång du ska ladda, du placerar bara telefonen på laddningsplattan och låter den göra jobbet. Du vet inte hur mycket du behöver detta förrän du provat! Trådlös laddare är en räddare i vardagen!

Kompatibilitet

Våra trådlösa laddare är utav högsta kvalité och signumet är enkelhet, både för ögat men också för användningen. Fungerar till alla mobila enheter med stöd för QI laddning, detta gäller följande modeller;

Apple iPhone 8,8 Plus,X,XS,XR,XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max.

Samsung S7,S8,S9,S10,S20, Note 8,9 (Även Plusmodellerna av dessa)

Huawei P30 Pro

Kolla in våra andra produkter här!