Rea!

iPhone XR Powerknapp

149.00kr 129.00kr

BESKRIVNING

Om knappen låst sig. Om kamerablixten slutat fungera. Eller om du upplever glapp, är det dags att byta powerknapp med tillhörande flexar på din iPhone XR!

Mobilens powerknapp kan gå sönder av olika skäl och medföra funktionsnedsättning hos mobilen då det är en viktig del i mobilen. Det blir till exempel svårt att låsa/stänga av telefonen. Andra problem som kan uppstå är att blixten kan sluta att fungera när du tar foton. Även mikrofonens funktion kan bli svajig under samtal och tillexempel videoinspelningar.  Du fixar alla dessa problem genom att byta ut iPhone XR Powerknapp! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

  1. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!
Artikelnummer ipxr-powerknapp Kategori

Byt Powerknapp på din iPhone XR själv!

Beställ Powerknapp till din iPhone XR hos oss. Vi har allting som behövs för att du skall kunna utföra lagningen på egen hand. Powerknappen är den knapp som har en på och av funktion, placerad på sidan av mobiltelefonen. Knappen styr även blixten i kameran samt förbättrar samtalskvaliteten genom mikrofonen. Har knappen fastnat? Inga problem! Funkar inte blixten? Har ljudkvaliteten blivit dålig vid inspelningar och samtal? En ny powerknapp löser dessa problem! Köp iPhone XR Powerknapp idag och så undviker du problem med mikrofon/blixt/trasig knapp!

Hur vet man att det är dags att byta ut powerknappen till iPhone XR?

är din lås & powerknapp börjar glappa, blixten slutar fungera i kameran eller när mikrofonens funktion börjar svikta. Du kan vara lugn, vi på Fix My Phone har det du söker! Olika mobildelar/reservdelar och verktyg finner du hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone XR Powerknapp på egen hand.

Behov av ytterligare reparationer?

Behöver din iPhone XR fler reservdelar? Kanske är det skärmen eller batteriet som behöver bytas? Se till att beställa dessa delar också. Om du behöver ladda din telefon allt oftare är det ett tecken på att batteriet gjort sitt. Det är enkelt att göra ett byta själv med hjälp av guider. Batteriet till iPhone XR kan du köpa direkt hos oss med original kvalitet. Eftersom Fix My Phone har ett gediget utbud av produkter med hög kvalitet. Som passar alla typer av reparationer som kan vara nödvändiga för din iPhone XR. Vi vill råda dig att köpa till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XR Powerknapp är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Att byta ut Powerknappen på din iPhone XR är jätteenkelt men kan vara utmanande utan erfarenhet. Följ bara vår guide på nätet det är snabbt, enkelt och smidigt. Om du inte är van vid att reparera mobiler själv råder vi dig att vara aktsam och ta den tid du behöver eftersom det alltid finns risker. Känner du däremot att du vill lämna över din enhet hjälper vi dig och du får tre månaders funktionsgaranti. Att laga mobilen själv är inte bara roligt utan och också kostnadseffektivt. Givetvis är det billigare att laga själv än att lämna in den på verkstad. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Powerknapp eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone tillgängliga för dig via chatt men också mail service@fixmyphone.se.