iPhone 11 Pro Max Laddkontakt

745.00kr

Thumbnail Välj Färg PrisDescription
iPhone 11 Pro Max Laddkontakt - gron Grön 745.00kr

iPhone 11 Pro Max Laddkontakt Grön

spinner
iPhone 11 Pro Max Laddkontakt - guld Guld 745.00kr

iPhone 11 Pro Max Laddkontakt Guld

spinner
iPhone 11 Pro Max Laddkontakt - silver Silver 745.00kr

iPhone 11 Pro Max Laddkontakt Silver

spinner
iPhone 11 Pro Max Laddkontakt - svart Svart 745.00kr

iPhone 11 Pro Max Laddkontakt Svart

spinner

BESKRIVNING

Laddar inte mobilen? Kan du inte synka mobilen till datorn? Funkar inte dina vanliga hörlurar? Då är det dags att byta Laddkontakt med tillhörande flexar och delar på din iPhone 11 PRO Max för att åtgärda problemet!

Mobilens Laddkontakt/Laddchip kan ibland gå sönder utav tappskada, vattenskada eller rent utav sluta fungera pga slitage. Detta gör att du inte kan ladda mobilen eller flytta över information till datorn. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone 11 PRO Max Laddkontakt! Köp reservdelar, mobildelar och teknikdelar via Fix My Phone! Vi levererar snabbt och säkert ett brett utbud av teknikdelar som hjälper dig när olyckan varit framme.

Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ip11pm-LK Kategori

Laga iPhone 11 PRO Max Laddkontakt själv!

Köp Laddkontakt till iPhone 11 PRO Max hos oss på Fix My Phone. Laddkontakten finns till för att din mobil ska kunna till exempel laddas och överföra information via synkning. Har du anslutningsproblem är denna del lösningen. Köp iPhone 11 PRO Max Laddkontakt hos oss. Så blir dina problem med laddning eller överföring borta med vinden! Alla verktyg som behövs för att du skall kunna byta själv har vi här med. Allt du behöver samlat på ett och samma ställe.

När ska du byta ut laddkontakten?

är du märker att din mobil börjar glappa vid laddning eller får andra anslutningsproblem är det dags för en reparation av laddkontakt. Ett annat problem man kan stöta på kan vara att synkroniseringen till datorn. Både när det kommer till överföring av filer eller laddning via USB porten till datorn. Vi har precis det du behöver för att laga din laddkontakt! Du kan köpa alla teknikdelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen använder du för att laga telefonen och byta iPhone 11 PRO Max Laddkontakt på egen hand både enkelt och snabbt!

Vill du reparera flera delar?

Finns det andra delar som bör bytas? Är det kanske din trasiga skärm eller ditt batteri som behöver är det bra att passa på att köpa dessa delar nu direkt, färre leveranser och bättre för miljön. Om skärmen på din telefon fått sprickor, eller batteriet blivit såpass dåligt att du behöver ladda flera gånger om dagen kan du enkelt byta dessa delar med hjälp av våra guider. Köp en skärm eller batteri till din iPhone 11 PRO Max hos oss med original kvalitet. Det vill säga samma tillverkare som på batteriet som sitter i från början och samma känsla som ursprungsskärmen.

iPhone 11 PRO Max Laddkontakt kompatibilitet

  • Apple iPhone 11 PRO Max

Tack vare våra guider kan du enkelt byta ut den del du önskar.  Kom ihåg att det är viktigt att laga mobilen med stor försiktighet och utan tidspress. Om du är van vid att reparera mobilen själv vet du redan hur det går till, men om du är ny på detta råder vi dig att agera utan stress får bästa resultat. När du väljer att laga den själv kommer du att spara en stor summa. Eftersom det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga enheten istället för att reparera hos en verkstad. Vill du istället att våra experter skall laga din mobil löser vi det! Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller få den lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Se då till att investera det du sparar i ett mobilskal som skyddar hela din mobil! Har du andra frågor om byte av Laddkontakt eller någon annan produkt finns vi påFix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.