Rea!

iPhone X Frontkamera

299.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Ingen bild i FaceTime? Klagar de du pratar med? Är bilden svart när du tar selfies? Då är det dags att byta Frontkamera med tillhörande flexar och delar på din iPhone X för att åtgärda problemet!

Mobilens Frontkamera kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera. Detta gör att du inte kan ta selfies, använda kameran i FaceTime med mera. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Front Kamera! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Alltid snabb och säker leverans utav ett brett utbud av mobildelar som hjälper dig när din mobil behöver ett lyft.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipX-FK Kategori

Laga iPhone X Frontkamera på egen hand!

iPhone X Frontkamera handlar du direkt här på Fix My Phone med det du behöver för att laga den själv. Frontkameran även kallad selfiekamera är den delen som du använder när man fotograferar eller filmar med kameran på framsidan. Denna används även vid FaceTime samtal. Är bilden svart? Är färgerna konstiga? Inga problem! Denna reservdel löser problemen direkt! Köp iPhone X Frontkamera & sensor här och undvik problem med selfies eller videosamtal när du behöver det som mest!

När och varför ska jag byta?

är du upplever att din mobiltelefon blir svart när du sätter på frontkameran, det kan även vara när du startar ett FaceTime-samtal så ser inte den du pratar med dig. Vi har precis det du behöver för att laga det! Du kan köpa mobildelar, reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen behövs för att laga telefonen och byta iPhone X Frontkamera på egen hand både enkelt och snabbt! OBS. Denna del gäller endast Frontkameran och inte IR-Kameran som styr FaceID.

Byta mer än bara frontkameran?

Behöver du laga något annat på din telefon också? Du kan till exempel byta skärmen eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt så du slipper dubbel frakt. Är skärmen sprucken och du behöver ladda ofta är det enkelt byta det med hjälp av guider och köpa batteri eller skärm till iPhone X direkt hos oss med original kvalitet. Samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen allt för ett resultat med hög kvalitet. På Fix My Phone erbjuder vi flera produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Vi tycker också att du bör köpa till tillbehör som skyddar din mobil som displayskydd, mobilskal eller temperad glass.

iPhone X frontkamera kompatibilitet

  • Apple iPhone X

Byta Frontkamera på din iPhone X  är inte alls svårt om du följer en guide på nätet. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Vissa fördelar med att göra det på egen hand är att det är betydligt billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, fixa själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det mer ekonomiskt. Varför inte investera i ett par riktigt bra Soundpods med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Frontkamera eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.