iPhone 11 Pro Max Kameralins

75.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 11 Pro Max Kameralins - gron Grön 75.00kr

iPhone 11 Pro Max Kameralins Grön

spinner
iPhone 11 Pro Max Kameralins - guld Guld 75.00kr

Guld

spinner
iPhone 11 Pro Max Kameralins - silver Silver 75.00kr

iPhone 11 Pro Max Kameralins Silver

spinner
iPhone 11 Pro Max Kameralins - svart Svart 75.00kr

iPhone 11 Pro Max Kameralins Svart

spinner

BESKRIVNING

Trasig lins? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kameralins på din iPhone 11 PRO Max!

När kameralinsen blivit trasig blir bilderna dåliga och det är viktigt att byta ut den direkt. Köp en ny kameralins innan hela kameran går sönder som du kan byta ut den gamla med. Du löser alla dessa problem genom ett byte av iPhone 11 PRO Max Kameralins! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone! PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran!

Artikelnummer ip11pm-kl Kategori

Byt ut Kameralinsen på din iPhone 11 PRO Max!

p din iPhone 11 Pro Max Kameralins hos oss på Fix My Phone. Alla delar och verktyg som behövs för att du skall kunna laga kameralinsen själv hittar du här.  Kameran är en av de viktigaste egenskaperna som finns i din telefon. Nu för tiden fotograferar vi allt möjligt för att dokumentera vår vardag och för att föreviga vissa stunder. Spara dina minnen med bilder av hög kvalitet. Suddiga bilder? Spricka i kameralinsen? Köp iPhone 11 PRO Max kameralins så undviker du allt strul med bilderna. Samtidigt som din iPhone 11 PRO Max Kamera blir som ny igen och du kan ta fina foton igen!

När ska du byta bara kameralinsen och inte hela kameran?

Det är hög tid att byta kameralinsen om du exempelvis fått en spricka i kameralinsen. Eller om du råkat tappat mobilen så kameralinsen blivit skadad på annat sätt. Om din kameralins har blivit skadad måste du byta ut den så snart du kan. Detta för att skadan inte ska bli värre.  Eftersom vi har allt du behöver inom reservdelar & mobildelar har du kommit till helt rätt webbshop! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen är till för att laga telefonen och byta kameralinsen själv. Vill du istället få mobilen fixad av experter även lämna in mobilen till din närmsta butik eller skicka in via post så lagar vi den åt dig.

Flera delar som behöver bytas?

Finns det andra delar på din iPhone 11 PRO Max som behöver reparation? Möjligtvis ett byte av laddningsporten eller batteriet? Köp dessa reservdelar också. När batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda mobilen ofta är det enkelt byta den. Med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone 11 PRO Max direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone erbjuder dig produkter av hög kvalité som är ämnade för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone 11 PRO Max. Köp med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone 11 PRO Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 PRO Max Kameralins är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO Max

Byt ut kameralinsen på din iPhone 11 PRO Max. Det är mycket enklare än vad du tror. Vår guide hjälper dig steg för steg. Det blir enkelt och smidigt reparera din iPhone 11 PRO Max. Om du inte är erfaren i reparationer, ta god tid på dig. Därför att du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Eftersom du kan räkna med Fix My Phone i alla lägen, kan du välja vilken lösning som är bäst för dig. Laga själv eller lämna in till våra experter. När du lagar själv blir det skillnad i pris jämfört med om en reparatör gör det. Se till att investera det du sparar i andra tillbehör som skyddar och förbättrar din iPhone 11 PRO Max! Vid frågor om byte av kameralins eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga via chatt eller mail service@fixmyphone.se