Rea!

iPhone X Kamera

899.00kr

BESKRIVNING

Suddiga Bilder? Svårt att få fokus eller spricka i kameran? då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone X!

Mobilens kamera bak kan gå sönder och resultera i suddiga bilder. Det innebär att du antagligen har en trasig kamera som behöver bytas. För att lösa detta problem och göra din iPhone X som ny igen behöver du köpa och byta kameramodulen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ipx-cb Kategori

Byt Kamera på din iPhone X själv!

iPhone X Kamera kan du köpa hos oss tillsammans med allt du behöver för att laga själv. Kameran är för många den viktigaste delen på sin mobil. Idag använder vi mobilkamera till allt, semesterfoton, familjefoton, sociala medier och mycket mer. Blir dina foton suddiga? Kan inte kameran hitta fokus? Har du fått en spricka i linsen? Köp iPhone X Kamera idag och slipp problemen samtidigt som din iPhone X Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När är det dags att byta?

Om du upptäcker att din kamera inte kan hitta fokus eller ta bra bilder längre, då kan den vara trasig och i behov av att bytas. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta laddningsport eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Kamera bak på din iPhone X  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.