Rea!

iPhone XR Skärm Kvalitet B

1,299.00kr 669.00kr

BESKRIVNING

Har din skärm fått döda pixlar? Oturen med att få en spricka på skärmen? Touch som inte fungerar? Då är det på tiden att byta iPhone XR Skärm Kvalitet B med tillhörande glas på din iPhone XR!

Du kan alltid lita på att Fix My Phone har precis vad du behöver inom reservdelar till mobilen. Hos oss kan du alltid köpa bra reservdelar och även verktyg för reparationen. Med dessa verktyg kan du på egen hand laga din mobil och byta skärm.

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer Ipxr-DR-S Kategori

Köp Glas & LCD på din iPhone XR och byt ut själv i lugn och ro!

Denna iPhone XR Skärm Kvalitet B är utav en tredjepartstillverkare med hög standard. Skärmtypen är av hard Oled teknologi.

iPhone XR Skärm Kvalitet B beställer du här tillsammans med allt annat du kan komma att behöva för att reparera själv hemma. Våra skärmar kommer kompletta och monterade för en väldig smidig installation. iPhone XR Skärm Kvalitet B erhåller bästa möjliga standard på en tredjepartsskärm, detta innebär att du får en fullt fungerande iPhone display. Skärmen är tillverkad av sk. hard Oled. Det du kan märka är att färgerna är lite annorlunda samt att touchens respons är något svagare till skillnad från en skärm med originaldelar. Detta är ett perfekt val för dig som inte lägger så stor vikt på kvaliteten utan bara vill att det ska fungera till ett väldigt lågt pris!

Hur vet jag när det är det dags att byta?

Köp den här skärmen när glaset är sönder, skärmen är skadad (Döda pixlar eller touch som inte fungerar som den ska). Med hjälp av den här reservdelen kan du göra reparationen själv och byta till ett sprillans nytt iPhone Display. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & teknikdelar! Alla verktyg som du behöver för att byta ut skärmen hittar du hos oss. Med verktygen kan du laga telefonen och byta ut skärmen på egen hand. Med rätt verktyg blir skärm bytet enkelt och smidigt!

Kan det hända att du behöver byta fler delar?

Behöver du göra fler än en reparation på din mobil? Till exempel byta laddkontakten eller batteriet är det smidigt att passa på att köpa dessa reservdelar nu. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XR direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla sorter av reparationer som du kan behöva göra på din iPhone XR. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone XR Skärm Kvalitet B är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Att byta skärmen & LCD på din iPhone XR  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.*Garantin omfattar touch- och skärmfunktion, dock ej kosmetiska fel. Garantin gäller ej och är förbrukad vid tappskador, slitage, felaktig montering eller om skärmen utsatts för yttre påverkan.