Korthållare med ring

249.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
Korthållare med ring - rod Röd 249.00kr

Köp korthållare med ring i färgen Röd

spinner
Korthållare med ring - guld Guld 249.00kr

Köp korthållare med ring i färgen Guld

spinner
Korthållare med ring - gron Grön 249.00kr

Köp korthållare med ring i färgen Grön

spinner

BESKRIVNING

Korthållare med ring är en perfekt lösning för dig som vill skippa plånboken eller om telefonen är för stor och vill ha något att hålla i.

Korthållare med ring

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer KH-Ring Kategorier , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Köp korthållare med ring hos Fix My Phone!

Trött att ta med dig plånboken för alla kort du behöver?

Vi har den perfekta lösningen för dig som vill skippa plånboken eller som tycker att mobilen är svår att hålla i ifall den är för stor. Våra korthållare med ring är precis vad du behöver. Superenkelt att sätta på, det är bara att klistra på den på baksidan. Med ringen på baksidan så får man ett extra grepp som gör det enkelt för dig som har en för stor telefon. Lägg en beställning idag och du kommer aldrig att ångra dig.

Kan det finnas fler tillbehör du behöver? Hörlurar? Touchvantar?

Telefon tillbehör finns det gott om här hos Fix My Phone, ta gärna en runda genom vår webbshop, vi har allt från laddare till touchvantar och miljövänliga Beeco skal. Ifall du är ute efter några grymma hörlurar så rekommenderar vi stark våra originella Soundpods som är trådlösa och ger riktigt bra ljud, vill du ha några schyssta men billiga hörlurar? Då är det Kinetone hörlurar vi rekommenderar. Trött att ladda telefonen med sladd? Då har vi våra Trådlösa laddare med stilren spegeldesign som passar perfekt till varje hem.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Vi är stolta att alltid erbjuda kvalitet på våra delar och service. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.