iPhone XR Samtalshögtalare

329.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din iPhone XR!

Mobilens samtalshögtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XR Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ipxr-sh Kategori

Byt Samtalshögtalare på iPhone XR!

iPhone XR Samtalshögtalare hittar du hos Fix My Phone, laga själv eller lämna över jobbet till oss så hjälper vi dig, du bestämmer själv. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör något under samtal med telefonen emot örat. Hör du inget när du pratar i telefon kan det vara samtalshögtalaren som slutat att fungera! Köp iPhone XR Samtalshögtalare idag för att ordna problemet!

När är byte av samtalshögtalaren rimligt?

är din Samtalshögtalare inte ger ifrån sig något ljud längre eller att det är fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone XR Samtalshögtalare på egen hand.

Fler delar än iPhone XR Samtalshögtalare som behöver bytas ut?

Behöver du laga andra delar på din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Har skärmen gått sönder? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XR. Vi rekommenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna reservdel är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Byta Samtalshögtalare på din iPhone XR klarar du av på egen hand med hjälp av en guide. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är bekväm i att laga mobiler. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga i en butik. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Se till att investera i mobiltillbehör som skyddar din mobil med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.