Skip to content

BESKRIVNING​

Den perfekta lightning-kabeln för dig som värdesätter kvalité och livslängd. Med denna nylon-flätade laddningskabel är du redo för alla tillfällen, hemma, arbetet eller på resan. Stryktålig och diskret design som alltid går hem!

Många erbjuder olika typer av kablar för samma modell, men vi har satsat på ett alternativ som funkar för allt istället. Kvalitet över kvantitet. Ett signum med denna kabel är att utöver tålighet så får du en ”smart laddning” som innebär att du kan ladda dina enheter utan oro för slitage på batteri, därför att det inbyggda chippet mäter strömtillförseln och stoppar laddningen när enheten når 100%.

Smart och diskret indikator som visar när enheten laddas genom ett svagt grönt ljus, allt för att du skall slippa plocka upp telefonen för att kontrollera. Köp din kabel redan idag, och känn dig trygg i att den kommer hålla och leverera under en lång tid framöver!

Vikten i en riktigt bra USB-C kabel

Vi använder USB-C kablar varje dag för att ladda våra mobiler och surfplattor. Det är ingen överraskning att du så småningom kommer att märka lite slitage, särskilt om du bär en enda kabel runt för att ladda på flera platser. Ta en sekund och tänk på allt som din genomsnittliga USB-kabel går igenom under en månad i din besittning. Chansen är stor att du har dragit ut den från några vägguttag för att byta laddningsplatser, tagit den ut till din bil och trasslat ner den i väskan. Det är allt normalt slitage som så småningom förstör din USB-C kabel. Ingenting är värre än att ha en förstörd laddningskabel när du verkligen behöver den.

Flätad/Braided laddningskabel

En nylon-flätad kabel av god kvalitet kommer att hålla mycket längre än ”Original-kabeln” du får från telefonen i lådan. Den vävda utsidan av kabeln förhindrar rivning & skador och från vardagens användning Men också hjälper den att tåla särskilt extrema former av slitage. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att din kabel plötsligt skall sluta fungera. Utan den tål det mesta och kommer vara redo en lång tid framöver när du behöver den. Våra kablar är testade både i styrka och laddningskapacitet och ser till att jobbet blir gjort utomordentligt. Vi tycker att du förtjänar det bästa, prova vår kabel redan idag!

Design & Skydd

Våra laddningskablar är både stilrena och säkra att använda till alla enheter. Designen är klassiskt svensk med svart bas och grå metallic på toppen, du hittar också en indikator som lyser grönt när telefonen eller surfplattan laddar. På så vis slipper du låsa upp din enhet för att se om den laddar eller inte! Alla våra USB-kablar är försedda med ett chip som kontrollerar strömtillförseln så att du inte skadar batteriet, smart laddning alltid!

Passar till alla modeller med uttag för USB Typ C, exempelvis Samsung, Huawei, Google Pixel, Apple Macbook m.m

Psst! Vi har även till Apple Iphone, Ipad, AirPods m.m här!

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Beställningen kan sammanfattas i tre enkla steg.

1. Beställ din Fix Box, lägg beställningen här genom att välja vilket märke, vilken modell och vad du vill reparera. Skulle vi inte ha det valet du är ute efter, så är du välkommen att kontakta oss så ska vi ordna det.

2. Vi skickar din Fix Box till dig som du sedan paketerar ner din enhet i, sen är det bara att skicka tillbaka Fix Boxen till oss. Det medföljer en retursedel på returpaketet du skall skicka din Fix Box i.

3. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång.

Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att paketera ner din mobiltelefon och skicka från närmsta postlåda/ombud. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar (kan dröja om vi inte har delen i lager). För att välja ett försäkrat fraktalternativ så kan du lägga till REK. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag. Betalning görs med klarna faktura, eller via en betallänk som du får skickat till dig per mail eller sms. 

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Priset för en Fix Box reparation och att reparera i butik är samma. Enda skillnaden är hanteringsavgiften som ligger på 49kr. Väljer du att lägga till PostNord REK (Försäkrar ditt paket upp till 10.000kr) så går det på 199 kr!

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till FixBox@FixMyPhone.se, för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på FixBox@fixmyphone.se eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.