Rea!

iPhone XR Skärm Original LCD + Touch

1,899.00kr 1,449.00kr

BESKRIVNING

Krossad Display till din iPhone XR? Har den fått döda Pixlar? Touchen har kanske lagt av? Då borde du byta din iPhone XR Skärm Original med tillhörande glas på din iPhone XR! Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XR Skärm Original! Denna produkt är byggd på original Oled LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare.

Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ipxr-D-S Kategori

Köp skärm & Glas till iPhone XR och byt ut skärmen själv hemma!

iPhone XR Skärmkvalitet byggd på både Original LCD (OLED) och Original Touch.

iPhone XR Skärm Original kommer komplett för en sån smidig installation som möjligt för dig. Denna version är vår absolut bästa och innehåller original Oled LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. Skärmen på iPhone XR är en så kallad OLED-skärm som ger optimal svärta och färgåtergivning. Du även den bästa kontrasten och ljusstyrkan i en skärm någonsin. Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet, allt för att du ska få samma känsla som när du köpte telefonen! Läs gärna mer om OLED här!

Hur vet jag när jag borde byta ut skärmen?

Om touch-funktionen har slutat att fungera eller fungerar delvis, när bilden inte längre visas korrekt eller så klart vid sprickor. Vill du inte byta själv? Hos Fix My Phone kan du även lämna in din telefon för lagning, antingen i din närmaste butik eller skicka in mobilen för lagning via post med vår Fix Box tjänst. Ifall du vill laga själv, då kan du köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss här på nätet. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar steg för steg!

Flera delar som behöver bytas ut?

Passa på köp alla reservdelar du behöver. Till exempel ny baksida eller ett nytt batteri. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av våra guider. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone XR. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone XR Skärm Original är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone XR  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Om du har frågor om våra produkter finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.*Garantin omfattar touch- och skärmfunktion, dock ej kosmetiska fel. Garantin gäller ej och är förbrukad vid tappskador, slitage, felaktig montering eller om skärmen utsatts för yttre påverkan.