iPad tillbehör

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din iPhone för reparation, klicka på ”skicka in mobilen” i menyn.

Beställ Apple iPad tillbehör

Letar du efter de senaste tillbehören till din iPad så har du kommit helt rätt! Vi på Fix My Phone erbjuder dig ett fantastiskt urval av olika tillbehör till iPad. Vare sig du vill skydda mobilen genom skärmskydd till iPad, snygga till den genom mobilskal till iPad. Maximera användandet genom en powerbank till iPad så kan du räkna med oss! Vi är nog alla eniga om att tillbehör till mobilen är något som man aldrig kan överkonsumera, mobiltillbehör till iPad behövs alltid. På den här sidan har vi gjort en samling av marknadens snyggaste och bästa tillbehör. Du som kund kan alltid vara säker på att vi på Fix My Phone levererar mobiltillbehör till iPad av högsta kvalitet.

Våra smarta iPad tillbehör gör så att funktionaliteten förstärks på din iPad.

Säkra fodral till iPad, skal till iPad, displayskydd till iPad eller om du vill komma i form med hjälp av sportarmband till din iPad så kan du räkna med att du hittat hem! Mobiltillbehör till iPad hjälper dig att få maximal nytta av din mobiltelefon.

Mobilskal och mobilfodral till iPad

Man vet aldrig vilken olycka ens mobil kan komma att hamna i därför är det viktigt att vara på den säkra sidan. Vi har alla möjliga mobiltillbehör som du kan tänkas behöva till din iPad. En mobil utan fodral eller skal är riskabelt då enheten är känsligare mot skador och med faktumet att man inte skyddar den med skal, skärmskydd och liknande. För att undvika eventuella skador (vilka i många fall kan leda till annat trubbel såsom förlust av data, behovet av ny telefon och andra oplanerade utgifter) är våra mobilskal och mobilfodral till iPad en toppen lösning.

Laddare till iPad

Det finns olika sätt att ladda en iPad på. USB kabel där man kan koppla in USB sladden till en adapter och sedan i vägguttag, eller koppla USB kabeln in i datorn och ladda via datorn direkt. Sedan finns det även alternativet som handlar om trådlös laddning. Genom en såkallad Qi-teknik är det möjligt att ladda telefonen via en laddningsstation utan kablar, det enda man behöver göra är att placera mobilen på laddstationen och den börjar laddas. Ett tips på en vattentät lösning är att ha två olika laddare där man har den ena hemma och den andra på jobbet. Och ett perfekt komplement till dessa är en Powerbank, ett extra batteri helt enkelt! Med våra Powerbanks slipper du känna stress när du börjar få slut på mobilbatteri.

Powerbank till iPad

Hos oss hittar du den perfekta powerbanken för dig och din vardag! En powerbank fungerar som ett extrabatteri och de powerbanks som vi erbjuder kommer i olika estetiska utföranden och kapaciteter. Vi gör allt vi kan för att vi skall förenkla ditt mobilanvändande. Styrkan på en powerbank ofta i mAh (Mili Ampere hours) och ger en uppskattning på batterilängden, eller hur många laddningar powerbanken kan förse din mobil med. Allting hänger på hur högt mAh en powerbank har. Vi erbjuder dig även powerbanks och nödladdare som laddas upp med hjälp av solceller, vilket innebär att du som kund kan ladda mobilen utan en strömkälla. Hur smidigt som helst

iPad skärmskydd och displayskydd

Ett utmärkt sätt att skydda mobilskärmen är att ha skärmskydd eller displayskydd, Med hjälp av skärmskyddet kan man förhindra krossat skärmglas, vilket i många fall leder till andra problem som man vill undvika. Och det gör man bäst med våra displayskydd! Våra skärmskydd hjälper även till med repor, damm och stötar. Vi erbjuder en gedigen variation av displayskydd till iPad. Allt från plastfilmer till härdat glas. Våra skärmskydd som är gjorda av härdat glas är lite tåligare men lika smidigt!

Högtalare till iPad

Förstärk musikupplevelsen med hjälp av våra grymma högtalare. Även här har vi ett av marknadens bredaste sortiment av högtalare till iPad. Vi har bluetooth högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare och mycket mer, kolla in vårt utbud och se vad vi har att erbjuda just dig! Med våra bärbara högtalare kan du njuta av musiken oberoende av din plats. Och det utan att behöva tänka på sladdar och annat. Se din favoritfilm eller lyssna på din favoritartist vart du än vill! Nedan finner du olika alternativ för dig att välja bland.

iPad hållare / Stativ

Underlätta användandet av din iPad mobil med hjälp av en iPadhållare! En hållare till din iPad är ett perfekt tillbehör att ha i bilen när GPS:en är på.. Om du är ett stort fan av filmer eller serier så kanske en vägghållare är något för dig. Samtliga hållare och stativ för iPad finner du nedan!

iPad barntillbehör

Om barnen skall använda iPad så kan det vara en bra idé att säkra enheten med anpassade tillbehör. För att undkomma eventuella olyckor som kan komma att inträffa när små barn använder plattan så måste man tänka ett steg längre och vara förberedd, för utan den här typen av gardering så kan krossade skärmar, fuktskador bli verklighet. Nedan har vi ett urval av barnanpassade tillbehör som varierar både i utseende och funktionalitet.

iPad Adapter

Behöver du en adapter till din Lightning kabel? Eller kanske en adapter till dina hörlurar? Då har du hittat helt rätt. På den här sidan finner du vårt utbud av adapters till din IPad. En adapter ser till så du kan maximera nyttjandet av din IPad och även förenkla användandet av din surfplatta. Om du har ett par snygga hörlurar där hemma som inte funkar ihop med din iPad eller tappat bort din adapter till vägguttaget så har vi lösningen till ditt problem.

iPad BILTILLBEHÖR

Vare sig du vill köra bil i korta eller långa sträckor så är det ytterst viktigt att se till så bilen är utrustad med rätta som underlättar bilkörningen. Till exempel är det viktigt att alltid ha en billaddare i bilen. Sedan är det också viktigt att ha en mobilhållare, då man själv slipper hålla i telefonen samtidigt som man kör om man har på GPS:en och försöker hitta till ett specifikt ställe. Eller en hållare så barnen kan kolla på film i baksätet.

Vi hjälper dig, kolla in vårt utbud av biltillbehör till din IPad och säkra din bilresa direkt!