iPhone XR Laddkontakt

195.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone XR Laddkontakt - gul Gul 195.00kr

iPhone XR Laddkontakt Gul

spinner
iPhone XR Laddkontakt - bla Blå 195.00kr

iPhone XR Laddkontakt Blå

spinner
iPhone XR Laddkontakt - rod Röd 195.00kr

iPhone XR Laddkontakt Röd

spinner
iPhone XR Laddkontakt - vit-silver Vit/Silver 195.00kr

iPhone XR Laddkontakt Silver/Vit

spinner
iPhone XR Laddkontakt - svart Svart 195.00kr

iPhone XR Laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Laddar inte mobilen? Kan du inte synka mobilen till datorn? Funkar inte dina vanliga hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone XR för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XR Laddkontakt! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxr-LK Kategori

Laga iPhone XR Laddkontakt själv!

Köp iPhone XR Laddkontakt snabbt och enkelt hos oss på Fix My Phone med alla verktyg  du behöver för att byta själv. Laddkontakten används när telefonen laddas och när du överför information eller synkroniserar. Tar laddkontakten inte emot ström? Reagerar inte mobilen vid anslutning till datorn? Denna reservdel löser problemen direkt! Köp iPhone XR Laddkontakt hos oss. Så undviker du problem med laddning men också överföring när du behöver det som mest!

r skall laddkontakten bytas?

Så fort du upplever att din mobil börjar glappa vid laddning eller får anslutningsproblem. Men det kan även vara att du inte får upp en ikon på datorn när du kopplar in telefonen eller när den inte laddas. Eftersom vi har precis det du behöver för att laga det! Du kan köpa teknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone XR Laddkontakt på egen hand både enkelt och snabbt!

Behöver din iPhone XR flera reparationer?

Har din mobil andra delar som bör bytas? Du kan till exempel byta ut din trasiga skärm men också ditt batteri är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Är skärmen i dåligt skick och du behöver ladda ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och handla batteri eller skärm till iPhone XR direkt hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter och reservdelar för alla typer av reparationer till din iPhone XR. Se till att köpa med mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller displayskydd.

iPhone XR Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone XR

Att byta Laddkontakt på din iPhone XR är superenkelt eftersom du följer vår guide. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Fördelar med att göra det själv är att det är betydligt billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det mer ekonomiskt. Varför inte investera i ett skal som skyddar hela telefonen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.