iPhone XR Kamera

429.00kr

BESKRIVNING

Dåliga Bilder? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone XR!

Mobilens kamera bak kan gå sönder och resultera i suddiga bilder. Det innebär att du antagligen har en trasig kamera som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone XR som ny igen behöver du köpa och byta kameramodulen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XR Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran

Artikelnummer ipxr-cb Kategori

Byt ut kameran på din iPhone XR själv!

Köp din iPhone XR Kamera hos oss med allt du behöver för att laga själv. Kameran är en av nyckelfunktionerna på mobilen. Idag använder vi mobilkamera väldigt flitigt. Idag fotar vi det mesta vi gör. Därför är det viktigt att ha en fullt fungerade kamera som förgyller din vardag! Blir dina bilder suddiga? Hittar inte kameran fokus? Har du fått en spricka i linsen? Köp iPhone XRKamera idag och slipp problemen samtidigt som din iPhone XRKamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När vet man att kameran bör bytas?

Märker du att din kamera börjat ta sämre bilder, problem med att hitta fokus. Eller är kameran trasig och i behov av att bytas? Då kan du vara säker på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du reparera fler delar på din iPhone XR? Till exempel byta ut laddningsporten eller batteriet? Passa då på attköpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XR direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XR Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Byta Kamera bak på din iPhone XR är inte alls så svårt som man kan tro. Följer du vår guide blir det enklare och går snabbare. Vi vill däremot råda dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Fördelen med att göra det själv är att det är billigare. Eftersom du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen blir din mobil reparerad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det billigare. Se till att investera det du sparade i ett skal som skyddar mobilen! Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.