iPhone X Batteri

349.00kr

BESKRIVNING

Dåligt batteri? Behöver ladda flera gånger per dag? Då kanske det är dags att byta batteri på din iPhone X!

Mobilens batteri har en viss livslängd, beroende på hur flitigt man använder telefonen så avgör det också hur länge det håller. Vanligtvis så brukar man märka en större skillnad efter ett år, men i vissa fall två år.

Inga problem säger vi, köp ett batteri utav original kvalitet hos oss på Fix My Phone. Våra batterier är kvalitetstestade och håller en riktigt bra nivå som garanterat gör dig nöjd med din iPhone X igen!

PS. Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och batteritejp!

Artikelnummer ipx-BT Kategorier ,

Byt Batteri på din iPhone X själv!

iPhone X Batteri kan du köpa hos oss på fixmyphone.se tillsammans med allt du behöver för att laga själv. Eftersom Apple iPhone X är en telefon med hög prestanda. Men också fylld av funktioner och riktigt bra hårdvara så kräver den ett batteri som kan leverera på topp. Om man utgår ifrån det företaget säger om iPhone X. Så erhåller denna telefon ett batteri med så pass hög kvalitet att telefonen håller mer än 2 timmar mer än sina föregångare. Men det är inte allt, detta batteri har flera viktiga funktioner som maximerar din iPhone X. Dessa låter dig göra allt du vill, spela spel, titta på film på den grymma OLED-skärmen eller surfa på nätet i långa perioder.

Specifikation

  • Ladda upp till 50% på 30 minuter
  • Stöd för trådlös laddning (QI-teknik & Airpower)
  • Lyssna på musik eller ljudböcker i upp till 60 timmar
  • Titta på film eller youtube i upp till 13 timmar
  • Kapacitet på 2700mAh

När är det dags att byta?

är du känner att ditt batteri inte är som förr så kan du lita på att vi har det du behöver i ett riktigt bra batteri till iPhone X. Du kan köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta batteriet på egen hand. På våran hemsida så hittar du också guider på hur du gör för att laga och byta batteriet genom guider steg för steg.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen eller laddningsporten är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen gått sönder vid en olycka kan du enkelt byta den med hjälp av våra guider och köpa skärmen direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X.Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Observera också att innan du slutför beställningen behöver du köpa till BATTERITEJP för att fästa batteriet i telefonen.

Batteriet är kompatibelt med

  • Apple iPhone X

Byta batteri på din iPhone X på egen hand är inte svårt alls, följer du en av våra guider så kan det gå så fort som på 15 minuter. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Väljer du att laga själv och köpa delarna får du mer utrymme i budgeten. Varför inte investera i ett par riktigt bra hörlurar med det du sparar? Behöver du fråga något annat om byte av iPhone X Batteri eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands.