iPhone XR Simkortshållare

99.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone XR Simkortshållare - bla Blå 99.00kr

iPhone XR Simkortshållare Blå

spinner
iPhone XR Simkortshållare - gul Gul 99.00kr

iPhone XR Simkortshållare Gul

spinner
iPhone XR Simkortshållare - rod Röd 99.00kr

iPhone XR Simkortshållare Röd

spinner
iPhone XR Simkortshållare - vit Vit 99.00kr

iPhone XR Simkortshållare Vit

spinner
iPhone XR Simkortshållare - svart Svart 99.00kr

iPhone XR Simkortshållare Svart

spinner

BESKRIVNING

Simkortsluckan blivit böjd? Passar det inte riktigt i mobilen? Tappat bort den?

Det kan betyda att du behöver byta ut den! Som tur är erbjuder vi på Fix My Phone en helt ny till väldigt lågt pris. Snabb leverans utan krångel. Beställ din del redan idag och få den skickad redan samma dag eller inom 24h. Alltid fast frakt på 29kr. Gör dig själv och mobilen en tjänst och beställ Simkortshållare iPhone XR Svart från fixmyphone.se idag!

Artikelnummer ipxr-skh Kategori

Apple iPhone XR Simkortshållare

Har du råkat tappa bort din simkortshållare för mobilen? Ingen panik. Eftersom Fix My Phone erbjuder dig en ny till väldigt lågt pris. Simkortshållaren är en väldigt liten del i din iPhone XR så den är enkel att tappa bort. Beställ en ny här på webben och få den levererad inom ett par dagar. Skickar redan inom 24h, vanligtvis samma dag som ordern genomförs innan 15.00.

Trasig lucka? Skadad när du tappat mobilen?

Var inte orolig när din simkortshållare för iPhone XR har blivit skadad. Därför en snabb leverans bort så har du en ny simkortshållare hos dig. Köp iPhone XR Simkortshållare[bookly-cancellation-confirmation] redan idag hos oss på Fix My Phone. Byt ut den skadade hållaren mot en ny och hel.

Byt ut flera delar på en gång eller är du i behov av mobiltillbehör?

Hos oss köper du allting du behöver till din mobil, vi har allt. Du behöver inte åka till olika ställen därför att vi har samlat allting du kan tänkas behöva under ett och samma tak. Vi erbjuder allt ifrån reparationer, reservdelar, mobiltillbehör och mer. Välkommen till Fix My Phone, din partner och butik för allt som rör mobilen inom reparation, mobildelar & mobiltillbehör.