Rea!

iPhone X Samtalshögtalare

149.00kr 129.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Inget ljud vid samtal? Hör du inte vad den du pratar med säger? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren på din iPhone X!

Mobilens samtalshögtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ipx-ear Kategori

Byt Samtalshögtalare på iPhone X!

iPhone X Samtalshögtalare köper du här hos Fix My Phone, gör arbetet själv eller så hjälper vi dig, du bestämmer själv. Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör något under samtal med telefonen emot örat. Upplever du att du inte hör något när du pratar i telefon kan det vara samtalshögtalaren som slutat att fungera! Köp iPhone X Samtalshögtalare idag för att ordna problemet!

När är byte av samtalshögtalaren rimligt?

är du upplever att din Samtalshögtalare inte ger ifrån sig något ljud eller när det är fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone X Samtalshögtalare själv.

Fler delar än iPhone X Samtalshögtalare som behöver bytas ut?

Behöver du utföra fler än en lagning på din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Har skärmen blivit rispig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Samtalshögtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Samtalshögtalare på din iPhone X klarar du av på egen hand med hjälp av en guide. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är bekväm i att laga mobiler. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.