Rea!

iPhone 11 Pro Max NFC & Bluetooth Flex

329.00kr 299.00kr

BESKRIVNING

Går det inte att ansluta dina hörlurar till din iPhone 11 PRO Max? Då är det dags att byta ut NFC & Bluetooth Flex på din iPhone 11 PRO Max! Mobilens Bluetooth Flex kan ibland sluta att reagera. Detta gör att det inte går och ansluta till en annan bluetooth enhet. Du löser alla möjliga problem med bluetooth genom endast ett byte av iPhone 11 PRO Max NFC & Bluetooth Flex! Köp dina teknikdelar och mobildelar hos Fix My Phone.

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11pm-nfc-bt Kategori

Byt NFC & Bluetooth Flex på din iPhone 11 PRO Max!

Köp NFC & Bluetooth Flex till din iPhone 11 PRO Max hos Fix My Phone.  Välj om du vill laga själv eller lämna in mobilen till någon av våra reparatörer runt om i landet. Bluetoothflexen är den delen på din iPhone 11 PRO Max som gör att din bluetooth fungerar. Det är också den delen som styr NFC i mobilen som låter dig koppla enheter med baksidan emot varandra. Funkar det inte att synka med bluetooth? Kan du inte koppla trådlösa hörlurar? Byt ut Bluetooth Flex & NFC så löser du dina problem! Köp reservdelar för iPhone 11 Pro Max idag och slipp problemen!

När ska jag byta ut NFC & Bluetooth Flex?

är till bluetooth funktionen inte reagerar, att telefonen fastnar i ett läge då den inte kan ansluta via bluetooth trots otaliga omstarter. Fix My Phone har det du behöver, dessutom alltid till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och alla verktyg hos oss. Dessa verktyg används för att reparerar telefonen och byta på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver din mobil ytterligare reparationer? Till exempel reparation av skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Byt då ut din gamla skärm till en spillans ny såförlänger du livslängden på din iPhone 11 PRO Max. Du kan göra bytet själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder produkter av hög kvalitet som är anpassade efter alla möjliga reparationer till din iPhone 11 PRO Max. Glöm inte att köpa med dig rätt tillbehör som skyddar din iPhone 11 PRO Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone 11 PRO Max NFC & Bluetooth Flex är kompatibel med

  • Apple iPhone 11 PRO Max

Byt Bluetooth Flex & NFC på din iPhone 11 PRO Max på egen hand. Det är enklare än du tror. Vi har guider som vägleder dig steg för steg. Om du inte är van vid reparationer råder vi dig att vara försiktig och ta den tid du behöver. Att köpa reservdelar samt verktyg och reparera själv är ett billigare alternativ. Istället för att reparera hos en verkstad. Lagar du själv blir det billigare. Investera då det du sparat i olika tillbehör som förbättrar upplevelsen av din iPhone 11 PRO Max.  Är du däremot osäker finns vi här för dig och du kan räkna med att vi lagar din mobil så den blir som ny igen! Vid andra frågor om byte av komponenter eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid tillgängliga för dig. Välkommen att höra av dig via chatt eller mail service@fixmyphone.se.