iPhone X Laddkontakt + Mikrofon

129.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone X Laddkontakt + Mikrofon - svart Svart 129.00kr

iPhone X Laddkontakt i färgen Svart.

spinner
iPhone X Laddkontakt + Mikrofon - silver Silver 129.00kr

iPhone X Laddkontakt i färgen Silver.

spinner

BESKRIVNING

Laddar inte mobilen? Kan du inte överföra bilder? Funkar inte dina vanliga hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone X för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Laddkontakt + Mikrofon! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipx-lkm Kategori

Laga iPhone X Laddkontakt på egen hand!

iPhone X Laddkontakt + Mikrofon köper du enklast hos oss på Fix My Phone med allt du behöver för att byta själv. Laddkontakten är den delen som används när man laddar telefonen eller överför information vid synkning. Tar den inte emot ström? Kanske reagerar den inte när du ansluter till datorn? Inga problem! Denna reservdel löser problemen direkt! Köp iPhone X Laddkontakt Silver här och undvik problem med laddning eller överföring när du behöver det som mest!

När ska jag byta?

är du upplever att din telefon inte laddar eller ansluter sig som den skall, det kan vara att du inte får upp en ikon på datorn när du kopplar in telefonen eller när den inte laddas. Vi har precis det du behöver för att laga det! Du kan köpa teknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone X Laddkontakt + Mikrofon på egen hand både enkelt och snabbt!

Byta mer än bara laddkontakten?

Behöver du laga något annat på din telefon också? Du kan till exempel byta skärmen eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Är skärmen i dåligt skick och du behöver ladda ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och handla batteri eller skärm till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller displayskydd.

iPhone X Laddkontakt + Mikrofon kompatibilitet

  • Apple iPhone X

Byta Laddkontakt på din iPhone X  är inte alls svårt om du följer en guide på nätet. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Fördelar med att göra det själv är att det är betydligt billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det mer ekonomiskt. Varför inte investera i ett skal som skyddar hela telefonen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.