Rea!

iPhone X Volymknapp Flexkabel

249.00kr 199.00kr

BESKRIVNING

Reagerar inte knappen på kommando längre? Går det inte längre att höja och sänka? då är det dags att byta Volymknapp med tillhörande flexar på din iPhone X!

Mobilens Volymknapp Flexkabel kan ibland sluta att reagera. Detta gör att du inte kan ändra volymen och inte heller ta en print screen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Volymknapp Flexkabel! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipx-vkflex Kategori

Byt Volymknapp flexkabel på din iPhone X!

iPhone X Volymknapp Flexkabel köper du här hos Fix My Phone, gör arbetet själv eller så hjälper vi dig. Volymknapparna är de knappar som sitter på sidan utav din telefon och låter dig höja eller sänka volymen på samtal eller högtalare. Utöver detta så fungerar även denna del när du skall ta en print screen eller fota utan att röra skärmen. Kan du inte ta print screen? Inga problem! Reagerar inte ljudet när du trycker? Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone X Volymknapp Flexkabel idag och slipp problem med att höja och sänka ljudet med mera!

När är det dags att byta?

är du upplever att din volymknapp inte reagerar, att ljudet inte höjs eller sänks när du trycker eller när du inte kan ta print screen. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone X Volymknapp Flexkabel på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Volymknapp Flexkabel är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Volymknapp Flexkabel på din iPhone X klarar du enkelt själv med hjälp av en guide. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Volymknapp Flexkabel eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.