USB-C Kabel 1m

149.00kr

BESKRIVNING

Den perfekta lightning-kabeln för dig som värdesätter kvalité och livslängd. Med denna nylon-flätade laddningskabel är du redo för alla tillfällen, hemma, arbetet eller på resan. Stryktålig och diskret design som alltid går hem!

Många erbjuder olika typer av kablar för samma modell, men vi har satsat på ett alternativ som funkar för allt istället. Kvalitet över kvantitet. Ett signum med denna kabel är att utöver tålighet så får du en “smart laddning” som innebär att du kan ladda dina enheter utan oro för slitage på batteri, därför att det inbyggda chippet mäter strömtillförseln och stoppar laddningen när enheten når 100%.

Smart och diskret indikator som visar när enheten laddas genom ett svagt grönt ljus, allt för att du skall slippa plocka upp telefonen för att kontrollera. Köp din kabel redan idag, och känn dig trygg i att den kommer hålla och leverera under en lång tid framöver!

Vikten i en riktigt bra USB-C kabel

Vi använder USB-C kablar varje dag för att ladda våra mobiler och surfplattor. Det är ingen överraskning att du så småningom kommer att märka lite slitage, särskilt om du bär en enda kabel runt för att ladda på flera platser. Ta en sekund och tänk på allt som din genomsnittliga USB-kabel går igenom under en månad i din besittning. Chansen är stor att du har dragit ut den från några vägguttag för att byta laddningsplatser, tagit den ut till din bil och trasslat ner den i väskan. Det är allt normalt slitage som så småningom förstör din USB-C kabel. Ingenting är värre än att ha en förstörd laddningskabel när du verkligen behöver den.

Flätad/Braided laddningskabel

En nylon-flätad kabel av god kvalitet kommer att hålla mycket längre än “Original-kabeln” du får från telefonen i lådan. Den vävda utsidan av kabeln förhindrar rivning & skador och från vardagens användning Men också hjälper den att tåla särskilt extrema former av slitage. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att din kabel plötsligt skall sluta fungera. Utan den tål det mesta och kommer vara redo en lång tid framöver när du behöver den. Våra kablar är testade både i styrka och laddningskapacitet och ser till att jobbet blir gjort utomordentligt. Vi tycker att du förtjänar det bästa, prova vår kabel redan idag!

Design & Skydd

Våra laddningskablar är både stilrena och säkra att använda till alla enheter. Designen är klassiskt svensk med svart bas och grå metallic på toppen, du hittar också en indikator som lyser grönt när telefonen eller surfplattan laddar. På så vis slipper du låsa upp din enhet för att se om den laddar eller inte! Alla våra USB-kablar är försedda med ett chip som kontrollerar strömtillförseln så att du inte skadar batteriet, smart laddning alltid!

Passar till alla modeller med uttag för USB Typ C, exempelvis Samsung, Huawei, Sony, Apple Macbook m.m

Psst! Vi har även till Apple Iphone, Ipad, AirPods m.m här!