Rea!

iPhone XR NFC & Bluetooth Flex

149.00kr 129.00kr

BESKRIVNING

Ansluter inte din iPhone XR till andra enheter via bluetooth? Kan du inte använda dina trådlösa hörlurar? Då är det dags att byta ut NFC & Bluetooth Flex på din iPhone XR!

Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska när du ansluter till en annan bluetooth enhet. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XR NFC & Bluetooth Flex! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxr-nfc-bt Kategori

Byt NFC & Bluetooth Flex på din iPhone XR!

Köp iPhone XR NFC & Bluetooth Flex hos Fix My Phone, välj själv om du vill laga själv eller få den lagad av våra reparatörer. Bluetoothflexen är den delen på din iPhone XR som gör att din bluetooth fungerar. Det är också den delen som styr NFC i mobilen som låter dig parkoppla enheter med baksidan emot varandra. Kan du inte synka med bluetooth? Fungerar inte dina trådlösa hörlurar? Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone delarna du behöver idag och slipp problemen!

När bör NFC & Bluetooth Flex bytas ut?

är du upplever problem med din Bluetooth eller NFC. Till exempel att de inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge där den inte kan ansluta via bluetooth trots omstarter. Fix My Phone har det du behöver  och alltid till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktyg används för att reparerar telefonen och byta iPhone XR NFC & Bluetooth Flex på egen hand.

Byt Flera delar på en gång!

Behöver du fler än en reparation på din telefon? Till exempel laga skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XR. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XR NFC & Bluetooth Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Byt Bluetooth Flex & NFC på din iPhone XR själv, superenkelt. Vi har guider som vägleder dig. Se bara till att att utföra lagningen med försiktighet och utan tidspress om du inte är van vid att reparera mobiler. Det är billigare att köpa reservdelar samt verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Investera då det du sparar i mobiltillbehör som förbättrar upplevelsen av din iPhone XR.  Vid andra frågor om byte av NFC & Bluetooth Flex eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se.