iPhone XR Kameralins

75.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone XR Kameralins - bla Blå 75.00kr

blå

spinner
iPhone XR Kameralins - rod Röd 75.00kr

iPhone XR Kameralins röd

spinner
iPhone XR Kameralins - gul Gul 75.00kr

iPhone XR Kameralins gul

spinner
iPhone XR Kameralins - vit Vit 75.00kr

iPhone XR Kameralins Vit

spinner
iPhone XR Kameralins - svart Svart 75.00kr

iPhone XR Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Trasig lins? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kameralins på din iPhone XR!

När kameralinsen gått sönder blir bilderna givetvis dåliga och det är viktigt att byta ut den snarast. Köp en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone XR Kameralins! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ipxr-KL-v Kategori

Byt ut Kameralinsen på din iPhone XR!

p din iPhone X Kameralins hos oss. Köp allt du behöver för att kunna laga mobilen själv.  Kameran är en av de viktigaste funktionerna i din mobil. Vi tar bilder på allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Spara dina minnen med bilder av hög kvalitet. Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen? Köp iPhone XR kameralins och slipp problemen samtidigt som din iPhone XR Kamera blir som ny igen och du kan ta nya, fina foton!

När ska du byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Om du fått en spricka i kameralinsen. Eller om man tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad på annat sätt. Det är alltid bra att byta linsen om det finns skador. Även om kameran fungerar. Detta för att förebygga att hela kameran går sönder. Eftersom vi har det du behöver inom reservdelar & mobildelar har du kommit helt rätt! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Vill du kan du även lämna in den till oss så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone XR som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporten eller batteriet? Köp dessa reservdelar också samtidigt så problemet är ur världen. När batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XR direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone XR. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XR Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Byt Kameralinsen på iPhone XR. Det är mycket enklare än vad man tror. Vår guide hjälper dig enkelt och smidigt reparera din iPhone XR. Kom ihåg att det är viktigt att vara försiktig under tiden du utför lagningen. Om du inte är erfaren i reparationer, se till att inte stressa. Främsta fördelen med att göra det själv är att det är kostnadseffektivt. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Tack vare pengarna du sparar har du möjligheten att investera i andra tillbehör! Vid frågor om byte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se